EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Benim de kollarım öyle kuzu kaşınıyor kuruluktan. Nemlendirici daha sürmedim ama benimkisi sanırım abdest alıyorum sıcak suyla ondan oluyor. Bazen soğuk bazen sıcakla alınca vücut kuruyor benim. Çok su içmek lazım ama hiç icesim yok nedense ya zorunlu iciyorum

şimdi görüpte yememk olmz canım çeken şeyi yemeden rahat edemem stres yaparım

hayırlsyla bulaşmdn geçirrm bu dönemi inşallah
İnsaAllah canım benim. Mesleğin zor bı meslek. Vazgecsen emek vermişsin insan birakamazki. Valla bende hep öyle dua ediyorum.bulasmadan bitirelim diye insaAllah

Bak durduk yere strese sokuyorsun kendini.İçini ferah tut.Bir şey olmaz.Sokak kedisini aşısını falan yaptırmadan almıyoruz eve sonuçta.Hiç korkma.

Niye gitti kız kaynanan. Kanamam yok mu dedin ne dedin
Hic bisey demedm valla agzimla aradim anne gelirmisin doktor 1 hafta yat dedi ev kotu durumda yemek filan yap dedim o bana ablam gelicek yarn nasl geliyim gelmemi diyim dedi (aslinda diyebilirdi bu durumdayken)
Bende ozaman gel yemek yap don bidaha evine dedim geldi 1 gun kaldi ertesi gun gtti ona ayri bi ayar oldum aradan 3 gun gecti aksam beni aradi yatiyosn dimi kalkma diyo 2 dakka konustu kapatti ne geliyim gidiyim hic bisey demedi eee doktor bana 1 hafta yat dedi o bir hafta surecte ben tekim bu evde nasl yaticakmisimm esimle bu durumu konustum aradi annesi gelme artik istemiyoruz geliyosn 1 gun zor duruyosun senin ablalarin misafirlerin daha onemli dedi kapatti.

Reactions: Z P
Tüh ya boşuna gerilim olmuş. Sen yinede eşine bişey deme boşver. Anne oğul lafları birbirine batmaz . Sende aparatif şeyler yap kuzum. Melemen tost vs gibi. Evinde boşver kalsın öyle 1 hafta snra yaparsın yavaş yavas

Canım Zaten yemeği yapıyor gidiyor ben koyuyorum yiyorum ben topluyorum yıkıyorum bana bir faydası olmuyor kadının Onun için hiç gelmesin daha iyi. Ben her sene hamile kalan bir insan değilim bu benim üçüncü tüp bebek denemem ne kadar Zorlu yollardan geçtim biliyor Bunları benim kötü günümde yanımda olmayacaksa hiçbir zaman olmasın daha iyi.

Eşime doğruyu söyledim abartarak bir şey söylemedim zaten oda kendisi gördü annesi Ben gidiyorum dediğinde Sen bir gün için mi geldin buraya diye annesine sitem etti.
Oyle iste daha yuzu olmaz gelmeye

Ben de zorla iciyorum icine karanfil zencefil faln iciyorum ama 1,5lt yi gecmez gunde bugun zorlayacagim 2 lt icin

Reactions: Z P
Valla canim senin kayinvaliden yine iyiymis, benimki hayatta gelip kalmaz, ev isi asla yapmaz, yemek yapmaz. O yuzden tek basima hallediyorum biliyorsun benim de kanamam olmustu haberleri de vardi, dinlen yorma kendini dedi lafta ama icraat yok. Onlar hep benim annemden bekliyolar, o gelsin baksin bize ne gibisinden.. o yuzden sen yine seninkine sukret. Gecen gun ordaydik baya kalabalik da aileyiz 10 kisi oluyoruz gorumcelerle, masayi falan topladik bulasik isi bana kaldi, ben girdim kimsede sen girme demedi ki +18 5 gorumcem var, orda bulasik bana dusmezdi ama agizlarina laf vermedim..

Vallahi benimki gelmek zorunda canım annemden bekleyemez Benim annem zaten çalışıyor ayrıca şu anda Annem covit geçiriyor ev de karantinada.
Hayır bir işi olsa neyse Kocası da yok şu anda yanında Evde boş boş oturuyor geziyor sinirlendiğimiz konu bu diğer oğulları gel yardıma dese koşa koşa gider bebek dogsa evden çıkmaz kusura bakmasın Benim ihtiyacım olduğu zaman da yanımda olmayacaksa ben onu evime koymam eşim Zaten söylemiş bir daha benim evime gelme demiş gitsin Şimdi gezsin rahat rahat.
Insanın kötü duruma düştüğü zaman yanında Hiç kimsesi olmuyor bunu 3 tüp bebek denememde de anladım

Kizlar selam ya bisey danışmak istiyorum. Doktorunuz clexane basladi mi size herhangi bi sorun yokken covid ten dolayi ? Baslamani öneririm bu covid sürecinde dedi kafam karisti biraz bu arada pozitif degilim ne olur ne olmaz diye yani

Kizlar selam ya bisey danışmak istiyorum. Doktorunuz clexane basladi mi size herhangi bi sorun yokken covid ten dolayi ? Baslamani öneririm bu covid sürecinde dedi kafam karisti biraz bu arada pozitif degilim ne olur ne olmaz diye yani
Valla benim pihtilasmam olmadigi halde doktorum onlem amacli baslatmisti ama coronadan dolayi degil. Gebelikle alakali.

Ben onu vuruluyorum kuzum cleksani yada oksapar. Evet covid icin cok iyimis ama doktorum covid icin vermedi kan pihtilasmasin diye verdi. Oglumdada doguma kadar kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…