• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Ben tüp bebek yaptirmak için historoskopi olmamıştım canım. 5 dusugum vardı benimm. Rahim filmi cektirince mustecep beye sonucu göstermeye gitmiştik. Hani aklımızda tüp bebek yoktu. Hatta ameliyattan sonra çok inanmıştım tutacağına. Malesef o ay hamile kaldım düşük olunca bı kaç ay ara verdik sonra tüp bebeğe karar verdim. İyikide yaptirmisim ameliyatı dedi doktor. Tutunmada işe yarayacak demisti
Histeroskobi sırasında rahme cizikte etmiyorlar daha önce yaptırmıştım malesef negatif olmuştu benimde bugünkü hsg rahimde cökukluk çıktı kararsız kaldım hergun yeni birşey çıkıyor aslında yaptırsam iyi olurda iste

Histeroskobi sırasında rahme cizikte etmiyorlar daha önce yaptırmıştım malesef negatif olmuştu benimde bugünkü hsg rahimde cökukluk çıktı kararsız kaldım hergun yeni birşey çıkıyor aslında yaptırsam iyi olurda iste
Ben iyiki yaptirmisim diyorum ama bi doktora daha götürmüştüm sonucu. Bana çocuğun düşmesiyle alakası yok demişti. Sadece çok geç hamile kalmam bu yüzden mis.

Ben iyiki yaptirmisim diyorum ama bi doktora daha götürmüştüm sonucu. Bana çocuğun düşmesiyle alakası yok demişti. Sadece çok geç hamile kalmam bu yüzden mis.
Herkes farklı bir fikir beyan ediyor aklımızda kalmaması adına yaptırmak mantıklı ozaman

Cnm bende el mahkum devam günde 3kez progesteron fitil+haftada 1 proluton depot iğne +prolotex günde 2 kez vuruyorum. Çok kanamam oldu önlem amaçlı hala kese kadar kanamaalanı var rahimde.rapor almıştım pazartesi işe döndüm. Bakalım perşembe muayene var. Seninde mi kanaman vardı?
Çokk çokk geçmiş olsun canım. Benim hiç kanamam olmadı. Ama önlemi bırakmak istemiyor doktorum. Birde benim bebişler ikiz belki de ondan daha dikkatli davranıyor bilmiyorumki

Benimde çöküklük var demişlerdi ama çok az bi çöküklük gebeliğe engel olmaz diyip gerek görmediler canım. Bi kaç doktor aynı şeyi söyledi eğer sana önerdilerse vardır bi bildikleri

Hsgyi çeken az bı cökukluk var dedi Dr da histeroskobi yapalım dedi ben geçen sene yaptırdım histeroskobi hiç o doktor demedi herkesin bilgisi farklı mı anlamadım geçen sene görülmeyen bugün çıkabilirim hu cökukluk doğuştan mı geliyor sonradan mı oluyor biliyormusunuz
Benimde çöküklük var demişlerdi ama çok az bi çöküklük gebeliğe engel olmaz diyip gerek görmediler canım. Bi kaç doktor aynı şeyi söyledi eğer sana önerdilerse vardır bi bildikleri

Evet hsg temizdi ilk denemem sebepsiz tutmayinca doktorum histereskopi yapip rahimi daha detayli incelicem cizik atip cikicam demisti.
10 dakka anca süruyodur anestezili oluyo zaten
Garantilemek istemiş tamam canım daha önce yaptırdım ben aslında geçen yıl tüp bebek oncesi çizik arttırdim hiç doktor cökukluk dememisti şimdide bu çıktı hayirlisi

Hsgyi çeken az bı cökukluk var dedi Dr da histeroskobi yapalım dedi ben geçen sene yaptırdım histeroskobi hiç o doktor demedi herkesin bilgisi farklı mı anlamadım geçen sene görülmeyen bugün çıkabilirim hu cökukluk doğuştan mı geliyor sonradan mı oluyor biliyormusunuz
Hiç bilgim yok o konuda canım ama benim hsgyi çeken gerek yok demişti sonra iki ayrı tüp bebek merkeziyle görüşmeye gitmiştim iki doktor baktı onlarda gerek yok çöküklük var ama engel olmaz dediler sende bi doktorla kalma istersen

Hiç bilgim yok o konuda canım ama benim hsgyi çeken gerek yok demişti sonra iki ayrı tüp bebek merkeziyle görüşmeye gitmiştim iki doktor baktı onlarda gerek yok çöküklük var ama engel olmaz dediler sende bi doktorla kalma istersen

Ben fitile geçtim kuzum dayanamadım iğneye. Doktor geçebilirsin dedi. 10 cu haftaya kadar 3 doz . 11 12 de azalt dedi. 12nin bitimi son insaAllah. 18 indede kontrole giderim diye düşünüyorum. 1 ay oluyor. Aylık gel demişti doktor.
hayırlsyla bi an önce biter inşallah🙏🙏🙏

• Beğen
Reactions: Z P
Ayy kızlar burda mağdur olanlar varr. İlacı bırakamayanlarr varrr. Hem progestan fitil kullanıyorum günde 3kez+ progestan dex iğnem vardı günlük o bitti ve yarın itibariyle proluton depot geçecegim haftada 2kez olmakla veeee aşırı korkuyorum o iğneden ilk kez olucam+iğne ve fitile 16.haftaya kadar devam edicemmm 🥺
ay kıyamam ya kzucm inşallah çabucak geçer gidr haftalar 😢😢😢 rabbim yardımcın olsun kzucum

Ayy kızlar burda mağdur olanlar varr. İlacı bırakamayanlarr varrr. Hem progestan fitil kullanıyorum günde 3kez+ progestan dex iğnem vardı günlük o bitti ve yarın itibariyle proluton depot geçecegim haftada 2kez olmakla veeee aşırı korkuyorum o iğneden ilk kez olucam+iğne ve fitile 16.haftaya kadar devam edicemmm 🥺
Vallahi gözümde büyüdü ilaçların 😒Rabbim yardımcın olsun canım benim. Bebeğin iyi olsunda alışırsın insaAllah.

Back