- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.461
Histeroskobi sırasında rahme cizikte etmiyorlar daha önce yaptırmıştım malesef negatif olmuştu benimde bugünkü hsg rahimde cökukluk çıktı kararsız kaldım hergun yeni birşey çıkıyor aslında yaptırsam iyi olurda isteBen tüp bebek yaptirmak için historoskopi olmamıştım canım. 5 dusugum vardı benimm. Rahim filmi cektirince mustecep beye sonucu göstermeye gitmiştik. Hani aklımızda tüp bebek yoktu. Hatta ameliyattan sonra çok inanmıştım tutacağına. Malesef o ay hamile kaldım düşük olunca bı kaç ay ara verdik sonra tüp bebeğe karar verdim. İyikide yaptirmisim ameliyatı dedi doktor. Tutunmada işe yarayacak demisti
Tamam canım benim sağolBenn 3 sene önce yaptırdım canım. 2 bin ödediğimi hatırlıyorum şuan ne kadar hiç bilmiyorum
Ben iyiki yaptirmisim diyorum ama bi doktora daha götürmüştüm sonucu. Bana çocuğun düşmesiyle alakası yok demişti. Sadece çok geç hamile kalmam bu yüzden mis.Histeroskobi sırasında rahme cizikte etmiyorlar daha önce yaptırmıştım malesef negatif olmuştu benimde bugünkü hsg rahimde cökukluk çıktı kararsız kaldım hergun yeni birşey çıkıyor aslında yaptırsam iyi olurda iste
Herkes farklı bir fikir beyan ediyor aklımızda kalmaması adına yaptırmak mantıklı ozamanBen iyiki yaptirmisim diyorum ama bi doktora daha götürmüştüm sonucu. Bana çocuğun düşmesiyle alakası yok demişti. Sadece çok geç hamile kalmam bu yüzden mis.
Evet hsg temizdi ilk denemem sebepsiz tutmayinca doktorum histereskopi yapip rahimi daha detayli incelicem cizik atip cikicam demisti.Hsg de hiç birşey çıkmamış miydi yinede historoskopi mi yaptı kaç dk sürüyor?
1 hafta sonra görursun canim bende oyle gormustumMeraba kizlar daaha once testimi atmistim dun 12.gunumdu kan verdim 829 cikti cok şükürkeseyi acaba ne zaman gorebilirim sizler ne zaman görmüştünüz
Sizde bahceci deydiniz demi bende orda ebru hanimdayim kese icin muayene ucreti verdiginizde 21 gun revizyon varmiydi yani kalp duymaya ekstra verdinizmi ucret1 hafta sonra görursun canim bende oyle gormustum
Çokk çokk geçmiş olsun canım. Benim hiç kanamam olmadı. Ama önlemi bırakmak istemiyor doktorum. Birde benim bebişler ikiz belki de ondan daha dikkatli davranıyor bilmiyorumkiCnm bende el mahkum devam günde 3kez progesteron fitil+haftada 1 proluton depot iğne +prolotex günde 2 kez vuruyorum. Çok kanamam oldu önlem amaçlı hala kese kadar kanamaalanı var rahimde.rapor almıştım pazartesi işe döndüm. Bakalım perşembe muayene var. Seninde mi kanaman vardı?
Benimde çöküklük var demişlerdi ama çok az bi çöküklük gebeliğe engel olmaz diyip gerek görmediler canım. Bi kaç doktor aynı şeyi söyledi eğer sana önerdilerse vardır bi bildikleriHisteroskobi sırasında rahme cizikte etmiyorlar daha önce yaptırmıştım malesef negatif olmuştu benimde bugünkü hsg rahimde cökukluk çıktı kararsız kaldım hergun yeni birşey çıkıyor aslında yaptırsam iyi olurda iste
Benimde çöküklük var demişlerdi ama çok az bi çöküklük gebeliğe engel olmaz diyip gerek görmediler canım. Bi kaç doktor aynı şeyi söyledi eğer sana önerdilerse vardır bi bildikleri
Garantilemek istemiş tamam canım daha önce yaptırdım ben aslında geçen yıl tüp bebek oncesi çizik arttırdim hiç doktor cökukluk dememisti şimdide bu çıktı hayirlisiEvet hsg temizdi ilk denemem sebepsiz tutmayinca doktorum histereskopi yapip rahimi daha detayli incelicem cizik atip cikicam demisti.
10 dakka anca süruyodur anestezili oluyo zaten
Sonradan olmuş olabilir belki canım. Sen Cem beye GüvenGarantilemek istemiş tamam canım daha önce yaptırdım ben aslında geçen yıl tüp bebek oncesi çizik arttırdim hiç doktor cökukluk dememisti şimdide bu çıktı hayirlisi
Hiç bilgim yok o konuda canım ama benim hsgyi çeken gerek yok demişti sonra iki ayrı tüp bebek merkeziyle görüşmeye gitmiştim iki doktor baktı onlarda gerek yok çöküklük var ama engel olmaz dediler sende bi doktorla kalma istersenHsgyi çeken az bı cökukluk var dedi Dr da histeroskobi yapalım dedi ben geçen sene yaptırdım histeroskobi hiç o doktor demedi herkesin bilgisi farklı mı anlamadım geçen sene görülmeyen bugün çıkabilirim hu cökukluk doğuştan mı geliyor sonradan mı oluyor biliyormusunuz
aynen her türlüsü kötü ya valla bizler ekstra özel anneleriz bence çok çektik inşallah çektgmz çilelerin emeğini alcazBende progestan fitil kullaniyorum oda berbat
hayırlsyla bi an önce biter inşallahBen fitile geçtim kuzum dayanamadım iğneye. Doktor geçebilirsin dedi. 10 cu haftaya kadar 3 doz . 11 12 de azalt dedi. 12nin bitimi son insaAllah. 18 indede kontrole giderim diye düşünüyorum. 1 ay oluyor. Aylık gel demişti doktor.
ay kıyamam ya kzucm inşallah çabucak geçer gidr haftalarAyy kızlar burda mağdur olanlar varr. İlacı bırakamayanlarr varrr. Hem progestan fitil kullanıyorum günde 3kez+ progestan dex iğnem vardı günlük o bitti ve yarın itibariyle proluton depot geçecegim haftada 2kez olmakla veeee aşırı korkuyorum o iğneden ilk kez olucam+iğne ve fitile 16.haftaya kadar devam edicemmm
İnsaAllah canım benim. Kontrole ne zaman gidicen kuzumhayırlsyla bi an önce biter inşallah
Vallahi gözümde büyüdü ilaçlarınAyy kızlar burda mağdur olanlar varr. İlacı bırakamayanlarr varrr. Hem progestan fitil kullanıyorum günde 3kez+ progestan dex iğnem vardı günlük o bitti ve yarın itibariyle proluton depot geçecegim haftada 2kez olmakla veeee aşırı korkuyorum o iğneden ilk kez olucam+iğne ve fitile 16.haftaya kadar devam edicemmm
Insallah canim benimaynen her türlüsü kötü ya valla bizler ekstra özel anneleriz bence çok çektik inşallah çektgmz çilelerin emeğini alcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?