• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Ya anlamadigim ben hamilelikten once cok fazla idrar yolu enfeksiyonu geciriyodum idrarimi yaparken yaniyodu oturamiyodum yatamıyodum bile agridan simdi hic agrim yok biseyim yok nasil bu kadar yuksek cikar anlamadim su iciyorum uc gundur bi damacanayi bitirdim sanirim 🙈
Bende acilde beklerken bı bayan gelmişti ama nasıl sanciliydi. İdrarında kan var dediler. Açıkçası şaşırdım senin ağrın sizinda yok. Olmaması da iyi tabi. Tahlil sonucu yanlış çıkmış olabilir mi acaba

Kizlar carsamba muayene oldum biliyosunuz karindan bakildi yarin hastaneye gidicem tahlile bidaha muayene ederse kalp atisi dinlerken filan bi zarar olmaz dimi 1 gun arayla bakilmasinin
Ben her hafta gidiyorum ya doktora sordum o yüzden devamlı kalp atışı dinlemenin bı zararı var mı dıye. Çok kısa dinletiyoruz yani 10 saniye bile olmuyor onun da zararı olmaz dedi bana.

Ben her hafta gidiyorum ya doktora sordum o yüzden devamlı kalp atışı dinlemenin bı zararı var mı dıye. Çok kısa dinletiyoruz yani 10 saniye bile olmuyor onun da zararı olmaz dedi bana.
Bana dinlettgii 5 saniye . 😂 Elinizdeki telefonlar daha zararlı akşama kadar elimizde. Radyasyonu taşıyoruz elimizde

Bende acilde beklerken bı bayan gelmişti ama nasıl sanciliydi. İdrarında kan var dediler. Açıkçası şaşırdım senin ağrın sizinda yok. Olmaması da iyi tabi. Tahlil sonucu yanlış çıkmış olabilir mi acaba
Bilmiyorumki doktora oyle agrim falan yok diyince yakin zamanda vajinal kanama gecirdinmi dedi 2 hafta once lekelenmem oldu dedim onun bi kalintisi degildir ya o zaman falan dedi bilmiyorum artik yarin yeniden yaptiririm olmadi

• Beğen
Reactions: Z P
Bilmiyorumki doktora oyle agrim falan yok diyince yakin zamanda vajinal kanama gecirdinmi dedi 2 hafta once lekelenmem oldu dedim onun bi kalintisi degildir ya o zaman falan dedi bilmiyorum artik yarin yeniden yaptiririm olmadi
Doktor bile bilememiş yani . Bende daha yaptırmadım idrarı. Pazartesi ignelerimi yazdırmaya gidicem o ara özelde yaptircam bakalım 3 litre su içiyorum artık. Bazen içmek istemediğim zaman reçel yiyorum yada bal o zaman daha çok içme isteği geliyor

Senin gunlern hemen geciyo evde tek degilsin cunku😂
Kizz oğlumdada geçiyordu ki. Ama progestani ben günde 3 kere içiyordum o da beni uyutuyordu. Cinsiyetten sonra aşırı zaman geçiyor. Çünkü alışverişlere bakıyorsun. İsim düşünüyorsun. Ben mağaza mağaza gezerdim. Eminonlerine gittim karnım burnumda 😃Doğum da dgitmalik süsleri falan düşünüyorsun yani cinsiyete kadar biraz zor gecer

Bende anlamadım ilk kan testleri oluyormuş onları yaptırmak istiyorum dedim öyle bı tahlil yok biz bı tahlil yapmiyoruz dediler
Sasirdim valla benim kalp atisi icin gittigim bi ozel hastane istedi bunlari her gebeden isteniliyomus demekki devlet hastaneleri hastalarindan istemiyo boyle seyler.
Bide ozelemi gidip muayene olsan

Kizz oğlumdada geçiyordu ki. Ama progestani ben günde 3 kere içiyordum o da beni uyutuyordu. Cinsiyetten sonra aşırı zaman geçiyor. Çünkü alışverişlere bakıyorsun. İsim düşünüyorsun. Ben mağaza mağaza gezerdim. Eminonlerine gittim karnım burnumda 😃Doğum da dgitmalik süsleri falan düşünüyorsun yani cinsiyete kadar biraz zor gecer
Bi 10 12 haftaya gelelimde sonra dusunuruz onlari😆

• Komik
Reactions: Z P
Back