EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kizlar kaburgamin altında bı ağrı oluyor neden oluyor acaba ya. Bı de bu çıktı başıma Boyle bişey batiyormus gibi oluyor.

Ztn bi sey kalmadi pazartesi gidicem 4 gun sonra kese icin ama zaman yaklasikca bi garip oldum insallah gorurum

Reactions: Z P
Ben de bir keresinde duş aldiktan sonra oldu. O gun bugun dus almaya korkuyorum. Vallahi hic yapmasam sikayet etmem o derece
Bende banyo yapmaya korkuyorum ya çok üşüyorum. Şimdi yürüyüş yaptık geldim dışarda hiç üşümedim. Eve geldim içim üşüyor resmen

Halsizligim kaçıncı haftada geçti kuzum. Benim daha geçmedi Şimdi oğlumu uyutuyorum. O uyur uyumaz namazı zor kılıp yatağa kendimi nasıl aticagimi şaşırıyorum resmen.
Benim 9. Bitirdikten sonra azaldı, daha 10 gündür iyiyim, yine uyumak istediğim anlar oluyor, ama şiddetli olmuyo. Düzenli uyumaya çalışıyorum . İnşallah geçer canım, bir de ekmek hamur işi tatlı falan yememeye çalışıyorum. Kan şekeri öok ani düşüp yükseldiğindede uyku oluyor

Doğru diyosun kuzum. Benim ekmekle çok aram yok aslında. Hamur işi de annem yaparsa yiyorum. Tatlıdan vazgeçemedim ama. Şimdi malzeme aldım süt dilimi yapacaktım vazgeçtim. Sırf uyumamak için yürüyüş yaptık akşama yine halsizlik çöker. Bide tam uykumu alamıyorum. Gece saat başı oğlum anne diye sesleniyor. Evladım git de uyu yani ne diye sesleniyorsunÇocuk beni görüp bı yudum su içiyor geri uyuyor

Şeker yüklemesini ben yaptırmayı düşünmüyorum, açlık kan şekerim yüksek çıkarsa yada gebelik şekeri doktorun yapacağı şey diyet vermek.kan şekerini hızlı yükselten şekilde beslenirsek o şeker hep dengesiz olacak, tpk tutan yiyecekler yemek gerekir, fazla meyve yemek, tatlı gıdalar, beyz unlu gıdalar şekeri yükseltir, normaldede zararlı zaten, gebelikte daha zararlı , Akşam çok yemek geç yemek meyve tüketmek bunlar şekeri etkiler ertesi gün yüksek çıkabilir. Bence biraz dikkat ederek beslenmek düzeltir kan değerlerini. Hormonal bir durum yoksa

Yüksek şeker de bebeğe çok zararlı bende karşıyım ama doktor sonuçta birşey gördü demek yaptır dedi bana diyet uyguluyrm günde bir tane meyva yiyorum oda şeker oranı yüksek olmayan ama feci acikiyorum yemezsem daha kotu oluyor sebze bazen doyurmuyor

Arkadaşlar acil bana bakın 9 haftalik bebeğim ama şekerim 109 çıktı doktor şeker yüklemesi yapacaz diyo yaptırayım mi ben hiç istemiyorum
Canım doktor ne açıklama yaptı çünkü yüksek değil bir gün önce az tatlı bişey yesen bile o seviyelerde çıkar bide üst sınır 110 sınırı bile geçmemiş anlamadım ben

Bugün kalbini dinledim ama vajinal değil doktor burdan fazla net görünmez ama dedi 9+4 du 9 haftalik göründü doktor 3 4 günden birşey olmaz dedi
Aynen canım birşey olmuyor. Diyet uyguluyorum yazmışsın. Doktor mu söyledi canım. Nasil bişey diyet dediğin.

Insanda korku kalıyor, yenemiyor. Sen normal hayatına döndün mü işe, yürüyüşe vs gidiyor musun yoksa istirahate devam mı?
Ben home office calisiyorum 2 aydir ise gitmiyorum. Gecen cumartesi uzun bir aradan sonra ilk defa disari ciktik, sahilde cok az hava alip geldik. Yamuldum resmen iki gun kendime gelemedim. Evdeyim full. Ama yemegimi yapiyorum orttaligi toparliyorum. Sadece supurge falan yapmiyorum evde robot supurge var o siliyo supuruyo. Yormuyorum hic kendimi

Kizlar şeker yuklemesine alternatif olarak kan sekerini olcen aletler var. Parmaktan minik bir kanla kendi sekerinizi olcebiliyorsunuz. Her gun ayni saatlerde yaparak takip ediliyormus. Canan karatay’dan dinlemistim. Hatta kitabinda da yaziyor. Seker yuklemesi cok tehlikeli hem anneye hem bebege diyor. Ben bir sorun olmazsa haftam geldiginde oyle takip edecegim ama siz yine de doktorunuza danisin. Onun da fikri onemli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…