• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Selam kizlar 🙋‍♀️ daha once sormustum idrarda bakteri icin uroday sase kullanip gecen oldumu diye bi kac arkadasim gecmedi demisti bende bugun tekrar tahlil yaptirdim benimde gecmemis 🙄 onceki bakteri 3467ydi bugunkude 3055 e dusmus sadece sali gunune kendi tup bebek doktprumdan randevu aldim gitcem ama o zamana kadar ne yapabilirim tavsiyesi olan varmi su icmek disinda cunku gunde 4 litre su iciyorum zaten 🙈 evde bitkisel ne deneyebilirim bebege zarari olmayan ya kurtulamadim su illetten senelerdir cekiyorum zaten onceden maydonoz kaynatip icerdim bol tuketirdim iyi gelirdi simdi maydonozda zararli yapamiyorum 😔

Selam kizlar 🙋‍♀️ daha once sormustum idrarda bakteri icin uroday sase kullanip gecen oldumu diye bi kac arkadasim gecmedi demisti bende bugun tekrar tahlil yaptirdim benimde gecmemis 🙄 onceki bakteri 3467ydi bugunkude 3055 e dusmus sadece sali gunune kendi tup bebek doktprumdan randevu aldim gitcem ama o zamana kadar ne yapabilirim tavsiyesi olan varmi su icmek disinda cunku gunde 4 litre su iciyorum zaten 🙈 evde bitkisel ne deneyebilirim bebege zarari olmayan ya kurtulamadim su illetten senelerdir cekiyorum zaten onceden maydonoz kaynatip icerdim bol tuketirdim iyi gelirdi simdi maydonozda zararli yapamiyorum 😔
Malesef canm bitkisel hic bisey yapamazsin bildigim kadariyla

• Beğen
Reactions: Z P
Cok sinir bozucu 😒 sali gununu beklicem o zaman ama korkuyorumda o zamana kadar bisey olursa diye bol su icmekten baska carem yok gibi 😒
Yoğurdun suyunu aç karnına sabah içebilirsin bide suya bir iki damla elma sirkesi damlatıp içebilirsin

• Beğen
kızlar aranızda kan sulandırıcı ıgne kullanan varmı??oksapar yok 😢ben doguma kadar kullanacaktım bide ..hibor dedıler ama eczacı etken maddesi aynı degıl dedı suan acaıp moralım bozuk factor 2ve factor 5 genlerım heterozıgot bişey olur dıye korkuyorum siz neler yapıyosunuz

kızlar aranızda kan sulandırıcı ıgne kullanan varmı??oksapar yok 😢ben doguma kadar kullanacaktım bide ..hibor dedıler ama eczacı etken maddesi aynı degıl dedı suan acaıp moralım bozuk factor 2ve factor 5 genlerım heterozıgot bişey olur dıye korkuyorum siz neler yapıyosunuz
Bende bulamadım hibor verdi doktorum farklı aynı etkiyi göstermeseydi vermezdi diye düşündüm canım

Bakterimi bilmiyorm ama bende idrar yaparken yanma vardı gittim banada suya karıştırip bir şurup gibi şey verdi içtim gece ertesi gün çok rahatladım ama bu ara yine var yine gidecem doktor ara ara olur bundan kullanırsın dedi

Bende bulamadım hibor verdi doktorum farklı aynı etkiyi göstermeseydi vermezdi diye düşündüm canım
ben 4000lük kullanıyodum hibor ‘da 5000lik var sanırımm..nasıl oksaparla farkı sence kac gundur kullanıyosun ıcınde kac tane var

Ben kanamadan dolayı 10 gündür kullanmıyorum benımde mthfr 677 diye bişey var o heterizogot ama biraz araştırdım homozigot tehlikeliymiş ama senın ki nasıl büyük ihtimal o da öyledir

Ben kanamadan dolayı 10 gündür kullanmıyorum benımde mthfr 677 diye bişey var o heterizogot ama biraz araştırdım homozigot tehlikeliymiş ama senın ki nasıl büyük ihtimal o da öyledir
evet heterozıgot yatkınlık kesin degıl ıhtımal dıyolar pıhtılasma ıcın..tüp bebek doktorum neolur neolmaz dıye doguma kadar kullanacaksın demıstı bıde bu factor 5 domınant gecıslıymıs yanı heterozigot dahi olsa var demek gıbı bıseymıs arastırdıgım kadarıyla..sonra bıraktım okumayı genetık benim işim değil dıye🙊ama şu oksapar’a acaıp bozuldum ne şansızız aslında ya covıdden dolayı yokmus😢hem şu döneme denk geldı gebelıgımız hem de böyle olumsuz etkılerını yaşıyoruz

Bakterimi bilmiyorm ama bende idrar yaparken yanma vardı gittim banada suya karıştırip bir şurup gibi şey verdi içtim gece ertesi gün çok rahatladım ama bu ara yine var yine gidecem doktor ara ara olur bundan kullanırsın dedi
Bakteridir buyuk ihtimal canim idrar yolu enfeksiyonlarinda yanma kasinti agri oluyo bendede cok oluyodu ama bunda hic belirtim yok yani tahlil yaptirmamis olsam ben inanmam enfeksiyonum olduguna anlamadim gitti antibiyotik vercek banada buyuk ihtimal artik

ben 4000lük kullanıyodum hibor ‘da 5000lik var sanırımm..nasıl oksaparla farkı sence kac gundur kullanıyosun ıcınde kac tane var
Ben pazartesiden itibaren kullanmaya başlıyacağım oksapar 4 binlikdi hibor 3500 lük verdi canım o yüzden çok da bir bilgim yok 10 tane var yine oksapar gibi

Malesef hic biyerde yok son 4 tane kaldi bitince ne yapicam bilmiyorum bende pihtilasma yok cok sorun olmaz heralde 😕

• Beğen
Back