- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 1
- 16.873
- 298
- Konu Sahibi karamel Latte
- #17.561
Evet görmek güzel oluyor Bir de endişeler olmasaOh oh cok iyi ne guzel her hafta bebisini goruyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet görmek güzel oluyor Bir de endişeler olmasaOh oh cok iyi ne guzel her hafta bebisini goruyosun
Burada aynı gün çıkıyor canım. İdrar kültürü falan bakıldıysa üç gün sürüyor. Bu arada ben de bu hafta yaptırabildim. Tüm tahlillerim iyi çıktı çok şükür. İnşallah senin de öyle çıkarBende yarın gidecem bir sorayım
Yaa riskli mi devam ediyor dikkatli ol canım benim bol bol dinlen yorma kendini bir bakmissin gecmis 9 ay kuzum baslayacaktık ama kist olusmus rahim hala hazır degil doktorum dinlendiriyor simdilik ona bıraktım ne zaman hazırsın derse transfere tamam dicem insallah pesinizden gelicem tecrubelerinizden bol bol faydalanıcamAh canım benım ya hep aklımdasın biliyomusun. İyiyim şükür bebişte iyi benım gebelik riskli olarak devam ediyor ama şükür istirahatla geçiyor . İnşallah burda bebişlerimizi konuşuruz hep birlikte sen tedaviye başlamayı düşünüyormusun
Gecicek insallah o gunlerde gecicekEvet görmek güzel oluyor Bir de endişeler olmasa
İnşallah canım. 34 ya da 37 haftalık doğurma ihtimalim var. İkizler olacak korkarımGecicek insallah o gunlerde gecicek
Ay dur sag saglim kucagina alda bosver burcunuİnşallah canım. 34 ya da 37 haftalık doğurma ihtimalim var. İkizler olacak korkarım
Benim kız kardeşim ikizler. Tüm aileye o kadar çile çektirdi ki. Ya kardeşime benzerse diye yıllarca çocuk istemedim. Kınadığım her şey başıma geliyorAy dur sag saglim kucagina alda bosver burcunu
Tşkler canm unutmadığın için. Şimdilik iyiyiz. Yani 1 aydir doktora gitmiyorum. Yarın kontrolum var. İnşallah iyidir diyorum :) sen nasilsin nasil gidiyor@Suoz @Violett90 She- kizlar bebisleriniz iyidir insallah uzun zaman oldu isimlerini unuttuklarim olabilir ama dualrim sizinle sağlıkla kucaklarınıza alın bebislerinzii
Cok takilma ona belki burclardan degil karakterdendir korktugun basina gelir rahat olBenim kız kardeşim ikizler. Tüm aileye o kadar çile çektirdi ki. Ya kardeşime benzerse diye yıllarca çocuk istemedim. Kınadığım her şey başıma geliyor
Kasık agrılariniz gecti mi?İyiyim canım. 10 hafta bitti Her hafta kontrole gidiyorum. Şimdilik bir sorun yok
Cok şükür canım sağlıkla kucaklarınıza alım yavrularınızı bende dinleniyorum doktorum rahim biraz daha dinlensin dedi sanirim 3 ay gecmesini bekliyor sabirla sağlikla transferin gelmesini bekliyorumTşkler canm unutmadığın için. Şimdilik iyiyiz. Yani 1 aydir doktora gitmiyorum. Yarın kontrolum var. İnşallah iyidir diyorum :) sen nasilsin nasil gidiyor
Ahahha bende ikizlerden cok cektim insallah yukselenleri etkili olur diyelimBenim kız kardeşim ikizler. Tüm aileye o kadar çile çektirdi ki. Ya kardeşime benzerse diye yıllarca çocuk istemedim. Kınadığım her şey başıma geliyor
Senin bebis yengeç burcu annesine cok ama cok düşkün olacak insallah burcumu övmek gibi olmasın ama aileye anneye cok bağli olurlarCok takilma ona belki burclardan degil karakterdendir korktugun basina gelir rahat ol
Geç olsun güç olmasin canm. Hayirlisi inşallahCok şükür canım sağlıkla kucaklarınıza alım yavrularınızı bende dinleniyorum doktorum rahim biraz daha dinlensin dedi sanirim 3 ay gecmesini bekliyor sabirla sağlikla transferin gelmesini bekliyorum
Aminn insallah canım dualarınızda benide unutmayınGeç olsun güç olmasin canm. Hayirlisi inşallah
Yaa öylemi hic bilmiyodum bak yengec mi olucakmisSenin bebis yengeç burcu annesine cok ama cok düşkün olacak insallah burcumu övmek gibi olmasın ama aileye anneye cok bağli olurlar
Geçti ama rahim büyüdükçe hafif ağırlar oluyor. Gaz olunca oluyor. Daha önce ameliyat olduğum için ameliyat yeri ağrıyor. Yani bende ağrı bolKasık agrılariniz gecti mi?
genel olarak geçtiğine sevindimGeçti ama rahim büyüdükçe hafif ağırlar oluyor. Gaz olunca oluyor. Daha önce ameliyat olduğum için ameliyat yeri ağrıyor. Yani bende ağrı bol
Sadece şekere bakıldı diğerleri iyi şükürBurada aynı gün çıkıyor canım. İdrar kültürü falan bakıldıysa üç gün sürüyor. Bu arada ben de bu hafta yaptırabildim. Tüm tahlillerim iyi çıktı çok şükür. İnşallah senin de öyle çıkar
Benm geçmedi aksine artıyor sürekliKasık agrılariniz gecti mi?