- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.821
Gün aşırı duş almak faydalı aslında canım. Hem hijyen, hem kan dolaşımın olur, hem de cildin nemlenir, çatlama az olur.Kızlar eğilerek saçlarımı yıkamanın bir sakıncası olur mu yoksa her zaman ayakta mı duş almamız gerekiyor yağlı saç tipim var iki günde bir yıkamam gerekiyor havalar da soğudu sürekli duş almaya üşenir oldum
Cok az canimmm24 Gün kalmış Yavruma kavusmama. Ne kadar az kalmış
Hayirlisii insallahİnşallah öğrenebilirim bazen 12. Haftada da öğrenenler oluyor belki başka öğrenen olur 12 haftaya ulaşanlardan
Kremali makarnami köri soslu tavukmuKızlar napıyorsunuz :) hamileyken kremalı şeyler yemeyin diyorlar çiğ yumurta içerdiği için ama ben resmen ismini söylemeyeceğim size bişey aşerdim ve yedimBi pişmanlık oturdu içime ama yemesem sanki duramıcaktım yerimde
Ben yiyorum yaa kremalı makarna falan çokta severimKızlar napıyorsunuz :) hamileyken kremalı şeyler yemeyin diyorlar çiğ yumurta içerdiği için ama ben resmen ismini söylemeyeceğim size bişey aşerdim ve yedimBi pişmanlık oturdu içime ama yemesem sanki duramıcaktım yerimde
Ben hala anlamadım neye göre söyleniyor doktorum söyledi diye kayıt ettimMaşallahama takvim geri gösteriyor
Öyle yaptım saçlarım omuzlarımda iki şampuanladım ama az eğildim diye midem ağzıma geldi birazda fazla yemiştim kötü oldum soda içtim belki rahatlatırCok egilmeden cok ugrastirmiyosa yika canim
Süt kremasında yumurta yok canım. Çarpılan kremayı diyor. Ben de bayılırım kremalı makarna soslarınaBen yiyorum yaa kremalı makarna falan çokta severim
Amann benn bu konuda bişey diyince suçlu oluyorum.Kızlar napıyorsunuz :) hamileyken kremalı şeyler yemeyin diyorlar çiğ yumurta içerdiği için ama ben resmen ismini söylemeyeceğim size bişey aşerdim ve yedimBi pişmanlık oturdu içime ama yemesem sanki duramıcaktım yerimde
Bende mantar yemeğe korkuyorum yiyen varmıSüt kremasında yumurta yok canım. Çarpılan kremayı diyor. Ben de bayılırım kremalı makarna soslarına
Ben yiyorum yaa kremalı makarna falan çokta severim
Tek mantar yemiyorum çokta severim ama iste zehirler falanBende valla daha biseyden kismadim
Mantar pek aramıyorum ben ya. En son alcaktim annem aldırmadı. Ne olur ne olmaz diye.Tek mantar yemiyorum çokta severim ama iste zehirler falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?