• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Benim diğer bebek baya kesenin hertarafını dolandı ya. Zaten hareketine birşey demedi ensesini tam ayırt edemiyorum dedi. Ay inşallah dediğiniz gibidir yaa. Vallahi gün saat geçmiyor resmen
Ben 12+1 deyim bugün kontrole gittim benimde enseyi göremedi yani normal bence zaten ense ölçümü için bebeğin belli bir pozisyonda kıpırdamadan durması gerekiyormus doktor öyle söyledi benimkide aşağı yukarı hareket ediyordu olcemedi. Seninki için daha çok erken

Bende karından batiramadim en son kan sulandiriciyi bacaktan vurmustum. Vururken cesaretimiz kırılıyor bazen ondan da zor giriyor iğne. Zor ya Rabbim yardim etsin hepimize 😍 Bebekler iyi olsunda. Sen kontrole ne zaman gidiceksin canım
Aynen cnm bebekler iyi olsun da katlanırız acılara özeldeki kontrolüm 2hafta sonra ama bu cuma devlet hastanesine ilaç yazdırmaya gidicem sağolsun her seferinde ultrasondan bebeği kontrol ediyor

• Beğen
Reactions: Z P
Kızlar eğilerek saçlarımı yıkamanın bir sakıncası olur mu yoksa her zaman ayakta mı duş almamız gerekiyor yağlı saç tipim var iki günde bir yıkamam gerekiyor havalar da soğudu sürekli duş almaya üşenir oldum

Kızlar eğilerek saçlarımı yıkamanın bir sakıncası olur mu yoksa her zaman ayakta mı duş almamız gerekiyor yağlı saç tipim var iki günde bir yıkamam gerekiyor havalar da soğudu sürekli duş almaya üşenir oldum
Aynısı valla bende üşeniyorum,kaynar suyla yikanamadigim için . Ama eğilerek saçını yıkamanın zararı olmaz zaten bebek rahatsız olursa kasıklarımda hafif ağrı olur

Back