Gunaydin kizlar
bende dun kontrolume gittim 12+4 dedi doktor cinsiyetine bakcakti ama gostermedi arkasini dondu hep
oksapari, progestan igneyi ve folbiolu kesti. Coraspin, fitil, troid ilaci, haftalik proluton ve vitaminlerle devam edicem bi ay daha sonra kontrole cagirdi ama bi ay nasil beklicem orasini bilmiyorum ben 10 gun sonra ucretsiz kontrol suresi bitmeden yine giderim heralde
Saglik ocaginda gebe izleme cagirdilar ordanda devit 3 verdiler. Kendi doktorumda ocean mummy diye bi vitamini alip kullanmami soyledi. Ikili test icinde kan verdim sonucu bisey degistirmicek tabiki ne gelirse Allahtan bunun bilincindeyiz cok sukur insallah temiz cikar ama cikmazsada nasip tabiki sonucu onceden ogrenip kendimizi hazirlariz ama tabiki insallah Rabbim hayirli temiz sonuclar almamizi nasip eder.
Bide bazi arkadaslar oksapari bulamiyorum yazmisti bende bulamadim doktorla konustu muadili enox diye baska bi igne varmis ondan aldim en son bi kutu bulamazsaniz eger onu bi konusun doktorunuzla enox bulursunuz hic degilse