EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Sabahlari ac karnina bir tatli kasigi pekmek icsek mi ya bende de biraz kansizlik var midem bulanir mi acabaa

Reactions: Z P
Guzel haberlerle gel insallah İcini ferah tut. Allah yardimcin olsun

Ya kizlar bu ara kafama herseyi takiyorum o yuzden burayada girmiyodum uzun zamandir. Ben en son 8+1 de gittim tup bebek doktoruma hatrlarsiniz belki daha once progestan igneden fitile gecince kananam olmustu acildeki doktor dusuk yapiyosun demisti falan o yuzden tekrar igneye gecmistim. 8. Haftada gittigimde tekrar fitile gecirdi soyledim o bana yaramamisti kanamam olmustu diye ama doktor artik yavas yavas kescez igne olmaz hep dedi fitil vermisti ama bi hafta kullandm yine kanama tarzi lekelenmem oldu doktoru aradim yine yeniden progestan igneye gec dedi bi bucuk haftadir igne kullaniyorum yine gunluk 2 ampul pogestan bu ne zamana kadar surcek boyle hic normale donemicekmiyim kestigimiz anda kanamam oluyo bide benm kafama takilan sey su bana 1 ay sonra kontrole gel dedi 12. Haftada yani ama buralarda okuyorum hep moralimi bozuyorum 12. Hafta gittiklerinde 9 yada 10. Haftada bebegin kalbi duranlar oluyomus cok gec degilmi ya 12. Hafta devletede gidemiyorum pandemi hastanesi hep sehirdeki tek ozel hastanede benim tup bebegi yaptirdigim yer kafam cok karisik umarim cok karisik anlatmamisimdir bir ay beklemek cok fazla geldi zaman gecmiyo sanki ya o zamana kadar Allah korusun bisey olursa bebege nasil anlicam bunu onlemini alcamki

Sabahlari ac karnina bir tatli kasigi pekmek icsek mi ya bende de biraz kansizlik var midem bulanir mi acabaa
Yok canım niye midemiz bulansin ki yani benim öyle bı şikayetim yok. Sadece önceden aç karnina su icerdim hiç ağrı yapmazdı artık açken şu içemiyorum midemi agritiyor. Kaynanam elma armut pekmezleri yapmış her sabah yicem dönüşümlü. İnsaAllah iyi gelir

Yaa canım sen bak böyle milletin yazılarını okuyup kafana takicaksan hiç girme bebeğim buraya. İyi şeylerdusun iyi olsun. Benim doktorumda ayda 1 gel dedi bana ben aralığın sonu gibi gidicem. Herşey Alalh tan. Rabbim safi ismiyle kafa versin bizlere. Bende iğneyi bıraktım fitile döndüm lekelenmelerim oluyor. Bı daha iğneye geçme dedi. Kese de hafif sorun varmış. Ama ben Rabbime dua ediyorum hep elimizden bişey gelmez başka. O yüzden sende hiç takma olur o lekelenmeler belki doğuma kadar sürecek. Bebeklerimiz iyi olsun da sürsün hiç önemli değil.

Çıkmıştır kuzum sonucun

canım öncelikle sakin oluyoruzz. stress herşeye zarar. onundışında iğneyi neden kafaya takıyorsun yeterki sağlıklı olsunlar gerekirse doguma kadar iğne kullanırız. ben 16. haftaya kadar kullanıcakmışım mesela. tup bebek doktorum 12 haftaya kadar demişti. ama şimdiki doktorum tedbir amaçlı fitili de iğneyi de 16.haftaya kadar kullanıcaz dedi. daha yolun başındayız bu kadar sıkıntı yapma rahat olmaya çalış. evet hamileliğin ilk zamanları 1ay sonra randevu verilmesini ben de kabul etmiyorum çünki o kadar ilaç kullanıyoruz gözetimde olmalıyız diye düşünüyorum. sen de 1 ay beklemek zorunda değilsin 15gün aralıkla ultrasona gir en azından herşeyin yolunda oldugunu görünce kafan rahat eder

