• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Bak boyle bir yazi buldum
Sağ ol canım paylaştığın için 🙏🏻 Bizim sorun sadece aşağıda olması değil. Sezaryen dikişinde olması. Plasenta büyüdükçe dikişi patlatıp karın içine yayılabilir ya da iç kanama yapabilir. Bu yüzden her hafta kontrole gideceğim. Ayda 500 lira doktora vereceğim artık yapacak bir şey yok

Canim benim kuzenimin de oyleydi simdi dogurdu doguracak sadece sezeryan olacak normal dogum olamiyor birde hareketleri kisitlandi
İnşallah ben de o haftalara ulaşabilirim canım. Benim plasenta hem aşağıda hem de sezaryen dikişine yerleşmiş. Doğumda rahmimi alma ihtimalleri var

Kizlar şeker yuklemesine alternatif olarak kan sekerini olcen aletler var. Parmaktan minik bir kanla kendi sekerinizi olcebiliyorsunuz. Her gun ayni saatlerde yaparak takip ediliyormus. Canan karatay’dan dinlemistim. Hatta kitabinda da yaziyor. Seker yuklemesi cok tehlikeli hem anneye hem bebege diyor. Ben bir sorun olmazsa haftam geldiginde oyle takip edecegim ama siz yine de doktorunuza danisin. Onun da fikri onemli tabi
Benim doktorum hiç ısrat etmemişti oglumda belki de yasım gencti ondan da olabilir şimdide düşünmüyorum ama biraz tatlıdan uzak durmam lazım sanırım

Ben home office calisiyorum 2 aydir ise gitmiyorum. Gecen cumartesi uzun bir aradan sonra ilk defa disari ciktik, sahilde cok az hava alip geldik. Yamuldum resmen iki gun kendime gelemedim. Evdeyim full. Ama yemegimi yapiyorum orttaligi toparliyorum. Sadece supurge falan yapmiyorum evde robot supurge var o siliyo supuruyo. Yormuyorum hic kendimi
Ben de aynıyım, işe dönüşümlü gidiyoruz ama rapor aldım yine. Doktor hastane harici hep evdeyim.
Bu akşam bebek kitabı aldım heyecanla gelmesini bekliycem 😍

Kizlar şeker yuklemesine alternatif olarak kan sekerini olcen aletler var. Parmaktan minik bir kanla kendi sekerinizi olcebiliyorsunuz. Her gun ayni saatlerde yaparak takip ediliyormus. Canan karatay’dan dinlemistim. Hatta kitabinda da yaziyor. Seker yuklemesi cok tehlikeli hem anneye hem bebege diyor. Ben bir sorun olmazsa haftam geldiginde oyle takip edecegim ama siz yine de doktorunuza danisin. Onun da fikri onemli tabi
Birde canan karatay favorimdir onunla 10kilo verdim hiç aç kalmadan.

Ondan ondan benimkide eski ozelde 7+0 cikmisti 2 gun sonra devlette 7+4 cikmisti hc belli olmuyo takilma onlara saglikli olmasa buyumezlerdi cok sukur gozle gorulur fark var😍
Ayy evet görüyorum ama makina saçma birşey silik birşey gördüm boyu sağlığı iyi dedi ben bebek görmek için savaştım yani

Alla alla ilk defa duydum ayy bende sekeri düşürüyor diye yiyorum tüp bebek ilaçları için diyorsunuz demi progestan falan ben ilaç almiyrm başka iğne fitil
Hiçbir ilaçla kullanmayın diyor canım. İlaçların etkisini aşırı yükseltip zehirlenmeye sebep oluyormuş.
Şeker sorunu varsa hiç meyve yeme canım. Aynı vitaminleri sebzelerden de alabilirsin

Back