EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Merhaba canim,
Yediklerime dikkat ediyorum ama bilemedim neden oldugunu....
Sosyal medyada takip ettigim bir kac astrolog var onlara gore gunes tutulmasimin etkileri
Stres gerginlik uykusuzluk elektronik aletlerde bozulma sinir vs topraklanmak lazim diyor :)
Artik %100 degil %1 milyon dikkat ediyoruz herseye ne yapalim...

Reactions: Z P
merhaba kızlar. bugün kontrole gittim çok şükür 2bebiş de iyi. dr-nın ense kalınlığından şüphe ettiği bebiş de iyi. ama yinede korkuttu bizi küçük bıcırık gerektiği yöne dönmediğinden yine bekledik bayağı ama saniyeyle olsada kafasını keseden ayırdı ve ensesini gördü doktor. zaten burun kemiği de iyi gelişmiş. ama daha minnak oldukları için net ölçüm yapmadı. 11+1 ve 11+2 bebişlerim. haftaya salı ameliyyata gün verdi. önce ultrasona bakılcak + kan tahlillerim yapılcak sonrasında da direk ameliyat

benimde böbrek rahatsızlığımdan dolayı küçük tansiyonum 87-93 arasında gidip geliyor dr coraspin ve kan sulandırıcı iğne vermişti 20.haftada tansiyon takibi önemli dedi sabah akşam ölçüp yazıyorum gerekli görürse tansiyon ilacı verebilir, büyük tansiyonum 11-12 civarı çıktığı için şimdilik gerek görmedi gebelikte küçük tansiyon yükselebiliyor dedi otomatik tansiyon aletleride biraz yüksek ölçüyor dedi şimdilik düşürmek için suya limon sıkıp içiyorum yemeklere sarımsak atıyorum çok karbonhidrat ve protein tüketmiyorum tuz zaten çok az kullanıyorum günde 2lt su içiyorum cnm birde yürüyüş yapabilsem çok iyi olacak ama pandemiden çıkamıyorum yürüyüşe

Hadi gozun aydin canim

Merhaba canım. Çok sevindim iyi olmalarına ne ameliyatı olacaksın

27 yaşındayım canım. Sorun embriyorlardaydi canım.yani ben 5 kere nrmal hamile kaldım ama bebek hiç gelismiyordu
Anladım canım ne güzel bi evladın var Allah sağlıklı ömür versin inşallah bu yavrunu da sağlıkla kucağına alırsın. Yaşın gençmiş gerçekten 27 yaşında 2 bebek daha ne olsun

Sağlık ocağında yapılan testler kaç güne çıkıyor pazartesiden beri sonuç bekliyorm doktora gidip gösterecem ne kdr uzun sürüyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…