• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Tabi ki tüp bebek dr um karar verdi 8.haftaya kadar dedi 8.haftaya girmeden bir gün önce son bi tane daha vurdurdum bitti herkesin yöntemi farklı benim de mesela günlük kullandığım ilaç fitille birlikte folik dahil 13tü bir ara azaltılmıştı bazıları bazı haftalar bitirmem söylenmişti ta ki karaciğer enzimlerim kötü duruma gelince şuan fitil dışında her şeyi bıraktırdı doktorum
Şifa olsun inşallah cnm Rabbim bebişini sna seni de ona bağışlasın

İnanki stresliyim ve olmam gerek biliyorum ama elimde değil şimdide öğrendim ki kv de gelcekmis böyle herseyi sorgulayan yorumlayan strese sokan biri değil ama ben eşimle tek olmak istiyorum insan üzülür ağlar mutlu olur ağlar eşime sarılırım yani bazen insan kendisine özel olsun istiyor bazi şeyler bide bu süreçte üst katimda olmasına rağmen bir destekte bulunmadı kardeşim yardımcı oldu bana bu yüzden istemiyorum gelmesini
Kayınvalide geleceğini kim onaylamıs. Eşinizi aradıysa hayır demeliydi. Neyse sıkıntı yapma zaten kan alıp gönderecekler sonuç için gidin eve arıcaz diyecekler. Kaynanayı kendı evine sallayıp geçin evinize. Benımkıde gelmek istedi o gün eşim gelme diyememiş çünkü biz çok iyiyiz onlarla sabah kalktık direk hastaneye sür dedim ugramadan gectık gitti 3 sokak ötemde oturur 🤣

Bn çok ilaç kullanıyorum cnm
Günde 4 tane estrofem
6 tane progestan
2 ampul progestan dex iğne
2 tane vitamin
1 coraspin
1 oksapar iğne
1 Zarzio iğne
1 euthyrox bunlar aklıma gelenler 12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi ama çok geliyor çok yoruyor bni
Okurken yoruldum vallahi 😂 Allah yardımcın olsun. İnşallah kucağına sağlıkla alırsın

Bn çok ilaç kullanıyorum cnm
Günde 4 tane estrofem
6 tane progestan
2 ampul progestan dex iğne
2 tane vitamin
1 coraspin
1 oksapar iğne
1 Zarzio iğne
1 euthyrox bunlar aklıma gelenler 12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi ama çok geliyor çok yoruyor bni
Sizdeki sorun neydi şuan kaç hahtaliksiniz

Kayınvalide geleceğini kim onaylamıs. Eşinizi aradıysa hayır demeliydi. Neyse sıkıntı yapma zaten kan alıp gönderecekler sonuç için gidin eve arıcaz diyecekler. Kaynanayı kendı evine sallayıp geçin evinize. Benımkıde gelmek istedi o gün eşim gelme diyememiş çünkü biz çok iyiyiz onlarla sabah kalktık direk hastaneye sür dedim ugramadan gectık gitti 3 sokak ötemde oturur 🤣
Malesef biz altlı üstlü oturuyoruz kimse onaylamadı emri vaki yaptı bana bende gerek yok kan vercez sadece dedim ısrarla ben gelcem dedi eşime gelmesini istemediğimi söyledim gelmesin dedi kendiside zaten gelip ne yapcak falan dedi ona söylerim gelme diye ama ısrar ederse bisey diyemem dedi kendiside haklı ila gelicem dese kim engel olur sanki pozitif olursa gizlicez ondan o her kese kendi müjde vermesini istiyor versin umrumda değil ama özel anıma sürekli giriyor bu benim hoşuma gitmiyor ama geneline bakarsan iyi biri biseyme karışmaz karışsa bile pek musade etmem

Arkadaşlar çarşamba transferim var. Bugün progestan hap fitil ve iğneye başladım. Hemşire prpgestan hap halsizlik tansiyon düşükşüğü yapabilir dedi. İlk kızımda da yapmıştı. Bugün içtim şuan bayılacak gibiyim gözlerimi açamıyorum sizlerde de böyle etki mi yapıyor? Eğer gebelik olursa hapa devam ediliyor öğretmenim böyle nasıl ders anlatacağım kara kara düşünüyorum 😕😟 çalışan hanımlar siz bu süreçte ne yaptınız
Ben Protestani fitil olarak kullandım ve hiç öyle bişey yaşamadım başka bir arkadaşım hap olarak kulladi başını kaldıramıyordu aynı dediğiniz gibi çok kötüydü inşallah gebelik oluşursa Dr unuzla görüşüp fitil olarak kullanmayı sorabilirsiniz

Malesef biz altlı üstlü oturuyoruz kimse onaylamadı emri vaki yaptı bana bende gerek yok kan vercez sadece dedim ısrarla ben gelcem dedi eşime gelmesini istemediğimi söyledim gelmesin dedi kendiside zaten gelip ne yapcak falan dedi ona söylerim gelme diye ama ısrar ederse bisey diyemem dedi kendiside haklı ila gelicem dese kim engel olur sanki pozitif olursa gizlicez ondan o her kese kendi müjde vermesini istiyor versin umrumda değil ama özel anıma sürekli giriyor bu benim hoşuma gitmiyor ama geneline bakarsan iyi biri biseyme karışmaz karışsa bile pek musade etmem
Nası yani herkese söyleyecek mi gebelik olursa

Back