- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.921
Hadi bakalım güzel haberlerle gel insaAllah. Benim daha ayın sonlarına doğru böyle giderse beklemeye alışıp dogumda giderinBende haftaya kontrol var doktoruma kontrole gidememiştim covid pozitif çıkınca. Karantina bitti gayet iyiyim haftaya cuma günü inşallah
Sus ya gelmez insallah ben dun progestan oldumya kesildi sukurki haftasi dolunca tekrar gelirBende bekliyorum lekeyiProlutonu etkisi geçince muzur gibi geliyor
Gelmez insallah canm ya agir kaldrmamak onemli demekAyy ben bazen çok yürüyorum o zaman gelmiyor . Değişik bı leke tarzı. Gittim parka kaydiraktan kaydım bisey olmuyor ama oğlumu hafif kucağıma alsan geliyor. İki gündür almadım kucağıma bakalım gelcekmi
Aynen valla yaSus ya gelmez insallah ben dun progestan oldumya kesildi sukurki haftasi dolunca tekrar gelir
Evet kuzum ya. Rahim kasılıyor oğlumda zayıf bişey değil. Gece ağlıyor anne diye. Artık şu veriyorun hemen yatırıyorum yatağına almiyoru. Kucağıma. Yada eşime söylüyorum o bakiyorGelmez insallah canm ya agir kaldrmamak onemli demek
Ay su doktorların abartmasida beni bitirdi. Valla benim doktorum aşırı rahat bir insan ya. En sevdiğim doktor tipi. Bazilari insanı diken üstünde tutuyorYani ya çok yüksek değil doktoru görsen diyo çok yüksek bu ne iğne olacaksın falan korkuttu
Olabilir kuzum . İstersen yaptır tabi için rahat edicekse ama neresi çok yüksek anlamadımBen bütün testlerimi yaptırdım idrar falan tüp bebek doktoruma sordum sorun değil yaptır dedi şeker yüklemesini tansiyonum yüksek çıktı sabah sınava girmiştim ona panik yaptım kesin
1 saat yavaş yavaş yürümüştüm. Ama belki de o günlerde yerlesmeye çalışıyordu o yüzden oldu bilemiyorum ki..Nasil yurudukten sonra canm cokmu yurudunki ya
Amin inşallah canım. Bugünlere gelebilmek benim için mucizeydi halime şükürler olsunOlsun kuzum bı zaman sonra hiç gelmicek Allah in izniyle o zaman insan biraz daha güçleniyor.
Çok sakincali ya ne yapacağımi bilmiyormOlabilir kuzum . İstersen yaptır tabi için rahat edicekse ama neresi çok yüksek anlamadım
Başka sorabilcegin bı doktor varmı canım. Normalde sen yaptirmayi dusunmuyormuydun şeker yüklemesini.Çok sakincali ya ne yapacağımi bilmiyorm
Aynen canım benim. Heleki cinsiyeti öğren herşey bitiyorAmin inşallah canım. Bugünlere gelebilmek benim için mucizeydi halime şükürler olsun
Ama 24 haftada yapılıyor benmki daha 9 haftalik bakiyrm nete neler yazmışlar yaBaşka sorabilcegin bı doktor varmı canım. Normalde sen yaptirmayi dusunmuyormuydun şeker yüklemesini.
Kanama olcaksa oluyor canım ya ben uyuyordum wc kalkınca kanama oldu hiçte hareketli değildimNasil yurudukten sonra canm cokmu yurudunki ya
Arkadaşlar acil bana bakın 9 haftalik bebeğim ama şekerim 109 çıktı doktor şeker yüklemesi yapacaz diyo yaptırayım mi ben hiç istemiyorum
Ya aslında tatlı yemiyorum ama haşlama yiyorum patates havuç falan onları da arada yiyorum kestim yavaş yavaş ekmek yemiyrm zaten gluten alerjim var özel ekmek aliyrm oda bir dilimYaptırmak istemiyorsan içine sinmiyorsa yaptırma bence yediklerine dikkat ekmek makarna tatlı şeylerden uzak dur pirinçten düşer inşallah
Allaallah ona rağmen meyve peki şekerli meyveleri tüketiyomusun çokYa aslında tatlı yemiyorum ama haşlama yiyorum patates havuç falan onları da arada yiyorum kestim yavaş yavaş ekmek yemiyrm zaten gluten alerjim var özel ekmek aliyrm oda bir dilim
Küçük balıkları yiyin diyorlar cnm sizde öyle yapıyormuşsunuz zaten, büyük balıklarda dip balıklarında civa çok olduğu için zararlı somonu da biz norveç somonu ise alıyoruz migrosta carrefourda oluyorValla hiç bakmadım hangisi zararlı diye ama biz haftalık istavrit hamsi vs yiyoruz. Hiç biride kokmadi daha bana. Ama tavuk biraz koktu midem bulandı tavuktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?