• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Bende haftaya kontrol var doktoruma kontrole gidememiştim covid pozitif çıkınca. Karantina bitti gayet iyiyim haftaya cuma günü inşallah
Hadi bakalım güzel haberlerle gel insaAllah. Benim daha ayın sonlarına doğru böyle giderse beklemeye alışıp dogumda giderin 😂😂

Yani ya çok yüksek değil doktoru görsen diyo çok yüksek bu ne iğne olacaksın falan korkuttu
Ay su doktorların abartmasida beni bitirdi. Valla benim doktorum aşırı rahat bir insan ya. En sevdiğim doktor tipi. Bazilari insanı diken üstünde tutuyor

Ben bütün testlerimi yaptırdım idrar falan tüp bebek doktoruma sordum sorun değil yaptır dedi şeker yüklemesini tansiyonum yüksek çıktı sabah sınava girmiştim ona panik yaptım kesin
Olabilir kuzum . İstersen yaptır tabi için rahat edicekse ama neresi çok yüksek anlamadım

Kizlar benimde bulantilarim geri geldi malesef, 2 haftadir yoktu cok mutluydum😔
Kraker yedim zencefil yedim kesmedi😔
Bi arkadas surup onermisti hatirlayan var mi?

Arkadaşlar acil bana bakın 9 haftalik bebeğim ama şekerim 109 çıktı doktor şeker yüklemesi yapacaz diyo yaptırayım mi ben hiç istemiyorum

Arkadaşlar acil bana bakın 9 haftalik bebeğim ama şekerim 109 çıktı doktor şeker yüklemesi yapacaz diyo yaptırayım mi ben hiç istemiyorum

Yaptırmak istemiyorsan içine sinmiyorsa yaptırma bence yediklerine dikkat ekmek makarna tatlı şeylerden uzak dur pirinçten düşer inşallah

Yaptırmak istemiyorsan içine sinmiyorsa yaptırma bence yediklerine dikkat ekmek makarna tatlı şeylerden uzak dur pirinçten düşer inşallah
Ya aslında tatlı yemiyorum ama haşlama yiyorum patates havuç falan onları da arada yiyorum kestim yavaş yavaş ekmek yemiyrm zaten gluten alerjim var özel ekmek aliyrm oda bir dilim

Ya aslında tatlı yemiyorum ama haşlama yiyorum patates havuç falan onları da arada yiyorum kestim yavaş yavaş ekmek yemiyrm zaten gluten alerjim var özel ekmek aliyrm oda bir dilim
Allaallah ona rağmen meyve peki şekerli meyveleri tüketiyomusun çok

Valla hiç bakmadım hangisi zararlı diye ama biz haftalık istavrit hamsi vs yiyoruz. Hiç biride kokmadi daha bana. Ama tavuk biraz koktu midem bulandı tavuktan
Küçük balıkları yiyin diyorlar cnm sizde öyle yapıyormuşsunuz zaten, büyük balıklarda dip balıklarında civa çok olduğu için zararlı somonu da biz norveç somonu ise alıyoruz migrosta carrefourda oluyor

• Beğen
Reactions: Z P
Back