- 11 Ağustos 2017
- 1.021
- 850
- 123
- Konu Sahibi karamel Latte
- #17.041
Kızlar dün aile hekimliğinde kan vermiştim iki hafta önce 2.60 tı tsh değerim bugün 0.40 çıkmış normal mi sizce bana sanki düşükmüş gibi geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bende yapıyorum hurma koyuyorum bide ben bu kitabi bende alacamCanim kitap bu. Ben tatli olarak sunu yapiyorum tavsiye ederim; havucu ve elmayi rendeleyip tavada kavuruyorum. Icine tarcin atiyorum bolca.biraz sogugunca bebe biskuvisi rondodan cekip icine karistiyorum. Sonra top top yapiyorum. Altenratif olarak havuc yerine muz da ezebilirsiniz.
Denicem kuzum güzel bir tarif. Bu kitabında alicam insaAllahCanim kitap bu. Ben tatli olarak sunu yapiyorum tavsiye ederim; havucu ve elmayi rendeleyip tavada kavuruyorum. Icine tarcin atiyorum bolca.biraz sogugunca bebe biskuvisi rondodan cekip icine karistiyorum. Sonra top top yapiyorum. Altenratif olarak havuc yerine muz da ezebilirsiniz.
İyi canım bak gerek yokmuş. Meyveyide kesersen normale döner insaAllah. Şeker yuklemesj oğlumda yaptırmadım bundada gerek duymuyorum.Kızlar bugün sağlık ocağına gittim ordaki ebeye tahlillerimi gösterdim bana şeker yüklemesi yapacaz doktor dedim ebe bu değere şeker yüklemesi yapılmaz bide 2 aylıksın çok erken dedi yorum yapmak benm haddime değil ama özel hastane doktorları tahlil yapmayı çok sever dedi şeker yüklemesi yapacakta ne olacak dedi diyet yap diyecek boşa şeker alacaksın dedi 108 diyetle düşer pazartesi sana tekrar test yapalım bu sürede sen yediğine dikkat et yüksek çıkarsa 10 gün sonra yine bakarız yine yüksek çıkarsa o zmn gidersin dedi ama meyva bile yeme sebze ağırlıklı olsun su iç 3 gün içinde bakalm ne olacak dedi 108 i dusururuz merak etme şeker yüklemeyi ben yapmam iki kere gebe oldum dedi
Evet canım canan teyzeye selamlar. Ben dayanamadım yine yoğurtlu makarna yedim çok da lezzetliydiAynen oyle ac kalinacak bisey degil. Ben normalde zayifim 48 kg ile hamile kaldim kusmalarim olunca 45’e dustum. Ama cok sukur simdi yine 48’lere geldim. Dedigi her seyi yapamiyorum ama ozellikle seker ve abur cuburdan uzagim. Sadece kilo icin degil saglik icin de dikkat etmemiz lazjm
Afiyet olsunEvet canım canan teyzeye selamlar. Ben dayanamadım yine yoğurtlu makarna yedim çok da lezzetliydi
Suan makarna hasliyorum ben de yicem makarna ve yogurt candirEvet canım canan teyzeye selamlar. Ben dayanamadım yine yoğurtlu makarna yedim çok da lezzetliydi
Olmayabilir canım 13. Haftada en erken belli oluyor diye biliyorum 12. Haftanın sonundaKızlar pazartesi kontrolüm var 11+2 olucam cinsiyet belli olur mu ki
Sanki daha erken canim. 13.haftadan sonra diye biliyorum ama, belki sana supriz yapip gosterir kendiniKızlar pazartesi kontrolüm var 11+2 olucam cinsiyet belli olur mu ki
Evet canım insan merak ediyor tabi önce sağlıklı olsunlarda önemli olan o hemen hemen aynı haftada doğum yapıcazBu arada benden 3 gun ondesin Suoz
Bakalım canım erkekler daha erken gösteriyomuş heraldeOlmayabilir canım 13. Haftada en erken belli oluyor diye biliyorum 12. Haftanın sonunda
MasallahBugünkü ultrason resimlerim devlet hastanesi olduğu için cinsiyet tahmini yapmadı doktorum 12+3 bugün tahminde bulunabilecek olan var mı
Erkek gibiBugünkü ultrason resimlerim devlet hastanesi olduğu için cinsiyet tahmini yapmadı doktorum 12+3 bugün tahminde bulunabilecek olan var mı
Orda referans aralığı yazar aslında kuzum ama banada düşük geldiKızlar dün aile hekimliğinde kan vermiştim iki hafta önce 2.60 tı tsh değerim bugün 0.40 çıkmış normal mi sizce bana sanki düşükmüş gibi geldi
Olmaz kuzum soylesede yanıltıcı olabilirKızlar pazartesi kontrolüm var 11+2 olucam cinsiyet belli olur mu ki
İnşallah bakalımErkek gibi