• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Ayy kızlar burda mağdur olanlar varr. İlacı bırakamayanlarr varrr. Hem progestan fitil kullanıyorum günde 3kez+ progestan dex iğnem vardı günlük o bitti ve yarın itibariyle proluton depot geçecegim haftada 2kez olmakla veeee aşırı korkuyorum o iğneden ilk kez olucam+iğne ve fitile 16.haftaya kadar devam edicemmm 🥺

Ayy kızlar burda mağdur olanlar varr. İlacı bırakamayanlarr varrr. Hem progestan fitil kullanıyorum günde 3kez+ progestan dex iğnem vardı günlük o bitti ve yarın itibariyle proluton depot geçecegim haftada 2kez olmakla veeee aşırı korkuyorum o iğneden ilk kez olucam+iğne ve fitile 16.haftaya kadar devam edicemmm 🥺
Hic korkma depot’tan emin ol progestan ampulden binlerce kat daha iyi. Ben de cok oldum. Yaparken azicik yaniyor ama sonrasinda geciyor merak etme🙏🙏

İnşallah kuzum. Ya çoğu kişi haftada 1oluyormuş dr haftada 2değincede sinirim bozuldu
Ben 3 gunde bir oluyordum. Hem de tam ampul. Bazilari yarim ampul kullaniyormus. Bana bir zarari olmadi yaparken biraz yaniyordu yarim saat sonra falan biseyim kalmiyordu. O da ben zayifim kalcamda cok yag olmadigi icin yandigini soylemisti hemsire

Ben 3 gunde bir oluyordum. Hem de tam ampul. Bazilari yarim ampul kullaniyormus. Bana bir zarari olmadi yaparken biraz yaniyordu yarim saat sonra falan biseyim kalmiyordu. O da ben zayifim kalcamda cok yag olmadigi icin yandigini soylemisti hemsire
Bende yağ bol 😃 inşallah bu zamanlar çabuk geçer. Hiç bir şekilde şikayetçi değilim bebişlerimiz iyi olsun herşeye razıyım ama ilaçlardan biraz sıkıldım sabahın 5inde fitil için uyanıyorum artık fitili görünce midem bulanıyor. Umudum 12.haftayaydı o da dr önlem amaçlı 16.hftaya kadar kullanıcaz dedi

Bende yağ bol 😃 inşallah bu zamanlar çabuk geçer. Hiç bir şekilde şikayetçi değilim bebişlerimiz iyi olsun herşeye razıyım ama ilaçlardan biraz sıkıldım sabahın 5inde fitil için uyanıyorum artık fitili görünce midem bulanıyor. Umudum 12.haftayaydı o da dr önlem amaçlı 16.hftaya kadar kullanıcaz dedi
Haklisin birbirmizi en iyi yine biz anlariz. Ben de her ay 2bin liradan fazla prolutex’e oduyorum o biraz yordu maddiyat olarak. Ama son iki kutum kaldi insallah bitecek. dedigin gibi bebeklerimiz saglikli olsun ben herseye raziyim🙏

Cnm bende el mahkum devam günde 3kez progesteron fitil+haftada 1 proluton depot iğne +prolotex günde 2 kez vuruyorum. Çok kanamam oldu önlem amaçlı hala kese kadar kanamaalanı var rahimde.rapor almıştım pazartesi işe döndüm. Bakalım perşembe muayene var. Seninde mi kanaman vardı?

Kizlar aranızda bahçeci cem beye historoskopi yaptıran varmı bugün hsgde rahimde cökukluk çıktı historoskopi yapalım traslayacam düzeltecek bakıp dedi olan varmı fiyatı nedir?

Kizlar aranızda bahçeci cem beye historoskopi yaptıran varmı bugün hsgde rahimde cökukluk çıktı historoskopi yapalım traslayacam düzeltecek bakıp dedi olan varmı fiyatı nedir?
Ben oldum canim tanı amaçlı histreskopi oldum bisey cikmadi rahime cizik atti sadece.
Tani amacli histereskopi 4750 filandi eger iceride mudahale edecegi bisey olursa fiyat degisir demislerdi bir seneye yakin zaman gecti simdi degismistir fiyat bi arayip sor sen merkezi

• Beğen
Reactions: Z P
Ben bahçeci de mustecep kavruta historoskopi olmuştum. Benimde y şeklindeydi yani cokukluk vardı. Çok memnun kalmıştım ben. Doktorum şimdi gitti tabi ordan. Hatta historoskopiden sonra kendiliğimden hamile kalmistim

Ben oldum canim tanı amaçlı histreskopi oldum bisey cikmadi rahime cizik atti sadece.
Tani amacli histereskopi 4750 filandi eger iceride mudahale edecegi bisey olursa fiyat degisir demislerdi bir seneye yakin zaman gecti simdi degismistir fiyat bi arayip sor sen merkezi
Hsg de hiç birşey çıkmamış miydi yinede historoskopi mi yaptı kaç dk sürüyor?

Ben bahçeci de mustecep kavruta historoskopi olmuştum. Benimde y şeklindeydi yani cokukluk vardı. Çok memnun kalmıştım ben. Doktorum şimdi gitti tabi ordan. Hatta historoskopiden sonra kendiliğimden hamile kalmistim
Tüp bebekte ne gibi zararı varki bunun biz zaten normal yollayi geçtik

• Beğen
Mustecep
Beydemi uçuk fiyatlara yapıyor düzeldi mi sonra

• Beğen
Tüp bebekte ne gibi zararı varki bunun biz zaten normal yollayi geçtik
Ben tüp bebek yaptirmak için historoskopi olmamıştım canım. 5 dusugum vardı benimm. Rahim filmi cektirince mustecep beye sonucu göstermeye gitmiştik. Hani aklımızda tüp bebek yoktu. Hatta ameliyattan sonra çok inanmıştım tutacağına. Malesef o ay hamile kaldım düşük olunca bı kaç ay ara verdik sonra tüp bebeğe karar verdim. İyikide yaptirmisim ameliyatı dedi doktor. Tutunmada işe yarayacak demisti

Back