- Konu Sahibi karamel Latte
- #16.801
Yok yapmadı ultrason çok iyi değildi bide devlet hastanesi zaten net görünmüyordu 2 hafta sonra özele gideceğim orda belli olur sanırımMaşallah canım cinsiyet tahmini yaptı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yapmadı ultrason çok iyi değildi bide devlet hastanesi zaten net görünmüyordu 2 hafta sonra özele gideceğim orda belli olur sanırımMaşallah canım cinsiyet tahmini yaptı mı
Ben 12+1 deyim bugün kontrole gittim benimde enseyi göremedi yani normal bence zaten ense ölçümü için bebeğin belli bir pozisyonda kıpırdamadan durması gerekiyormus doktor öyle söyledi benimkide aşağı yukarı hareket ediyordu olcemedi. Seninki için daha çok erkenBenim diğer bebek baya kesenin hertarafını dolandı ya. Zaten hareketine birşey demedi ensesini tam ayırt edemiyorum dedi. Ay inşallah dediğiniz gibidir yaa. Vallahi gün saat geçmiyor resmen
Yoktur Allah’ın izniyle canımBenim diğer bebek baya kesenin hertarafını dolandı ya. Zaten hareketine birşey demedi ensesini tam ayırt edemiyorum dedi. Ay inşallah dediğiniz gibidir yaa. Vallahi gün saat geçmiyor resmen
Evet aynı liste cnm benim yüklememe gerek kalmamış sağolasınKizlar hastaneden bu evrak verildi papatyaminkiyle aynidir diye dusunuyorum
184 ü arayıp sorsanmıki acaba bilemedim canımOyle ama yasaktir yani sonucta temas olucak igne icin aile hekimine gidicem sanmiyorm evden cikilmasina izin vericeklerini
Sagol kuzum simdilk gerek kalmadi negatif cikti sonucu184 ü arayıp sorsanmıki acaba bilemedim canım
Aynen cnm bebekler iyi olsun da katlanırız acılara özeldeki kontrolüm 2hafta sonra ama bu cuma devlet hastanesine ilaç yazdırmaya gidicem sağolsun her seferinde ultrasondan bebeği kontrol ediyorBende karından batiramadim en son kan sulandiriciyi bacaktan vurmustum. Vururken cesaretimiz kırılıyor bazen ondan da zor giriyor iğne. Zor ya Rabbim yardim etsin hepimize Bebekler iyi olsunda. Sen kontrole ne zaman gidiceksin canım
Ayy oyle bisey varsa hic ugrasamam cumaya aldiririm:/ yarin bir arayim bakiyim ne diceklerKuzum hastaneni ara bi sor bisey olmaz sadece 112 denmi ne izin almaniz gerekiyor arayip.
sizi polis durdurursa sistemde izinli gozukuceksiniz numarayi bilmiyorm ama tam hi arastirb
Hadi gözünüz aydın sevimdim negatif olmasına birde onun endişesini yaşamazsınız çok geçmiş olsun cnmSagol kuzum simdilk gerek kalmadi negatif cikti sonucu
Evet cnm ıhlamur içebiliyoruz iki gündür küçük çay bardağı ile içiyorum benEsimin sonucu negatif cikti kizlar cok sukur
Canlar gebeler ihlamur icebiliyomu?
Evet yaa bir de uzak zaten arabayla yarim saat suruyor. Hastanede de degil, muayehane. Durdururlar falan stres olurum bir ton isBi sorun olmaz ama bence cumaya al kafan rahat olur. Hiç o strese girmezsin
Aramizda ilk once sen ogreniceksin cinsiyeti galiba :)Yok yapmadı ultrason çok iyi değildi bide devlet hastanesi zaten net görünmüyordu 2 hafta sonra özele gideceğim orda belli olur sanırım
Yani cumaya aldr daha rahat olurAyy oyle bisey varsa hic ugrasamam cumaya aldiririm:/ yarin bir arayim bakiyim ne dicekler
Bende arada iciyim ozaman☺Evet cnm ıhlamur içebiliyoruz iki gündür küçük çay bardağı ile içiyorum ben
Sagol canim insallah bidaha yasamayiz ya cok kötu biseymisHadi gözünüz aydın sevimdim negatif olmasına birde onun endişesini yaşamazsınız çok geçmiş olsun cnm
İnşallah öğrenebilirim bazen 12. Haftada da öğrenenler oluyor belki başka öğrenen olur 12 haftaya ulaşanlardanAramizda ilk once sen ogreniceksin cinsiyeti galiba :)
Cok egilmeden cok ugrastirmiyosa yika canimKızlar eğilerek saçlarımı yıkamanın bir sakıncası olur mu yoksa her zaman ayakta mı duş almamız gerekiyor yağlı saç tipim var iki günde bir yıkamam gerekiyor havalar da soğudu sürekli duş almaya üşenir oldum
Ne güzel canım. Benim daha çok varAynen cnm bebekler iyi olsun da katlanırız acılara özeldeki kontrolüm 2hafta sonra ama bu cuma devlet hastanesine ilaç yazdırmaya gidicem sağolsun her seferinde ultrasondan bebeği kontrol ediyor
Aynısı valla bende üşeniyorum,kaynar suyla yikanamadigim için . Ama eğilerek saçını yıkamanın zararı olmaz zaten bebek rahatsız olursa kasıklarımda hafif ağrı olurKızlar eğilerek saçlarımı yıkamanın bir sakıncası olur mu yoksa her zaman ayakta mı duş almamız gerekiyor yağlı saç tipim var iki günde bir yıkamam gerekiyor havalar da soğudu sürekli duş almaya üşenir oldum