EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Yaa riskli mi devam ediyor dikkatli ol canım benim bol bol dinlen yorma kendini bir bakmissin gecmis 9 ay kuzum baslayacaktık ama kist olusmus rahim hala hazır degil doktorum dinlendiriyor simdilik ona bıraktım ne zaman hazırsın derse transfere tamam dicem insallah pesinizden gelicem tecrubelerinizden bol bol faydalanıcam

@Suoz @Violett90 She- kizlar bebisleriniz iyidir insallah uzun zaman oldu isimlerini unuttuklarim olabilir ama dualrim sizinle sağlıkla kucaklarınıza alın bebislerinzii
Tşkler canm unutmadığın için. Şimdilik iyiyiz. Yani 1 aydir doktora gitmiyorum. Yarın kontrolum var. İnşallah iyidir diyorum :) sen nasilsin nasil gidiyor

Tşkler canm unutmadığın için. Şimdilik iyiyiz. Yani 1 aydir doktora gitmiyorum. Yarın kontrolum var. İnşallah iyidir diyorum :) sen nasilsin nasil gidiyor
Cok şükür canım sağlıkla kucaklarınıza alım yavrularınızı bende dinleniyorum doktorum rahim biraz daha dinlensin dedi sanirim 3 ay gecmesini bekliyor sabirla sağlikla transferin gelmesini bekliyorum

Cok şükür canım sağlıkla kucaklarınıza alım yavrularınızı bende dinleniyorum doktorum rahim biraz daha dinlensin dedi sanirim 3 ay gecmesini bekliyor sabirla sağlikla transferin gelmesini bekliyorum
Geç olsun güç olmasin canm. Hayirlisi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…