- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.841
Bende hep öyle yapıyordum ama bizim ev pek ısınmıyor üşendim duş almaya hep halsiz yorgun hissediyorum inşallah geçerGün aşırı duş almak faydalı aslında canım. Hem hijyen, hem kan dolaşımın olur, hem de cildin nemlenir, çatlama az olur.
Ben gebeliğimi öğrendiğimden çocuk bir yaşına gelene kadar her gün duş aldım
Kültür mantarından bir şey olmaz. Ben çok yedim önceki hamileliğimdeBende mantar yemeğe korkuyorum yiyen varmı
Bende öyleyim canım ya. Halsizim yorgunum odadan odaya oğlumun peşine gidiyorum nefes nefese kalıyorum. Bugün oldu o da. Bizim ev sıcak olmasına rağmen ben çok üşüyorum. O yüzden de banyoya korka korka giriyorumBende hep öyle yapıyordum ama bizim ev pek ısınmıyor üşendim duş almaya hep halsiz yorgun hissediyorum inşallah geçer
Ben de öyle. Günde iki kez uyuduğum bile oluyor. 7 saat canlı ders anlatıyorum. Ondan da aşırı yoruluyorum. Yves Roche’den bitkisel duş jeli aldım. Saçımı yıkamasam da yatmadan mutlaka bir duş alıyorumBende hep öyle yapıyordum ama bizim ev pek ısınmıyor üşendim duş almaya hep halsiz yorgun hissediyorum inşallah geçer
Ama balıktan bir tiksinmdim balık dedimmi iğreniyorumKültür mantarından bir şey olmaz. Ben çok yedim önceki hamileliğimde
Somon pek kokmuyor aslında canım. Zaten en faydalısı somon. Ben de haftada iki ızgara somon yiyorumAma balıktan bir tiksinmdim balık dedimmi iğreniyorum
Krema pişirildiyse zararı olmaz diye düşünüyorum canım bakteriler ölmüştürKızlar napıyorsunuz :) hamileyken kremalı şeyler yemeyin diyorlar çiğ yumurta içerdiği için ama ben resmen ismini söylemeyeceğim size bişey aşerdim ve yedimBi pişmanlık oturdu içime ama yemesem sanki duramıcaktım yerimde
Bende öyle somon bı tek aldiriyorum ama görünce direk mutfaktan kaciyorumSomon pek kokmuyor aslında canım. Zaten en faydalısı somon. Ben de haftada iki ızgara somon yiyorum
Balık yiyemezsen Ocean’ın hap balık yağını alıp haftada iki kez içebilirsinAma balıktan bir tiksinmdim balık dedimmi iğreniyorum
Evde pişerse daha çok miden bulanır. Evden kokusu da kolay kolay gitmiyor. Dışarıda ızgara yaptırıyoruz biz deBende öyle somon bı tek aldiriyorum ama görünce direk mutfaktan kaciyorum
Hmm onu deneyeyim ama folik asitin içinde var zaten OMEGABalık yiyemezsen Ocean’ın hap balık yağını alıp haftada iki kez içebilirsin
O zaman gerek yoktur heraldeHmm onu deneyeyim ama folik asitin içinde var zaten OMEGA
Bende zorluyorum kendimi haftada bir balık yemeye çalışıyorum bütün somon bana ağır geliyor midemi bayıyor üzerine limon koyup fırında yağsız pişiriyorum yinede tıkanıyorum yerken derisini yağlı taraflarını zaten hiç yiyemiyorumSomon pek kokmuyor aslında canım. Zaten en faydalısı somon. Ben de haftada iki ızgara somon yiyorum
Gecer simdiÖyle yaptım saçlarım omuzlarımda iki şampuanladım ama az eğildim diye midem ağzıma geldi birazda fazla yemiştim kötü oldum soda içtim belki rahatlatır
Somonun bir dilimi günlük ihtiyacın %300’ünü karşılıyor canım. Çok yemene gerek yok ama faydalı olan yeri yağıBende zorluyorum kendimi haftada bir balık yemeye çalışıyorum bütün somon bana ağır geliyor midemi bayıyor üzerine limon koyup fırında yağsız pişiriyorum yinede tıkanıyorum yerken derisini yağlı taraflarını zaten hiç yiyemiyorum
Nefes nefese kalmıyorum ama hiç halim olmuyor hayat enerjim içimden çekilmiş gibi hissediyorum şu ilaçlardan bir arınsam rahat edicem inşallahKizlar odadan odaya geçerken nefes nefese kalıyorum ya. Sizde oluyormu öyle
Evet eşimde öyle diyor o hepsini yiyor maşallah ama benim midem almıyor hamile değilkende yiyemiyordum ama hamsi istavrit bir tabak yerim çok severimSomonun bir dilimi günlük ihtiyacın %300’ünü karşılıyor canım. Çok yemene gerek yok ama faydalı olan yeri yağı
İnsaAllah canım yaa. Benimde hiç enerjim yok ama oğlumun peşine giderken iki üç kere nefes nefese kaldım. Sanki çok iş yapmisim gibiNefes nefese kalmıyorum ama hiç halim olmuyor hayat enerjim içimden çekilmiş gibi hissediyorum şu ilaçlardan bir arınsam rahat edicem inşallah
Valla hiç bakmadım hangisi zararlı diye ama biz haftalık istavrit hamsi vs yiyoruz. Hiç biride kokmadi daha bana. Ama tavuk biraz koktu midem bulandı tavuktanBende zorluyorum kendimi haftada bir balık yemeye çalışıyorum bütün somon bana ağır geliyor midemi bayıyor üzerine limon koyup fırında yağsız pişiriyorum yinede tıkanıyorum yerken derisini yağlı taraflarını zaten hiç yiyemiyorum
Hahaha ikisinde değilKremali makarnami köri soslu tavukmu
Ne yedigine bagli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?