• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Artık herşeye panik yapar oldum ne rahattım bu hafta bana birşey oldu herşeyden korkar oldum anne içgüdüselligi benm yeni başladı galiba
Hem öyle hemde sürekli biseyleri araştırmakta insanın kafasını cok karıştırıyor. Bence en sağlıklısı doktora danışman. Çünkü ben internette ne girsem hepsi zararlı. Kafa bulandiriyorlar. Bence hiç stres yapma. Bı tane arkadaş mesaj yazmış buraya. Çok fazla girmiyorum çok etkileniyorum diye. Evet kk da çok fazla her kafadan bir ses çıkıyor. İnsanın aklı karışıyor. Kimisi olayın en kötüsünü düşünüp söylerken kimiside en iyisini düşünüyor telesa düşmesin diye. Yani hamileyken stresin yoksa da seni strese sokan insanlar oluyor. Biraz rahat olmak lazım. Alttan muayene suanlik gerek yok ama zararı da yok çünkü 1ay sonra doktor ilişkiyi serbest bırakıcak. Rahim ağzından baktıkları içinde sorun olmuyor ❤️

Ben o kadini seviyorum. Hamileler icin kitabi var cok faydali bilgiler var icerisinde tavsiye ederim. Hamileyken ve emzirirken neler yapilmali neler yapilmamali yaziyor
Evet canım dün araştırdım bende hamilelerin neler yiyip yememesi hakkında. Çok şükür sabah kahvaltimi onun dediği şekilde yaptım. Yani milletin abartmasi kadar da aç kalmıyoruz. Lavaş ekmek için bulamadım bisey. Biraz araştıracağım onuda. Sabahları en azından yarmdaa olsa yemem lazım.

Ben o kadini seviyorum. Hamileler icin kitabi var cok faydali bilgiler var icerisinde tavsiye ederim. Hamileyken ve emzirirken neler yapilmali neler yapilmamali yaziyor
Bana kitabın resmini atarmisin canım. Biraz listeye baktım aslında normal de yememiz gereken şeyleri sıralamış. Dışardan paketli ürünler tatlı türleri yasak. Bugün süt dilimi yapacaktım. Vazgectim😂

Ya benmde 109 çıktı çokta yüksek değil bence doktor kesinlik yüksek şeker yüklemesi yapacaz sonra iğneye bile başlarsınız dedi
Doktoru dinlemeyip pişman olmak çok kötü oluyor canım. En iyisi dinlemek.
Bildiğim kadarıyla yüksek çıkmış. 80-90 olması lazım diye biliyorum

Gidicem. Ben Balıkesirdeyim normalde. Ama şimdi İstanbula tedavi gördüğüm doktora gidicem. Kürtaj olacaksam da orada olayım diye. Burada güveneceğim doktor henüz yok. Benim ilk transferim değildi. Kalbi duran bebeğimde de kötü haberi kanamam olunca almıştım. Ümitli değilim hiç. Sanırım hiç bir zaman çocuğum olmayacak. Benim dünyadaki sınavım da buymuş. Rabbim kolay atlatmayı nasip etsin 🙏🏻
N’aptınız sizi merak ettim?İnşallah korktuğunuz olmamıştır..

Benim de kardeşim geldi Allah razı olsun işimi yaptı yemeğim vardı bir salata yapayım yanına dedim resmen nefes nefese kaldım yedikten sonra Hele o tabakları makineye nasıl koyacağım düşünüyorum Hiç halim kalmıyor Direkt gidip yatmak istiyorum
Ayy ben arada girip bakiyorun buraya msjlari cok geriden takip ediyprum 😂 bende ayni sekildeyim konusurken bile nefes nefese kaliyorum bazen gecen evi supureyim dedim abartmiyorum 3 saate bitirdim o da sadece evin cok kullandigimiz kisimlarini 😂 nefesim kesiliyo resmen bisy yaparken bes dakika is yapiyosam yarim saat dinleniyorum gunluk ignemi olmaya cikiyorum eve gelince daha hic bisey yapamiyorum butun gunum gidiyo bi tuvalete kalkiyorum zorla o da olmasa uyurum gun boyu 😂😂

