• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kızlar dün aile hekimliğinde kan vermiştim iki hafta önce 2.60 tı tsh değerim bugün 0.40 çıkmış normal mi sizce bana sanki düşükmüş gibi geldi

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim ordaki ebeye tahlillerimi gösterdim bana şeker yüklemesi yapacaz doktor dedim ebe bu değere şeker yüklemesi yapılmaz bide 2 aylıksın çok erken dedi yorum yapmak benm haddime değil ama özel hastane doktorları tahlil yapmayı çok sever dedi şeker yüklemesi yapacakta ne olacak dedi diyet yap diyecek boşa şeker alacaksın dedi 108 diyetle düşer pazartesi sana tekrar test yapalım bu sürede sen yediğine dikkat et yüksek çıkarsa 10 gün sonra yine bakarız yine yüksek çıkarsa o zmn gidersin dedi ama meyva bile yeme sebze ağırlıklı olsun su iç 3 gün içinde bakalm ne olacak dedi 108 i dusururuz merak etme şeker yüklemeyi ben yapmam iki kere gebe oldum dedi

Canim kitap bu. Ben tatli olarak sunu yapiyorum tavsiye ederim; havucu ve elmayi rendeleyip tavada kavuruyorum. Icine tarcin atiyorum bolca.biraz sogugunca bebe biskuvisi rondodan cekip icine karistiyorum. Sonra top top yapiyorum. Altenratif olarak havuc yerine muz da ezebilirsiniz.
Onu bende yapıyorum hurma koyuyorum bide ben bu kitabi bende alacam

Canim kitap bu. Ben tatli olarak sunu yapiyorum tavsiye ederim; havucu ve elmayi rendeleyip tavada kavuruyorum. Icine tarcin atiyorum bolca.biraz sogugunca bebe biskuvisi rondodan cekip icine karistiyorum. Sonra top top yapiyorum. Altenratif olarak havuc yerine muz da ezebilirsiniz.
Denicem kuzum güzel bir tarif. Bu kitabında alicam insaAllah

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim ordaki ebeye tahlillerimi gösterdim bana şeker yüklemesi yapacaz doktor dedim ebe bu değere şeker yüklemesi yapılmaz bide 2 aylıksın çok erken dedi yorum yapmak benm haddime değil ama özel hastane doktorları tahlil yapmayı çok sever dedi şeker yüklemesi yapacakta ne olacak dedi diyet yap diyecek boşa şeker alacaksın dedi 108 diyetle düşer pazartesi sana tekrar test yapalım bu sürede sen yediğine dikkat et yüksek çıkarsa 10 gün sonra yine bakarız yine yüksek çıkarsa o zmn gidersin dedi ama meyva bile yeme sebze ağırlıklı olsun su iç 3 gün içinde bakalm ne olacak dedi 108 i dusururuz merak etme şeker yüklemeyi ben yapmam iki kere gebe oldum dedi
İyi canım bak gerek yokmuş. Meyveyide kesersen normale döner insaAllah. Şeker yuklemesj oğlumda yaptırmadım bundada gerek duymuyorum.

Aynen oyle ac kalinacak bisey degil. Ben normalde zayifim 48 kg ile hamile kaldim kusmalarim olunca 45’e dustum. Ama cok sukur simdi yine 48’lere geldim. Dedigi her seyi yapamiyorum ama ozellikle seker ve abur cuburdan uzagim. Sadece kilo icin degil saglik icin de dikkat etmemiz lazjm
Evet canım canan teyzeye selamlar. Ben dayanamadım yine yoğurtlu makarna yedim çok da lezzetliydi😂😂😂

Bugünkü ultrason resimlerim devlet hastanesi olduğu için cinsiyet tahmini yapmadı doktorum 12+3 bugün tahminde bulunabilecek olan var mı

Eklentiler

• IMG_20201204_151443.jpg
    IMG_20201204_151443.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20201204_151437.jpg
    IMG_20201204_151437.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 36
Back