- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.581
Yok canım en son 6 haftalıkken gittim kontrole. 12 haftalık olalimda öyle gidicem insaAllah. 16ci haftada anca tam belli olur cinsiyetiOlsun kuzumm verilir o kilolar hic kendini sıkma ama cok hareketsiz kalma o yapiyor olabilircinsiyeti belli degil dimi daha
Daha varmış deseneYok canım en son 6 haftalıkken gittim kontrole. 12 haftalık olalimda öyle gidicem insaAllah. 16ci haftada anca tam belli olur cinsiyeti
İnsaAllah canım Rabbim en kısa zaman da sana da.nasip etsinDaha varmış desenesağlıkla büyüsün minik kuzu
Canim hosgeldin
Yaaa büyüyor minik kuzuCanim hosgeldinbebis iyi cok sukur iki haftada bir gormeye gidiyoruz. Ben pek iyi sayilmam 5.haftadan beri mide bulantilarim var. bugun 11.hafta bitiyor. Allahim baska dert sikinti vermesin buna da bin sukur bir an once senden de guzel haberler duymayi bekliyoruz
Benim de gecmedi, 10 gundur assagi yukari ayni sekilde ağrıyor.Benm geçmedi aksine artıyor sürekli
Ya senin sabrina hayranim benYok canım en son 6 haftalıkken gittim kontrole. 12 haftalık olalimda öyle gidicem insaAllah. 16ci haftada anca tam belli olur cinsiyeti
Kizz her hafta doktora gitmeye usenmiyormusunYa senin sabrina hayranim ben
Ben her hafta doktora gidiyorum, gecen hafta doktor kizdi, 2 haftada bir goruselim dedi, simdi bu hafta nasil gecicek bilmiyorum bana..
Acayip pimpirikli oldum, muayenede ilk sordugum hocam kalbi atiyor mu oluyor? Nedense hep korkuyorum kalbi duracak diye..
Kizlar siz de oyle misiniz? Yoksa ben mi asiri evhamliyim
Günaydın canım benimmKizlar hepinize gunaydin
Guzel bir gun gecirip, hayirli haberler alalim insAllah bugun..
Seninle günlerimiz ayni sanırım dimi ultrasonda tam mi çıkıyor adet tarihine göreYa senin sabrina hayranim ben
Ben her hafta doktora gidiyorum, gecen hafta doktor kizdi, 2 haftada bir goruselim dedi, simdi bu hafta nasil gecicek bilmiyorum bana..
Acayip pimpirikli oldum, muayenede ilk sordugum hocam kalbi atiyor mu oluyor? Nedense hep korkuyorum kalbi duracak diye..
Kizlar siz de oyle misiniz? Yoksa ben mi asiri evhamliyim
Ben soyledim aspirine devam et dedi canim enox al filan demedi hicGunaydin kizlarbende dun kontrolume gittim 12+4 dedi doktor cinsiyetine bakcakti ama gostermedi arkasini dondu hep oksapari, progestan igneyi ve folbiolu kesti. Coraspin, fitil, troid ilaci, haftalik proluton ve vitaminlerle devam edicem bi ay daha sonra kontrole cagirdi ama bi ay nasil beklicem orasini bilmiyorum ben 10 gun sonra ucretsiz kontrol suresi bitmeden yine giderim heralde Saglik ocaginda gebe izleme cagirdilar ordanda devit 3 verdiler. Kendi doktorumda ocean mummy diye bi vitamini alip kullanmami soyledi. Ikili test icinde kan verdim sonucu bisey degistirmicek tabiki ne gelirse Allahtan bunun bilincindeyiz cok sukur insallah temiz cikar ama cikmazsada nasip tabiki sonucu onceden ogrenip kendimizi hazirlariz ama tabiki insallah Rabbim hayirli temiz sonuclar almamizi nasip eder. Bide bazi arkadaslar oksapari bulamiyorum yazmisti bende bulamadim doktorla konustu muadili enox diye baska bi igne varmis ondan aldim en son bi kutu bulamazsaniz eger onu bi konusun doktorunuzla enox bulursunuz hic degilse
