EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Bencede fikir almak gerekli ama tüp yaptirdigim doktorum bakalım diyor para icinmi yapıyorlar korktum doktorlarda da kimseye guvenemiyorum

ayın 17 si gibi gidicem geçen ay 18 inde gitmştm rapor bitmeden gidicem hem 2 li testi de aradn çıkarcm
Benimde 18 i 4 hafta olmuş olacak gideli ama kararsızım. Geç gitmeyi düşünüyordum ama zamaninda giderim heralde. Üşeniyorum valla dışarı çıkmaya ya. Daha idrar testini bile veremedim

Çokk çokk geçmiş olsun canım. Benim hiç kanamam olmadı. Ama önlemi bırakmak istemiyor doktorum. Birde benim bebişler ikiz belki de ondan daha dikkatli davranıyor bilmiyorumki
Teşekkür ederim ☺ cnm büyük ihtimal ikiz olduğu için bu kadar çok progesteron vermiştir dr un. Maşallah sorun olmasında

Reactions: Z P
Kızlar bi arkadaş paylaşmıştı gebelikte içilebilen mide bulantısı ilacının adı neydi acaba bazen çok zorlanıyorum bir türlü geçmiyor bulantılarım

Benimde 18 i 4 hafta olmuş olacak gideli ama kararsızım. Geç gitmeyi düşünüyordum ama zamaninda giderim heralde. Üşeniyorum valla dışarı çıkmaya ya. Daha idrar testini bile veremedim
kimi yer 5 haftaya kadar uzatblrsnz pandemide diyor ama ben 21inde işe başlcm başlamdn gideyim diyom izin zor oluyo çnkü, ayda 1 iyidr

Reactions: Z P
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…