• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kizlar merhaba şimdi doktordan çıktım 12+1 olduk bugün. Durumu iyiymiş çok şükür bı aşağı bı yukari zıplar gibi hareket ediyordu. Çok şükür covidden etkilenmemiş sanırım. İkili test için gitmiştim ense kalınlığına falan bakilacakti doktor aldırmayı dusunmuyorsan gerek yok sonuçlar çok kafa karıştırıcı olabiliyor dedi. Sağa sola zipladigi için enseyi olcemedi ense ölçümü için sabit durması gerekiyor dedi.
Bencede hiç kafanızı bulandİrmayin Rabbim hayırlı sağlıkli evlatlar nasip etsin. Ben oğlumdada hiç yaptırmadım 2 eli 3lu hatta şeker yuklemeside yaptırmadım. Doktorumda hep destekcimdi

Bencede hiç kafanızı bulandİrmayin Rabbim hayırlı sağlıkli evlatlar nasip etsin. Ben oğlumdada hiç yaptırmadım 2 eli 3lu hatta şeker yuklemeside yaptırmadım. Doktorumda hep destekcimdi
Bende yaptırmayacagim doktor gerek yok dedi detaylı ultrason yaptıracağım inşallah şeker yüklemesi yaptırırım heralde çünkü insülin direnci olabilir bende polikistik overden dolayı

• Beğen
Reactions: Z P
Merhaba gözünüz Aydın olsun 🤗 başka bir sayfada görmüştüm sizi tek embriyo transfer edilmişti sanırım ama değerleriniz yüksekti gebeliğiniz nasıl ilerliyor acaba ? Tek mi yoksa bölünmüş mü ?
Tek emriyo benim, çok şükür 🙏 gebeliğim devam ediyor. 11 hafta oldu, başlarda çok tedirginlik, mide bulantısı ,iştahsızlık uyku hali oldu. Bazı yiyeceklere midem tepki veriyor. Ama rahat geçiriyorum çok şükür. Kusmadım hiç, uzun süreli yatmadım, eşim sağolsun ev işlerini yemek bulaşık işlerni yapıyor. Sadece tiroid değerim düşük çıktı , Panik olmuştum ilk üç ayda olabilir dedi dr, takip ettireceğim. Doktora çok sık gitmiyorum evet tüp bebek zorlu bir süreç ama Allah a emanet her şey. Bizim elimizden ne gelir? Beslenmeye günlük işlerimize dikkat ettikten sonra.. Stres olumsuz etkiliyor ve her kadının gebeliği belirtisi yaşadıkları vücudu farklı, olumsuz bir durumu okuduğumuzda ister istemez içselleştiriyoruz. Ben biraz bundan uzak olmaya çalışıyorum. Herkese dua ediyorum. Allah hepimize yardımcı olsun, hayırlı ve sağlıklı gebelik ve evlatlar nasip etsin inşallah..

Tek emriyo benim, çok şükür 🙏 gebeliğim devam ediyor. 11 hafta oldu, başlarda çok tedirginlik, mide bulantısı ,iştahsızlık uyku hali oldu. Bazı yiyeceklere midem tepki veriyor. Ama rahat geçiriyorum çok şükür. Kusmadım hiç, uzun süreli yatmadım, eşim sağolsun ev işlerini yemek bulaşık işlerni yapıyor. Sadece tiroid değerim düşük çıktı , Panik olmuştum ilk üç ayda olabilir dedi dr, takip ettireceğim. Doktora çok sık gitmiyorum evet tüp bebek zorlu bir süreç ama Allah a emanet her şey. Bizim elimizden ne gelir? Beslenmeye günlük işlerimize dikkat ettikten sonra.. Stres olumsuz etkiliyor ve her kadının gebeliği belirtisi yaşadıkları vücudu farklı, olumsuz bir durumu okuduğumuzda ister istemez içselleştiriyoruz. Ben biraz bundan uzak olmaya çalışıyorum. Herkese dua ediyorum. Allah hepimize yardımcı olsun, hayırlı ve sağlıklı gebelik ve evlatlar nasip etsin inşallah..
Amin 🤲🏻🧿 Rabbim evladınızı size bağışlasın sağlıcakla gelsin dünyaya inşallah 🤲🏻❤️ Sizin değerleriniz nasıldı ? Keseyi kaçıncı haftada gördünüz acaba? Bana 12. Günden sonra 2 hafta bekleyelim dedi değer yüksek olmasına rağmen şimdi de adet ağrısı gibi agrım oluyor o yüzden korkuyorum

Anladim kuzum doktorun tabi yaptır derse yaptır. Detaylı belki olabilir 😂O anki psikolojime bağlı 😅
Bende yaptırmayacagim doktor gerek yok dedi detaylı ultrason yaptıracağım inşallah şeker yüklemesi yaptırırım heralde çünkü insülin direnci olabilir bende polikistik overden dolayı

Kizlar herzaman cignedigim naneli sakız okadar agir geliyoki agzimi yakti resmen daha once hic boyle bisey hissettirmemisti bana ayni markayi alirim herzaman içerigini degistirmedilerse hamilelikten olabilir dimi😂😂

• Komik
Kızlar şekerim 109 çıkmıştı şeker yüklemesi yapacaz diyo sizce daha erken değil mi bunun için çok çok yüksek degilki
Bencede çok yüksek değil ama. Bilemedim canım. Onun zamanı ne zaman oluyordu normalde. Ben hiç yaptirmadigim için hiç bilmiyorum.

Halsizligim kaçıncı haftada geçti kuzum. Benim daha geçmedi 🙁 Şimdi oğlumu uyutuyorum. O uyur uyumaz namazı zor kılıp yatağa kendimi nasıl aticagimi şaşırıyorum resmen.

Bebek çok küçük daha şimdi olmaz onun zamanı var kendi doktoruma sordum yaptır derse yaptırırım
Tüp bebek doktoruna mı sordun. Ya ben de genel olarak doktoruma soruyorum. Çünkü o beni daha iyi tanıyor. Tahlillerimi ona attım. Kontrole gittigm doktora da gidince göstereceğim. İdrar testi yaptirdinizmi. Ben daha yaptırmadım ama idrarimin son asamasin da biraz ağrı oluyor enfeksiyon olabilir yarın gidip vermeyi dusunuyorum

Tüp bebek doktoruna mı sordun. Ya ben de genel olarak doktoruma soruyorum. Çünkü o beni daha iyi tanıyor. Tahlillerimi ona attım. Kontrole gittigm doktora da gidince göstereceğim. İdrar testi yaptirdinizmi. Ben daha yaptırmadım ama idrarimin son asamasin da biraz ağrı oluyor enfeksiyon olabilir yarın gidip vermeyi dusunuyorum
Ben bütün testlerimi yaptırdım idrar falan tüp bebek doktoruma sordum sorun değil yaptır dedi şeker yüklemesini tansiyonum yüksek çıktı sabah sınava girmiştim ona panik yaptım kesin

• Beğen
Back