Ben hem fitil hem iğne oluyorum. Pazartesi çarşamba cuma prolutex sabah akşam. Salı proluton depot. Perşembe cumartesi pazar fitil. Fitil kullandığım gün leke kesin geliyor, proluton vurulduğumun ertesi günü de geliyor yani iki gün gelmese 3. Gün kesin geliyor. Fındık kadar bazen, bazen çok az daha fazla. Kesede kanama alanı hiç görülmedi başından beri yerleşim yeri rahmin tepesi ama geliyor yani. Silinirken vs yok. Doktorum istirahat et tuvalet yemek hariç kalkma dedi ama en fazla yaptığım iş yemek yapmak her şey eşimde zaten. Sizin de fitil ya da iğneyle ilgisi yoktur bence olunca oluyor ben bunu gördüm bende fitil mi getiriyo falan diyodum ama yok yani salı proluton oldum sabahına geldi. Allah yavrularımızı korusun.

Canım benim çok geçmiş olsun. Hiç üzülme önemli olan kesenin içinden gelmemesi. Kesenin etrafından geliyorsa bı zaman sonra gidicektir insaAllah benimde öyle bak hala geliyor kesede sorun varmış benim hafif düzelir dedi doktor. Önemli olan bebeklerimiz. Onun kalp atışı olsun da gerisini halledilir Allah in izniyle

Yok canım çıkmadı gittim sağlık ocağına aldım sonucu. Orda gözükmüyor labimde gözüküyor dedi. Tüp bebek doktoruma gondercem birazdan cekipte
Anladım canım heryerdeki aile hekimliği farklı çalışıyor demek ki inşallah güzel çıkmıştır sonuçların tsh kaç çıktı canım

Bende G Gabriel_ yi merak ediyorum sonuc ne oldu acaba
Sağol canım. Ne yerdeyim ne gökte.
Kalp atışını duydum evet fakat cok nadir binde bir girulen bir durumun icindeyim.
Ben tek embriyo transferi olmuştum embriyo bölünüp tek yumurta ikizi olmuş. Bu çok riskli bir durummuş. Çünkü tek kesenin içinde 2 bebek var şuan ve herşeyleri ortak.
Yarın bir perinatolog gideceğim hacettepe de.
Dün gittiğim doktor yapışık ikizden bile suphelendi. O panikle hemen tup bebek doktorumu aradim o da hayir siyam ikizi degil ikisinin arasindaki boslugu girdum ben dedi.
Bu arada bulantim çok fazla 2 haftadır yatıyorum.
Burada betul vardı embriyosu bölünüp tek yumurta ikizi olan .ama diğer kontrolde biri gitmişti doktor da bunun iyi olduğunu söylemişti.
Ben de bunu umut ettim ama ikisi de gelişiyor kalpleri atıyor. Çok karışık duygular içindeyim.
Bazen aldırmayı düşünüyorum sonradan daha büyük acı yaşama korkusuyla .Yarın ki pernatologdan sonra haftasonu düşünüp net karae veririm sanırım.
Ama kalpleri gümbür gümbür atarken kürtaj da cok zor bi karar .bilemiyorum ne yapacağım icim sızlıyor.onlar icin coK üzülüyorum

Canim Allah yar ve yardimcin olsun insAllah
Cok cok gecmis olsun

Korkma canm hic bisey olmaz rabbim bir isterken iki vermis sana dua et insallah saglikla gelisirler sana ve kendilerine problem cikarmazlar gebeligi sonlandirmak son dusuncen olsun

Rabbim yavrularini hakkinda hayirlisi nasil olcaksa sana bagislasin insAllah
Uzulme hic Rabbimden geldi, insAllah dermani da onda, hayirlisi olsun hakkinda..
Tevekkul, bol dua ve sabir.. Elimizden gelen baska birsey yok

ya hayır neden olumsuzsun pelin akil’in de tek yumurta ıkızlerı nekadar tatlı kızları var ..evet gebelık rısklı o da ıkı bebek oldugu ıcın ama bence neden üzülüyorsun anlamadım

Cikar canim dun vermissin

ya hayır neden olumsuzsun pelin akil’in de tek yumurta ıkızlerı nekadar tatlı kızları var ..evet gebelık rısklı o da ıkı bebek oldugu ıcın ama bence neden üzülüyorsun anlamadım
Evet doğuran da var ama yüksek riskli gebelik oluyor canım.
Yanı komplikasyon ihtimali normal ikizlere göre daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…