- 12 Mart 2019
- 14.837
- 34.243
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.541
Bizim burda ertesi gun cikiyo canimSağlık ocağında yapılan testler kaç güne çıkıyor pazartesiden beri sonuç bekliyorm doktora gidip gösterecem ne kdr uzun sürüyor ya
Benimde 30 canımAynen kuzum Çok şükür RabbimeSenin yaşın kaç
Benimde 30 canım
Amin canım inşallaahOlsun geç değil kuzum güzel bir yaş. Rabbim hayırlı.evlatlar nasip etsin.
Ertesi gün çıkıyor canım. Ben e nabizdan takip etmiştim kaç gün çıkmayınca sağlık ocağına gidip çıkartmıştır sonucumuSağlık ocağında yapılan testler kaç güne çıkıyor pazartesiden beri sonuç bekliyorm doktora gidip gösterecem ne kdr uzun sürüyor ya
Ah canim benim hos geldinKızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelikleriniz
Hoş buldum canımAh canim benim hos geldiniyi cok sukur sen nasilsin iyisin insallah
Çok şükür kuzum ama çok saçma kilo aldımKızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelikleriniz
Rabbim hayirlisiyla hamile kalmani nasip etsin kuzumHoş buldum canımiyiyim bende canım vucudu dinlendirmede doktorum tup bebek ilaclari kist yapmis onun gecmesini bekliyorum topigimizi hep ustte görüyorum bizim kizlara bakayım dedim
Olsun kuzumm verilir o kilolar hic kendini sıkma ama cok hareketsiz kalma o yapiyor olabilirÇok şükür kuzum ama çok saçma kilo aldımTipime bakınca bı garip geliyor. Kalcam ayrı büyüdü göbeğim ayrı.
Insallah hemen gecer kist canmHoş buldum canımiyiyim bende canım vucudu dinlendirmede doktorum tup bebek ilaclari kist yapmis onun gecmesini bekliyorum topigimizi hep ustte görüyorum bizim kizlara bakayım dedim
Iyi aksamlar hosgeldin canim senin son durumun nasl iyisin insallahİyi akşamlar kızlar
İyiyim canım. 10 hafta bittiIyi aksamlar hosgeldin canim senin son durumun nasl iyisin insallah
Oh oh cok iyi ne guzel her hafta bebisini goruyosunİyiyim canım. 10 hafta bittiHer hafta kontrole gidiyorum. Şimdilik bir sorun yok
Insallah kuzum en hayırlı vakitte nasip etsinRabbim hayirlisiyla hamile kalmani nasip etsin kuzum
Ah canım benım ya hep aklımdasın biliyomusun. İyiyim şükür bebişte iyi benım gebelik riskli olarak devam ediyor ama şükür istirahatla geçiyor . İnşallah burda bebişlerimizi konuşuruz hep birlikte sen tedaviye başlamayı düşünüyormusun
Bende yarın gidecem bir sorayımErtesi gün çıkıyor canım. Ben e nabizdan takip etmiştim kaç gün çıkmayınca sağlık ocağına gidip çıkartmıştır sonucumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?