- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.861
Ya can çekince duramıyor insanBen yiyorum yaa kremalı makarna falan çokta severim
Hahahah yaptım gittiAmann benn bu konuda bişey diyince suçlu oluyorum.Ne yaparsanız yapın
Yok pişirilmiyor kuzum ama çok yemedim tadımlık gibi olduKrema pişirildiyse zararı olmaz diye düşünüyorum canım bakteriler ölmüştür
Masallah devamini nasip etsin AllahMeraba kizlar sizler tecrübelisiniz idrar testimi atsam sizce varmi transfer 25 kasimda oldum ilkini dun yapmistim transfer haric 6.gunu alttakileride bugun sabah yaptim
Biseyler ne demek masallah baya baya varVar demi birseyler
Ay cok sagol canim kuruma cizgisi vs diye cok korkuyom inslalah devami da gelirBiseyler ne demek masallah baya baya var
Gelir korkma dua et bol bolAy cok sagol canim kuruma cizgisi vs diye cok korkuyom inslalah devami da gelir
çok şükür canım bebegnin iyi olmasna çok sevindimKizlar merhaba şimdi doktordan çıktım 12+1 olduk bugün. Durumu iyiymiş çok şükür bı aşağı bı yukari zıplar gibi hareket ediyordu. Çok şükür covidden etkilenmemiş sanırım. İkili test için gitmiştim ense kalınlığına falan bakilacakti doktor aldırmayı dusunmuyorsan gerek yok sonuçlar çok kafa karıştırıcı olabiliyor dedi. Sağa sola zipladigi için enseyi olcemedi ense ölçümü için sabit durması gerekiyor dedi.
YaklaştınAaa ne olaki tatlimi
Aklima baska bisey gelmedi vallaYaklaştın
Yaa ne güzel maşallah. Çok sevindimKizlar merhaba şimdi doktordan çıktım 12+1 olduk bugün. Durumu iyiymiş çok şükür bı aşağı bı yukari zıplar gibi hareket ediyordu. Çok şükür covidden etkilenmemiş sanırım. İkili test için gitmiştim ense kalınlığına falan bakilacakti doktor aldırmayı dusunmuyorsan gerek yok sonuçlar çok kafa karıştırıcı olabiliyor dedi. Sağa sola zipladigi için enseyi olcemedi ense ölçümü için sabit durması gerekiyor dedi.
Ben balik yiyemiyorum her gece mutlaka bir tablet omega 3 aliyorum. Yoksa hic girmicek vucuduma balikBalık yiyemezsen Ocean’ın hap balık yağını alıp haftada iki kez içebilirsin
Omega3 nasıl kullanılıyor bilmiyorum canım. Ama doktor şöyle demişti. İnsan her gün balık yiyemez. Haftada iki kere balık yağı alsan yeter.Ben balik yiyemiyorum her gece mutlaka bir tablet omega 3 aliyorum. Yoksa hic girmicek vucuduma balik
Omega 3 dedigim iste aslinda balik hapi. Ama icerisinde yuksek oranda omega 3 olanlar. Ben natures supreme omega 3 kullaniyorum. Gunluk 1000mgOmega3 nasıl kullanılıyor bilmiyorum canım. Ama doktor şöyle demişti. İnsan her gün balık yiyemez. Haftada iki kere balık yağı alsan yeter.
Çok şükür balıktan tiksinmedim, almama gerek kalmamıştı
Doktorun dediği bana mantıklı geldi. İnsan her gün balık yiyemez ki. Her gün içmeye gerek yok bence. Başka şeylerden de omega3 alıyoruzOmega 3 dedigim iste aslinda balik hapi. Ama icerisinde yuksek oranda omega 3 olanlar. Ben natures supreme omega 3 kullaniyorum. Gunluk 1000mg
Merhaba gözünüz Aydın olsunBen kalp atışları için gittim, karından baktı ilaçlara devam ediyorum, kramplar mide bulantıları iştahsızlık oluyor Vajinal istemeyince bakmıyolar sanırım..
Meraba kizlar sizler tecrübelisiniz idrar testimi atsam sizce varmi transfer 25 kasimda oldum ilkini dun yapmistim transfer haric 6.gunu alttakileride bugun sabah yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?