Ya kizlar bu ara kafama herseyi takiyorum o yuzden burayada girmiyodum uzun zamandir. Ben en son 8+1 de gittim tup bebek doktoruma hatrlarsiniz belki daha once progestan igneden fitile gecince kananam olmustu acildeki doktor dusuk yapiyosun demisti falan o yuzden tekrar igneye gecmistim. 8. Haftada gittigimde tekrar fitile gecirdi soyledim o bana yaramamisti kanamam olmustu diye ama doktor artik yavas yavas kescez igne olmaz hep dedi fitil vermisti ama bi hafta kullandm yine kanama tarzi lekelenmem oldu doktoru aradim yine yeniden progestan igneye gec dedi bi bucuk haftadir igne kullaniyorum yine gunluk 2 ampul pogestan bu ne zamana kadar surcek boyle hic normale donemicekmiyim kestigimiz anda kanamam oluyo
bide benm kafama takilan sey su bana 1 ay sonra kontrole gel dedi 12. Haftada yani ama buralarda okuyorum hep moralimi bozuyorum 12. Hafta gittiklerinde 9 yada 10. Haftada bebegin kalbi duranlar oluyomus cok gec degilmi ya 12. Hafta devletede gidemiyorum pandemi hastanesi hep sehirdeki tek ozel hastanede benim tup bebegi yaptirdigim yer kafam cok karisik umarim cok karisik anlatmamisimdir
bir ay beklemek cok fazla geldi zaman gecmiyo sanki ya o zamana kadar Allah korusun bisey olursa bebege nasil anlicam bunu onlemini alcamki