EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kızlar kontrole gittim. Plasenta aşağıda oluşmuş Allah büyük ama bir iyi haber alsam bir kötü haber alıyorum

Reactions: Z P
Baş hemsire arkadaşım var diyo yüksek degilki sakin yaptırma diyo başka doktor bul kendine dedi bende zaten doktoru çokta beğenmedim isabet oldu
Cok sevindim gerçekten yaptirmamana. Şuan okadar gereksiz ki. Hem doktor da içine sinmemis.

Aynen canım. Küçük balıklar tercihim. Çok düzenli besleniyoruz o konuda . Oğlumda çok sevdiği için haftada 2 kere yapıyoruz. Benim beslenme seklim her telden çalıyor şimdi yoğurtlu makarna yedim mis gibi banane kilosundan

Ya cnm yüksek degilki kuzenimin şekeri 130 çıktı o bile yaptırmadı doktor istemedi 24. Haftasında yaptırdı
Aynen canım . Sen kendine başka bir doktor bul. Biraz da rahat olsun bulduğun doktor. Kuzenim daha 5 aylık hamileydi. Zapzayif kız . Ne kadar çok kilo almaya başlamışsın demişti. Kız o korkuyla doğru düzgün bişey yiyemedi. Son haftası doğuma gidicek hala zayıf. Doktorlarin abartmasi çekilmiyor hic

Ya cnm yüksek degilki kuzenimin şekeri 130 çıktı o bile yaptırmadı doktor istemedi 24. Haftasında yaptırdı
Bu kadar erken haftada seker yuklemesini ben de ilk defa duyuyorum.
Bir de sen beslenme konusunda gayet dikkatli ve iyi besleniyorsun..
Bence de gerek yok canim, gunluk yarim saat yuruyus yapsan sekerine iyi gelir aslinda, benimde seker sinirda, doktor yuruyus yapmazsan ilac kullanmak zorunda kalirsin demisti

Bu hafta cikamadim ama ben transfer gününden beri hergun bir saat yürüyüş 2.5 lt su iciyrm zaten midem şekerli şeyleri bu ara sevmiyor yersemse bir dilim yerim greyfurt şekeri düşürür onu yiyorum dengede tutsun diye

Herkese merhaba bi sey sormak istiyorum ben bu ay 17 kasimda transfer oldum. 4.gun embriyosuydu. Transfer haric 8.gun kanda beta 36 10.gun 99 cikti. Doktor daha baktirmama gerek olmadigini soyledi 10 gun sonra gel kese icin dedin. Yani beta 99 uzerinden 10 gun sonra gidecegim. Erken mi olur gorur muyum keseyi? Bide hic belirtim yok hala. Kanama halsizlik kabizlik hicbi sey yok. Korkuyorumda bi daha beta baktirmasa miydim cok yuksek degerlede ogrenmedim cunku her sey yolunda midir ya

Reactions: Z P
Canım benim için rahat edicekse iki gün sonra tekrar yaptırırsın. Ama güzel artış olmuş. Ben de 400 gördüm betada bı daha tekrarlama demişti. 15 gün sonra kese kalp atışı kontrole gittim. Dediğim gibi sen icim rahat etmez 10 gün bekleyemem dersen kan ver canım aynı yerde vermeni oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…