• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kızlar bi arkadaş paylaşmıştı gebelikte içilebilen mide bulantısı ilacının adı neydi acaba bazen çok zorlanıyorum bir türlü geçmiyor bulantılarım
Bana Yücel hoca sabah 1 akşam 1 metpamid yazmıştı. Burdan bir arkadaş Prilam Dr ilacını söylemişti, bu ilacı da sordum. Bir şey demedi. Metpamid verdi. Zorlanınca günde 1 tane alıyorum. Sen de merkeze bi sor istersen canım.

kimi yer 5 haftaya kadar uzatblrsnz pandemide diyor ama ben 21inde işe başlcm başlamdn gideyim diyom izin zor oluyo çnkü, ayda 1 iyidr
5 haftayi bende düşündüm İnanki. İnsaAllah iyidir bebekler yoksa ben beklemeye razıyım. Çocukla uğraşıyoruz yoruluyorum akşama kadar. Hiç şal takım üstümü giyinim havasında değilim 😂

Evet eşin baya rahatmış 😅
😂😂Anam sen onu bide oğlumda görseydin 😅Ne kadar panikti. Sanırım bütün heyecanlarını oğluma verdi bitirdi 😅😂Zaten tüp bebeğe de zorunlu geldi. Oğlumuz küçük diye istemiyordu hiç. Ama bana göre küçük değil. Ben ikisine de adaletli davranirsam sorun olmaz diye düşünüyorum. Hem kardeşiyle daha güzel vakit gecirir

Kizlar merhaba,
Ara ara tansiyonum yukseliyor.
Cok yuksek seviyeler olmasada benim kendimde bildigim degerlerin 1 tik ustu ve bunu hissediyorum.
Disari cikip azicik hava alsam rahatlicam belkide ama 3 gundur yogun sisten disarisi daha kotu.
Gobegimdede asiri sertlik olustu.
Acayip gerginlik yapiyor bende....
Tansiyonu nasil engellerim bu gerginligi nasil alirim bir fikri olan var mi?

😂😂Anam sen onu bide oğlumda görseydin 😅Ne kadar panikti. Sanırım bütün heyecanlarını oğluma verdi bitirdi 😅😂Zaten tüp bebeğe de zorunlu geldi. Oğlumuz küçük diye istemiyordu hiç. Ama bana göre küçük değil. Ben ikisine de adaletli davranirsam sorun olmaz diye düşünüyorum. Hem kardeşiyle daha güzel vakit gecirir
O biraz zor oluyo iste😅kiz kardesimin ust uste oldu aralarinda 22 ay var büyuk olan perisan oldu ister istemez onu buyuk gibi goruyosun bebek daha fazla ilgi istiyo dogal olarak digeride isteyince ikisinden biri mutlaka eksik kaliyo ama simdi buyuduler cok sukur kucugu 2 yasinda ablasiyla yaşıt gibi oynuyo guzelce iyikide olmus diyoruz hep🤗

• Beğen
Reactions: Z P
Kizlar merhaba,
Cok yuksek seviyeler olmasada benim kendimde bildigim degerlerin 1 tik ustu ve bunu hissediyorum.
Disari cikip azicik hava alsam rahatlicam belkide ama 3 gundur yogun sisten disarisi daha kotu.
Ya tansiyon aletin varsa ölc surekli kontrol altinda tut tehlikeli canim gebelikte😔
Şu karin gerginligi aksamlari ayaga kalkinca bendede oluyo hele dun dus aldim karnim kocaman olmustu sanki

Ya tansiyon aletin varsa ölc surekli kontrol altinda tut tehlikeli canim gebelikte😔
Şu karin gerginligi aksamlari ayaga kalkinca bendede oluyo hele dun dus aldim karnim kocaman olmustu sanki
Ay o gerginlik ben de dün farkettim.Duş alırken bakıyorum normal bilindik karnım ama sanki balon gibi şiş

Ay insaAllah kiz. Eşimde geçen diyorki zırt pırt doktora gitme 😅😂 Ya sen hangi kafayı yaşıyorsun dedim. Adam hem sormuyor kaç aylıksin bu çocuk iyimi diye hemde doktora hep gittiğimi sanıyor 😂😅
😅😅 aramızda en az giden kişi sensin hakikatten eşine bizi anlat istersen sana bişey derken bidaha düşünsün 😅😅 benimki bişey desin hele bi kurtulamaz çenemden 🤪😅

• Komik
Reactions: Z P
kızlar bugun ben 11+1 dim bizde önden gıdıyoruz 12goruluyoruz ense kalınlıgı cok ınce cıktı kan testı verdım hersey yolunda şükür🤲💐🐣artık hareket edıyor elleri kolları ayy ne güzel bir duygu bu allahıma şükürler olsun
Hadi gözün aydın canım benim 😍🥰 Darısı başımıza insaAllah

Hava kirliligi asiri burada maalesef
Burun deliklerini acici daha rahat nefes alabileyim diye okyanus suyu aldim.
Evde surekli su kaynatip buharindan faydalanmaya calisiyorum.
Bir miktar tansiyon dengelendi.Cok sukur.

kızlar bugun ben 11+1 dim bizde önden gıdıyoruz 12goruluyoruz ense kalınlıgı cok ınce cıktı kan testı verdım hersey yolunda şükür🤲💐🐣artık hareket edıyor elleri kolları ayy ne güzel bir duygu bu allahıma şükürler olsun
Masallah canimm darisi bizlere insAllaah❤️🧿🧿
ikili test mi yaptirdin canim?

Kizlar merhaba,
Merhaba canım geçmiş olsun. Tuzlu şeyler mi tüketiyorsun canım birde tansiyonu tetikliyen stres de oluyor. Birşeye kafanı taktinmi. Sis olsun havada sen yinede bı çık canım biraz hava al . Benim göbeğimin iç kısmında sertlik oluyordu. Hatta biraz canım acıyordu bı tarafında sadece. Sıcak su bana çok iyi geliyor banyo yapmak yani

O biraz zor oluyo iste😅kiz kardesimin ust uste oldu aralarinda 22 ay var büyuk olan perisan oldu ister istemez onu buyuk gibi goruyosun bebek daha fazla ilgi istiyo dogal olarak digeride isteyince ikisinden biri mutlaka eksik kaliyo ama simdi buyuduler cok sukur kucugu 2 yasinda ablasiyla yaşıt gibi oynuyo guzelce iyikide olmus diyoruz hep🤗
Evet bende biraz sıkıntı çekerim ama olsun büyüklerin de çok rahat ederim. Yaşım da gençken 2 cisi olması lazımdı. Gerçekten ilerki yaşlarda tüp bebek yapamazdim . İğnelere oğlumdaki gibi dayanamadım bunda.

Back