- Konu Sahibi karamel Latte
- #16.901
Yani ya çok yüksek değil doktoru görsen diyo çok yüksek bu ne iğne olacaksın falan korkuttuBenim 92 çıkmış. 106 da sinir. Seninki aşırı yüksek degil aslinda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani ya çok yüksek değil doktoru görsen diyo çok yüksek bu ne iğne olacaksın falan korkuttuBenim 92 çıkmış. 106 da sinir. Seninki aşırı yüksek degil aslinda
Bende haftaya kontrol var doktoruma kontrole gidememiştim covid pozitif çıkınca. Karantina bitti gayet iyiyim haftaya cuma günü inşallahİyiyiz canım sen nasılsın . Kontrollere gün sayıyoruz
Tesekkur ederim henuz kan vermedim bugun 8.gunum bakalim 10 yafa 12 veriirim inslalah kan da guzel gelirGözünüz aydın
He kiz hic dusunmedm onuÇocuk diyorki içinden yaktı beni anne
Yat yat kalkma benmde dun lekelenmem oldu bendr hep yatiyorm az bi is yapip bidaha yatiyorumİyiyim çok şükür canım sürekli evde uzanıyorum geçen hafta kanama oldu korktum o yüzden
Yata yata yiyoruz günleri ya. Mapushane günleri gibi duvara çizik aticam nerdeyseYat yat kalkma benmde dun lekelenmem oldu bendr hep yatiyorm az bi is yapip bidaha yatiyorum
Bana aile hekimliginde 24. 25. Haftada yapılacak şeker yüklemesi dediler ama bilemedim. Ön değerlendirme mi yapmak istedi acabaBebek çok küçük daha şimdi olmaz onun zamanı var kendi doktoruma sordum yaptır derse yaptırırım
Tutunmasi bana gore gercekten sans doktor bana kesin tutcak gozuyle bakiyodu cunku hersey cok iyiydi ama benimki tutmadi bende cok daha fazla rahatsizliklari olan yaşi olan arti birsuru olumsuzluk yasayan kaç hastasinin tuttu 40 kisilik listede mesela sadece 5 kisi negatif bunlarin icinde en iyi durumda olan benimde negatif sanirsam sadece kismet
Bende ayni ev supurulcek esimi bekliyorm aksam supursun diye berbat her yer cekirdek doluYata yata yiyoruz günleri ya. Mapushane günleri gibi duvara çizik aticam nerdeyse
Benm şekerim 109 çıktı yüksek değil fazla tüp bebek doktoruma danıştım yaptır birşey olmaz dedi ama şeker yüklemesi bebek için yapıyorlar ileri zamanda bu benim şekerim içinBana aile hekimliginde 24. 25. Haftada yapılacak şeker yüklemesi dediler ama bilemedim. Ön değerlendirme mi yapmak istedi acaba
Aman yat dinlen bende yürüdüğüm zaman oluyor bende yatıyorum sürekli evdeYat yat kalkma benmde dun lekelenmem oldu bendr hep yatiyorm az bi is yapip bidaha yatiyorum
Ben de öyle, eşim ne kadar yaparsa o kadar oluyor. Corona nedeniyle yardımcı da cagiramiyorumBende ayni ev supurulcek esimi bekliyorm aksam supursun diye berbat her yer cekirdek dolu
Ne zaman biticek bu yatmalarimizAman yat dinlen bende yürüdüğüm zaman oluyor bende yatıyorum sürekli evde
Anladım, sizinki farklı bi durum. güzel çıkar inşallah sonuçBenm şekerim 109 çıktı yüksek değil fazla tüp bebek doktoruma danıştım yaptır birşey olmaz dedi ama şeker yüklemesi bebek için yapıyorlar ileri zamanda bu benim şekerim için
Benim normalde kiz kardesm yapiyo ust katimda oturuyo coronali biriyle oturduk onlem amacli 10 gun izole ediyoruz kendimizi belirtimiz yok ama yinede beklicez.Ben de öyle, eşim ne kadar yaparsa o kadar oluyor. Corona nedeniyle yardımcı da cagiramiyorum
Benim de 2 kez yürüdükten sonra kanamam oldu. O zamandan beri yürümeye hareket etmeye korkuyorum. Nasıl aşıcam bu durumu bilmiyorumAman yat dinlen bende yürüdüğüm zaman oluyor bende yatıyorum sürekli evde
Nasil yurudukten sonra canm cokmu yurudunki yaBenim de 2 kez yürüdükten sonra kanamam oldu. O zamandan beri yürümeye hareket etmeye korkuyorum. Nasıl aşıcam bu durumu bilmiyorum
Bende bekliyorum lekeyi Prolutonu etkisi geçince muzur gibi geliyorYat yat kalkma benmde dun lekelenmem oldu bendr hep yatiyorm az bi is yapip bidaha yatiyorum
Olsun kuzum bı zaman sonra hiç gelmicek Allah in izniyle o zaman insan biraz daha güçleniyor.Benim de 2 kez yürüdükten sonra kanamam oldu. O zamandan beri yürümeye hareket etmeye korkuyorum. Nasıl aşıcam bu durumu bilmiyorum
Ayy ben bazen çok yürüyorum o zaman gelmiyor . Değişik bı leke tarzı. Gittim parka kaydiraktan kaydım bisey olmuyor ama oğlumu hafif kucağıma alsan geliyor. İki gündür almadım kucağıma bakalım gelcekmiNasil yurudukten sonra canm cokmu yurudunki ya