N’aptınız sizi merak ettim?İnşallah korktuğunuz olmamıştır..
Şükür ki korktuğum olmadı. 🙏🏻 Geçen hafta rahimde 2 farklı alanda keseden bağımsız kanama alanı görüldü. Tuvalet harici kalkmayacaksın dedi doktor. Ben de yatıyorum. Teşekkür ederim sorduğunuz için 🙏🏻 Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin herkese 🙏🏻

Şükür ki korktuğum olmadı. 🙏🏻 Geçen hafta rahimde 2 farklı alanda keseden bağımsız kanama alanı görüldü. Tuvalet harici kalkmayacaksın dedi doktor. Ben de yatıyorum. Teşekkür ederim sorduğunuz için 🙏🏻 Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin herkese 🙏🏻
Çok sevindim sizin adınıza☺️Ben de Balıkesirdeyim Ertan adalıya gidiyorum da ordan görmüştüm yazınızı.aklıma geldiniz.iyi olduğunuzu okuyunca valla bi oh dedim.inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlere🤲🏻😘

Eklentiler

• Screenshot_20201204-125012_Chrome.jpg
    Screenshot_20201204-125012_Chrome.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 20
Ayy ben arada girip bakiyorun buraya msjlari cok geriden takip ediyprum 😂 bende ayni sekildeyim konusurken bile nefes nefese kaliyorum bazen gecen evi supureyim dedim abartmiyorum 3 saate bitirdim o da sadece evin cok kullandigimiz kisimlarini 😂 nefesim kesiliyo resmen bisy yaparken bes dakika is yapiyosam yarim saat dinleniyorum gunluk ignemi olmaya cikiyorum eve gelince daha hic bisey yapamiyorum butun gunum gidiyo bi tuvalete kalkiyorum zorla o da olmasa uyurum gun boyu 😂😂
Bende ayniyim uyku yokta kalkip hic bisey yapasim yok😀

Evet canım dün araştırdım bende hamilelerin neler yiyip yememesi hakkında. Çok şükür sabah kahvaltimi onun dediği şekilde yaptım. Yani milletin abartmasi kadar da aç kalmıyoruz. Lavaş ekmek için bulamadım bisey. Biraz araştıracağım onuda. Sabahları en azından yarmdaa olsa yemem lazım.
Aynen oyle ac kalinacak bisey degil. Ben normalde zayifim 48 kg ile hamile kaldim kusmalarim olunca 45’e dustum. Ama cok sukur simdi yine 48’lere geldim. Dedigi her seyi yapamiyorum ama ozellikle seker ve abur cuburdan uzagim. Sadece kilo icin degil saglik icin de dikkat etmemiz lazjm

• Beğen
Reactions: Z P
Bana kitabın resmini atarmisin canım. Biraz listeye baktım aslında normal de yememiz gereken şeyleri sıralamış. Dışardan paketli ürünler tatlı türleri yasak. Bugün süt dilimi yapacaktım. Vazgectim😂
Canim kitap bu. Ben tatli olarak sunu yapiyorum tavsiye ederim; havucu ve elmayi rendeleyip tavada kavuruyorum. Icine tarcin atiyorum bolca.biraz sogugunca bebe biskuvisi rondodan cekip icine karistiyorum. Sonra top top yapiyorum. Altenratif olarak havuc yerine muz da ezebilirsiniz.

Eklentiler

• 6D3B474E-3F3E-4F44-A70A-9413A7B596C7.jpeg
    6D3B474E-3F3E-4F44-A70A-9413A7B596C7.jpeg
    128,5 KB · Görüntüleme: 23
gebelik şekeri çok ciddi bi durum kzucm,normalde 24-28 haftalarda yapıyorlar ama doktorlar gerekli görürse erken de yaptrblyor şeker yüklemeni yaptr en azndan için rahat etsin.gebelik şekeri çıkarsa erken önlem almş olrsn,şeker çıkmazsa için rahat eder
Önlem olarak ne yapıyorlar canım yüksek çıkarsa eğer ilaç mı başlatıyorlar

Back