EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Bende hep öyle yapıyordum ama bizim ev pek ısınmıyor üşendim duş almaya hep halsiz yorgun hissediyorum inşallah geçer

Reactions: Z P
Bende hep öyle yapıyordum ama bizim ev pek ısınmıyor üşendim duş almaya hep halsiz yorgun hissediyorum inşallah geçer
Bende öyleyim canım ya. Halsizim yorgunum odadan odaya oğlumun peşine gidiyorum nefes nefese kalıyorum. Bugün oldu o da. Bizim ev sıcak olmasına rağmen ben çok üşüyorum. O yüzden de banyoya korka korka giriyorum

Ben de öyle. Günde iki kez uyuduğum bile oluyor. 7 saat canlı ders anlatıyorum. Ondan da aşırı yoruluyorum. Yves Roche’den bitkisel duş jeli aldım. Saçımı yıkamasam da yatmadan mutlaka bir duş alıyorum

Krema pişirildiyse zararı olmaz diye düşünüyorum canım bakteriler ölmüştür

Somon pek kokmuyor aslında canım. Zaten en faydalısı somon. Ben de haftada iki ızgara somon yiyorum
Bende zorluyorum kendimi haftada bir balık yemeye çalışıyorum bütün somon bana ağır geliyor midemi bayıyor üzerine limon koyup fırında yağsız pişiriyorum yinede tıkanıyorum yerken derisini yağlı taraflarını zaten hiç yiyemiyorum

Somonun bir dilimi günlük ihtiyacın %300’ünü karşılıyor canım. Çok yemene gerek yok ama faydalı olan yeri yağı

Nefes nefese kalmıyorum ama hiç halim olmuyor hayat enerjim içimden çekilmiş gibi hissediyorum şu ilaçlardan bir arınsam rahat edicem inşallah
İnsaAllah canım yaa. Benimde hiç enerjim yok ama oğlumun peşine giderken iki üç kere nefes nefese kaldım. Sanki çok iş yapmisim gibi

Valla hiç bakmadım hangisi zararlı diye ama biz haftalık istavrit hamsi vs yiyoruz. Hiç biride kokmadi daha bana. Ama tavuk biraz koktu midem bulandı tavuktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…