- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.501
Bana Yücel hoca sabah 1 akşam 1 metpamid yazmıştı. Burdan bir arkadaş Prilam Dr ilacını söylemişti, bu ilacı da sordum. Bir şey demedi. Metpamid verdi. Zorlanınca günde 1 tane alıyorum. Sen de merkeze bi sor istersen canım.Kızlar bi arkadaş paylaşmıştı gebelikte içilebilen mide bulantısı ilacının adı neydi acaba bazen çok zorlanıyorum bir türlü geçmiyor bulantılarım
5 haftayi bende düşündüm İnanki. İnsaAllah iyidir bebekler yoksa ben beklemeye razıyım. Çocukla uğraşıyoruz yoruluyorum akşama kadar. Hiç şal takım üstümü giyinim havasında değilimkimi yer 5 haftaya kadar uzatblrsnz pandemide diyor ama ben 21inde işe başlcm başlamdn gideyim diyom izin zor oluyo çnkü, ayda 1 iyidr
Evet eşin baya rahatmış
O biraz zor oluyo isteAnam sen onu bide oğlumda görseydin Ne kadar panikti. Sanırım bütün heyecanlarını oğluma verdi bitirdi Zaten tüp bebeğe de zorunlu geldi. Oğlumuz küçük diye istemiyordu hiç. Ama bana göre küçük değil. Ben ikisine de adaletli davranirsam sorun olmaz diye düşünüyorum. Hem kardeşiyle daha güzel vakit gecirir
Ya tansiyon aletin varsa ölc surekli kontrol altinda tut tehlikeli canim gebelikteKizlar merhaba,
Ara ara tansiyonum yukseliyor.
Cok yuksek seviyeler olmasada benim kendimde bildigim degerlerin 1 tik ustu ve bunu hissediyorum.
Disari cikip azicik hava alsam rahatlicam belkide ama 3 gundur yogun sisten disarisi daha kotu.
Gobegimdede asiri sertlik olustu.
Acayip gerginlik yapiyor bende....
Tansiyonu nasil engellerim bu gerginligi nasil alirim bir fikri olan var mi?
Amin canım inşallah sen nerede tedavi oldunEvet bende öyleyim canım ama bazı doktorlar gerçekten çok iyi Allah doktorunda iyisiyle karşılaştırsın gerçekten
Ay o gerginlik ben de dün farkettim.Duş alırken bakıyorum normal bilindik karnım ama sanki balon gibi şişYa tansiyon aletin varsa ölc surekli kontrol altinda tut tehlikeli canim gebelikte
Şu karin gerginligi aksamlari ayaga kalkinca bendede oluyo hele dun dus aldim karnim kocaman olmustu sanki
Ay insaAllah kiz. Eşimde geçen diyorki zırt pırt doktora gitmeYa sen hangi kafayı yaşıyorsun dedim. Adam hem sormuyor kaç aylıksin bu çocuk iyimi diye hemde doktora hep gittiğimi sanıyor
Sağol canım aminCok zor bi durum hak veriyorum canim rabbim yardimcin olsun
Ahah bende dun oyle bi şok yasadimAy o gerginlik ben de dün farkettim.Duş alırken bakıyorum normal bilindik karnım ama sanki balon gibi şiş
Cok sukurkızlar bugun ben 11+1 dim bizde önden gıdıyoruz 12goruluyoruz ense kalınlıgı cok ınce cıktı kan testı verdım hersey yolunda şükürartık hareket edıyor elleri kolları ayy ne güzel bir duygu bu allahıma şükürler olsun
aramızda en az giden kişi sensin hakikatten eşine bizi anlat istersen sana bişey derken bidaha düşünsün benimki bişey desin hele bi kurtulamaz çenemden
Hadi gözün aydın canım benimkızlar bugun ben 11+1 dim bizde önden gıdıyoruz 12goruluyoruz ense kalınlıgı cok ınce cıktı kan testı verdım hersey yolunda şükürartık hareket edıyor elleri kolları ayy ne güzel bir duygu bu allahıma şükürler olsun
Masallah canimm darisi bizlere insAllaahkızlar bugun ben 11+1 dim bizde önden gıdıyoruz 12goruluyoruz ense kalınlıgı cok ınce cıktı kan testı verdım hersey yolunda şükürartık hareket edıyor elleri kolları ayy ne güzel bir duygu bu allahıma şükürler olsun
Merhaba canım geçmiş olsun. Tuzlu şeyler mi tüketiyorsun canım birde tansiyonu tetikliyen stres de oluyor. Birşeye kafanı taktinmi. Sis olsun havada sen yinede bı çık canım biraz hava al . Benim göbeğimin iç kısmında sertlik oluyordu. Hatta biraz canım acıyordu bı tarafında sadece. Sıcak su bana çok iyi geliyor banyo yapmak yaniKizlar merhaba,
Ara ara tansiyonum yukseliyor.
Cok yuksek seviyeler olmasada benim kendimde bildigim degerlerin 1 tik ustu ve bunu hissediyorum.
Disari cikip azicik hava alsam rahatlicam belkide ama 3 gundur yogun sisten disarisi daha kotu.
Gobegimdede asiri sertlik olustu.
Acayip gerginlik yapiyor bende....
Tansiyonu nasil engellerim bu gerginligi nasil alirim bir fikri olan var mi?
evet ikili test ıcın kan verdim ama sonucunun cıkması bir haftayı bulurmusMasallah canimm darisi bizlere insAllaah
ikili test mi yaptirdin canim?
Evet bende biraz sıkıntı çekerim ama olsun büyüklerin de çok rahat ederim. Yaşım da gençken 2 cisi olması lazımdı. Gerçekten ilerki yaşlarda tüp bebek yapamazdim . İğnelere oğlumdaki gibi dayanamadım bunda.O biraz zor oluyo istekiz kardesimin ust uste oldu aralarinda 22 ay var büyuk olan perisan oldu ister istemez onu buyuk gibi goruyosun bebek daha fazla ilgi istiyo dogal olarak digeride isteyince ikisinden biri mutlaka eksik kaliyo ama simdi buyuduler cok sukur kucugu 2 yasinda ablasiyla yaşıt gibi oynuyo guzelce iyikide olmus diyoruz hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?