- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.481
Bencede fikir almak gerekli ama tüp yaptirdigim doktorum bakalım diyor para icinmi yapıyorlar korktum doktorlarda da kimseye guvenemiyorumHiç bilgim yok o konuda canım ama benim hsgyi çeken gerek yok demişti sonra iki ayrı tüp bebek merkeziyle görüşmeye gitmiştim iki doktor baktı onlarda gerek yok çöküklük var ama engel olmaz dediler sende bi doktorla kalma istersen
Ne bileyim ya kimseye guvenemiyorum bu ara cüzdanda boşalınca haliyle başka çözümler arıyorumSonradan olmuş olabilir belki canım. Sen Cem beye Güven
Cok zor bi durum hak veriyorum canim rabbim yardimcin olsunNe bileyim ya kimseye guvenemiyorum bu ara cüzdanda boşalınca haliyle başka çözümler arıyorum
ayın 17 si gibi gidicem geçen ay 18 inde gitmştm rapor bitmeden gidicem hem 2 li testi de aradn çıkarcmİnsaAllah canım benim. Kontrole ne zaman gidicen kuzum
Benimde 18 i 4 hafta olmuş olacak gideli ama kararsızım. Geç gitmeyi düşünüyordum ama zamaninda giderim heralde. Üşeniyorum valla dışarı çıkmaya ya. Daha idrar testini bile veremedimayın 17 si gibi gidicem geçen ay 18 inde gitmştm rapor bitmeden gidicem hem 2 li testi de aradn çıkarcm
Teşekkür ederim ☺ cnm büyük ihtimal ikiz olduğu için bu kadar çok progesteron vermiştir dr un. Maşallah sorun olmasındaÇokk çokk geçmiş olsun canım. Benim hiç kanamam olmadı. Ama önlemi bırakmak istemiyor doktorum. Birde benim bebişler ikiz belki de ondan daha dikkatli davranıyor bilmiyorumki
Kiz git hemen gitBenimde 18 i 4 hafta olmuş olacak gideli ama kararsızım. Geç gitmeyi düşünüyordum ama zamaninda giderim heralde. Üşeniyorum valla dışarı çıkmaya ya. Daha idrar testini bile veremedim
Kiz git hemen gitbenim 3 haftam var daha nasil beklicem bilmiyorum
Yaa deliya bak icerde ne olmus ne bitmis nasil bekliceksin ben 3 hafta bekleyemicem gibi geliyoDaha var kız 18 ine Çocuğum oynasa varya hiç gitmem doğuma yakın giderim bı hissedeyim onuda insaAllah
Evet bende öyleyim canım ama bazı doktorlar gerçekten çok iyi Allah doktorunda iyisiyle karşılaştırsın gerçektenBencede fikir almak gerekli ama tüp yaptirdigim doktorum bakalım diyor para icinmi yapıyorlar korktum doktorlarda da kimseye guvenemiyorum
Şimdi hamile misin canımBelki öyledir canım. İnşallah hamile kalırım, bu hamileliğim sorunsuz olsun ne olur Allahım.
Kiz bı tekme atsın ben tecrübeliyimYaa deliya bak icerde ne olmus ne bitmis nasil bekliceksin ben 3 hafta bekleyemicem gibi geliyo
Daha var ona malesefKiz bı tekme atsın ben tecrübeliyimGerisi kolay yani Şimdi napiyor bilmiyorum. Bir an önce o tekme atılmalı
Aynen kuzu oğlumda 19cu haftada hissetmiştim. İkincilerde daha erken hissediliyormus bakalım.Daha var ona malesef
14. 15. Haftalarda hissedersin canimAynen kuzu oğlumda 19cu haftada hissetmiştim. İkincilerde daha erken hissediliyormus bakalım.
14. 15. Haftalarda hissedersin
Evet eşin baya rahatmışAy insaAllah kiz. Eşimde geçen diyorki zırt pırt doktora gitmeYa sen hangi kafayı yaşıyorsun dedim. Adam hem sormuyor kaç aylıksin bu çocuk iyimi diye hemde doktora hep gittiğimi sanıyor
PrilamKızlar bi arkadaş paylaşmıştı gebelikte içilebilen mide bulantısı ilacının adı neydi acaba bazen çok zorlanıyorum bir türlü geçmiyor bulantılarım
kimi yer 5 haftaya kadar uzatblrsnz pandemide diyor ama ben 21inde işe başlcm başlamdn gideyim diyom izin zor oluyo çnkü, ayda 1 iyidrBenimde 18 i 4 hafta olmuş olacak gideli ama kararsızım. Geç gitmeyi düşünüyordum ama zamaninda giderim heralde. Üşeniyorum valla dışarı çıkmaya ya. Daha idrar testini bile veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?