Bende aldim ama icinden 4 tane kullandim sadece sonra kontrolde kesti onuda pihtilasma sorunum yok diye kalaninida eczaneye vercem bulamayan olursa bulana kadar kullansin hic degilse bildigin karaborsada ignelerBen soyledim aspirine devam et dedi canim enox al filan demedi hic
Çok güzel haberlerle geldin kuzum hadi gözün aydınGunaydin kizlarbende dun kontrolume gittim 12+4 dedi doktor cinsiyetine bakcakti ama gostermedi arkasini dondu hep oksapari, progestan igneyi ve folbiolu kesti. Coraspin, fitil, troid ilaci, haftalik proluton ve vitaminlerle devam edicem bi ay daha sonra kontrole cagirdi ama bi ay nasil beklicem orasini bilmiyorum ben 10 gun sonra ucretsiz kontrol suresi bitmeden yine giderim heralde Saglik ocaginda gebe izleme cagirdilar ordanda devit 3 verdiler. Kendi doktorumda ocean mummy diye bi vitamini alip kullanmami soyledi. Ikili test icinde kan verdim sonucu bisey degistirmicek tabiki ne gelirse Allahtan bunun bilincindeyiz cok sukur insallah temiz cikar ama cikmazsada nasip tabiki sonucu onceden ogrenip kendimizi hazirlariz ama tabiki insallah Rabbim hayirli temiz sonuclar almamizi nasip eder. Bide bazi arkadaslar oksapari bulamiyorum yazmisti bende bulamadim doktorla konustu muadili enox diye baska bi igne varmis ondan aldim en son bi kutu bulamazsaniz eger onu bi konusun doktorunuzla enox bulursunuz hic degilse
Çünkü pıhtılaşma sorunumuz yok kuzum çok şükür. Rabbim pıhtilasmasi olanlara yardım etsin. Ben okmeydanina oturuyorum bulamayanlar olursa yine çıktığımda hep sorarım ezcanelere. Coraspirin çok daha iyi iğneler can yakıyordu artık. Kuzum sen progestan iğneyi kestinmiBen soyledim aspirine devam et dedi canim enox al filan demedi hic
Ben iki kere progestan igneden fitile gectim ilkinde kanamam oldu ikincisinde lekelenmem oldu geri igneye donduk kesildiler. Simdi dedim doktora yine ama artik igneyi birakmalisin apse yapmaya baslamis mecburuz fitile dedi gectik bakalim insallah bu sefer sorunsuz gecer bi ay. Ama bi ay oyle kolay gecmezÇok güzel haberlerle geldin kuzum hadi gözün aydınİğnelerin bitmesine ayrıdan güzel. Proluton da biter insaAllah. Leke falan var mı hiç. İkili test içinde insaAllah güzel sonuclar alırsın canım benim. Yaptırdın diye tabikide kimse eleştiremez Ben yaptırmayı düşünmuyorum. Rabbim cumlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. 1 ay nedir ki hemen geçer
Geçer geçerBen iki kere progestan igneden fitile gectim ilkinde kanamam oldu ikincisinde lekelenmem oldu geri igneye donduk kesildiler. Simdi dedim doktora yine ama artik igneyi birakmalisin apse yapmaya baslamis mecburuz fitile dedi gectik bakalim insallah bu sefer sorunsuz gecer bi ay. Ama bi ay oyle kolay gecmez
Evet gecen cumartesi 9+0 demisti ona gore ayarladim bende, beraber gidiyoruz hadi bakalim hayirlisiSeninle günlerimiz ayni sanırım dimi ultrasonda tam mi çıkıyor adet tarihine göre
Ozaman şuan 9+5 izEvet gecen cumartesi 9+0 demisti ona gore ayarladim bende, beraber gidiyoruz hadi bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?