- 12 Mart 2019
- 14.837
- 34.243
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.521
En doğrusunu yaptın canım tutup tutmayacağının garantisi yoktuEvet bende biraz sıkıntı çekerim ama olsun büyüklerin de çok rahat ederim. Yaşım da gençken 2 cisi olması lazımdı. Gerçekten ilerki yaşlarda tüp bebek yapamazdim . İğnelere oğlumdaki gibi dayanamadım bunda.
Aynen öyle kuzum bide pgt den gelen olmasaydı biz yaptırmayı düşünmüyorduk. İkinci doğumumu da sağ salim yaparsam insaAllah. Kalan embriyolari hemen iptal ettircezEn doğrusunu yaptın canım tutup tutmayacağının garantisi yoktu
Merhaba canim,Merhaba canım geçmiş olsun. Tuzlu şeyler mi tüketiyorsun canım birde tansiyonu tetikliyen stres de oluyor. Birşeye kafanı taktinmi. Sis olsun havada sen yinede bı çık canım biraz hava al . Benim göbeğimin iç kısmında sertlik oluyordu. Hatta biraz canım acıyordu bı tarafında sadece. Sıcak su bana çok iyi geliyor banyo yapmak yani
Hayirlisi olsun canm kiz olsun dahada yapmayin☺Aynen öyle kuzum bide pgt den gelen olmasaydı biz yaptırmayı düşünmüyorduk. İkinci doğumumu da sağ salim yaparsam insaAllah. Kalan embriyolari hemen iptal ettircez
benimde böbrek rahatsızlığımdan dolayı küçük tansiyonum 87-93 arasında gidip geliyor dr coraspin ve kan sulandırıcı iğne vermişti 20.haftada tansiyon takibi önemli dedi sabah akşam ölçüp yazıyorum gerekli görürse tansiyon ilacı verebilir, büyük tansiyonum 11-12 civarı çıktığı için şimdilik gerek görmedi gebelikte küçük tansiyon yükselebiliyor dedi otomatik tansiyon aletleride biraz yüksek ölçüyor dedi şimdilik düşürmek için suya limon sıkıp içiyorum yemeklere sarımsak atıyorum çok karbonhidrat ve protein tüketmiyorum tuz zaten çok az kullanıyorum günde 2lt su içiyorum cnm birde yürüyüş yapabilsem çok iyi olacak ama pandemiden çıkamıyorum yürüyüşeMerhaba canim,
Yediklerime dikkat ediyorum ama bilemedim neden oldugunu....
Sosyal medyada takip ettigim bir kac astrolog var onlara gore gunes tutulmasimin etkileri
Stres gerginlik uykusuzluk elektronik aletlerde bozulma sinir vs topraklanmak lazim diyor :)
Artik %100 degil %1 milyon dikkat ediyoruz herseye ne yapalim...
Canım kaç yaşındasın bide sizin sorun neydiAynen öyle kuzum bide pgt den gelen olmasaydı biz yaptırmayı düşünmüyorduk. İkinci doğumumu da sağ salim yaparsam insaAllah. Kalan embriyolari hemen iptal ettircez
Hadi gozun aydin canimmerhaba kızlar. bugün kontrole gittim çok şükür 2bebiş de iyi. dr-nın ense kalınlığından şüphe ettiği bebiş de iyi. ama yinede korkuttu bizi küçük bıcırık gerektiği yöne dönmediğinden yine bekledik bayağı ama saniyeyle olsada kafasını keseden ayırdı ve ensesini gördü doktor. zaten burun kemiği de iyi gelişmiş. ama daha minnak oldukları için net ölçüm yapmadı. 11+1 ve 11+2 bebişlerim. haftaya salı ameliyyata gün verdi. önce ultrasona bakılcak + kan tahlillerim yapılcak sonrasında da direk ameliyat
Merhaba canım. Çok sevindim iyi olmalarınamerhaba kızlar. bugün kontrole gittim çok şükür 2bebiş de iyi. dr-nın ense kalınlığından şüphe ettiği bebiş de iyi. ama yinede korkuttu bizi küçük bıcırık gerektiği yöne dönmediğinden yine bekledik bayağı ama saniyeyle olsada kafasını keseden ayırdı ve ensesini gördü doktor. zaten burun kemiği de iyi gelişmiş. ama daha minnak oldukları için net ölçüm yapmadı. 11+1 ve 11+2 bebişlerim. haftaya salı ameliyyata gün verdi. önce ultrasona bakılcak + kan tahlillerim yapılcak sonrasında da direk ameliyat
Senın ilk gebeliğin mi ?Ben mthfr 677 homozigotum, israrla hic bir doktor bana kan sulandirici vermiyor, bakalim Allah sonumuzu hayir etsin
Evet canimSenın ilk gebeliğin mi ?
Hadi gozun aydin canim
Çok teşekkür ederim kızlar. Canım önlem amaçlı serklaj olucamMerhaba canım. Çok sevindim iyi olmalarınane ameliyatı olacaksın
27 yaşındayım canım. Sorun embriyorlardaydi canım.yani ben 5 kere nrmal hamile kaldım ama bebek hiç gelismiyorduCanım kaç yaşındasın bide sizin sorun neydi
Ben doktora sordum mthfr çok önemli değil dedi ama yine önlem amaçlı kullanmaya başladım yineEvet canim
Anladım canım ne güzel bi evladın var Allah sağlıklı ömür versin inşallah bu yavrunu da sağlıkla kucağına alırsın. Yaşın gençmiş gerçekten 27 yaşında 2 bebek daha ne olsun27 yaşındayım canım. Sorun embriyorlardaydi canım.yani ben 5 kere nrmal hamile kaldım ama bebek hiç gelismiyordu
İnşallah çok güzel sorunsuz geçer canımÇok teşekkür ederim kızlar. Canım önlem amaçlı serklaj olucam
Aynen kuzum Çok şükür RabbimeAnladım canım ne güzel bi evladın var Allah sağlıklı ömür versin inşallah bu yavrunu da sağlıkla kucağına alırsın. Yaşın gençmiş gerçekten 27 yaşında 2 bebek daha ne olsun
Rabbim yavrularimizi korusun insAllah canimBen doktora sordum mthfr çok önemli değil dedi ama yine önlem amaçlı kullanmaya başladım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?