EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Sağlık ocağında yapılan testler kaç güne çıkıyor pazartesiden beri sonuç bekliyorm doktora gidip gösterecem ne kdr uzun sürüyor ya
Ertesi gün çıkıyor canım. Ben e nabizdan takip etmiştim kaç gün çıkmayınca sağlık ocağına gidip çıkartmıştır sonucumu

Ah canim benim hos geldin iyi cok sukur sen nasilsin iyisin insallah
Hoş buldum canım iyiyim bende canım vucudu dinlendirmede doktorum tup bebek ilaclari kist yapmis onun gecmesini bekliyorum topigimizi hep ustte görüyorum bizim kizlara bakayım dedim

Hoş buldum canım iyiyim bende canım vucudu dinlendirmede doktorum tup bebek ilaclari kist yapmis onun gecmesini bekliyorum topigimizi hep ustte görüyorum bizim kizlara bakayım dedim
Rabbim hayirlisiyla hamile kalmani nasip etsin kuzum

Çok şükür kuzum ama çok saçma kilo aldım Tipime bakınca bı garip geliyor. Kalcam ayrı büyüdü göbeğim ayrı.
Olsun kuzumm verilir o kilolar hic kendini sıkma ama cok hareketsiz kalma o yapiyor olabilir cinsiyeti belli degil dimi daha

Reactions: Z P
Suoz Violett90 She- kizlar bebisleriniz iyidir insallah uzun zaman oldu isimlerini unuttuklarim olabilir ama dualrim sizinle sağlıkla kucaklarınıza alın bebislerinzii
Ah canım benım ya hep aklımdasın biliyomusun. İyiyim şükür bebişte iyi benım gebelik riskli olarak devam ediyor ama şükür istirahatla geçiyor . İnşallah burda bebişlerimizi konuşuruz hep birlikte sen tedaviye başlamayı düşünüyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…