• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Meraba kizlar sizler tecrübelisiniz idrar testimi atsam sizce varmi transfer 25 kasimda oldum ilkini dun yapmistim transfer haric 6.gunu alttakileride bugun sabah yaptim

Eklentiler

• 20201202_095504.jpg
    20201202_095504.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 35
Kizlar merhaba şimdi doktordan çıktım 12+1 olduk bugün. Durumu iyiymiş çok şükür bı aşağı bı yukari zıplar gibi hareket ediyordu. Çok şükür covidden etkilenmemiş sanırım. İkili test için gitmiştim ense kalınlığına falan bakilacakti doktor aldırmayı dusunmuyorsan gerek yok sonuçlar çok kafa karıştırıcı olabiliyor dedi. Sağa sola zipladigi için enseyi olcemedi ense ölçümü için sabit durması gerekiyor dedi.
çok şükür canım bebegnin iyi olmasna çok sevindim🙈🙈 geçmiş olsn tekrardan 🥰🥰

Kizlar merhaba şimdi doktordan çıktım 12+1 olduk bugün. Durumu iyiymiş çok şükür bı aşağı bı yukari zıplar gibi hareket ediyordu. Çok şükür covidden etkilenmemiş sanırım. İkili test için gitmiştim ense kalınlığına falan bakilacakti doktor aldırmayı dusunmuyorsan gerek yok sonuçlar çok kafa karıştırıcı olabiliyor dedi. Sağa sola zipladigi için enseyi olcemedi ense ölçümü için sabit durması gerekiyor dedi.
Yaa ne güzel maşallah. Çok sevindim 🥰

Ben balik yiyemiyorum her gece mutlaka bir tablet omega 3 aliyorum. Yoksa hic girmicek vucuduma balik
Omega3 nasıl kullanılıyor bilmiyorum canım. Ama doktor şöyle demişti. İnsan her gün balık yiyemez. Haftada iki kere balık yağı alsan yeter.
Çok şükür balıktan tiksinmedim, almama gerek kalmamıştı

Omega3 nasıl kullanılıyor bilmiyorum canım. Ama doktor şöyle demişti. İnsan her gün balık yiyemez. Haftada iki kere balık yağı alsan yeter.
Çok şükür balıktan tiksinmedim, almama gerek kalmamıştı
Omega 3 dedigim iste aslinda balik hapi. Ama icerisinde yuksek oranda omega 3 olanlar. Ben natures supreme omega 3 kullaniyorum. Gunluk 1000mg

Omega 3 dedigim iste aslinda balik hapi. Ama icerisinde yuksek oranda omega 3 olanlar. Ben natures supreme omega 3 kullaniyorum. Gunluk 1000mg
Doktorun dediği bana mantıklı geldi. İnsan her gün balık yiyemez ki. Her gün içmeye gerek yok bence. Başka şeylerden de omega3 alıyoruz

Ben kalp atışları için gittim☺️, karından baktı 🙈 ilaçlara devam ediyorum, kramplar mide bulantıları iştahsızlık oluyor☺️ Vajinal istemeyince bakmıyolar sanırım..
Merhaba gözünüz Aydın olsun 🤗 başka bir sayfada görmüştüm sizi tek embriyo transfer edilmişti sanırım ama değerleriniz yüksekti gebeliğiniz nasıl ilerliyor acaba ? Tek mi yoksa bölünmüş mü ?

Back