- 12 Mart 2019
- 14.876
- 34.289
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.141
Evet canm benimde iste 6 tanesi yapilmadi 600 lira demis.yok 2yıl uzun bir süre ben transfer öncesi tahlil yaptırdın sandım. benimki taze transfer oldugu için tahliller yeniydi. evet aşırı pahalı ben de özele gittim devletle ugraşmamak için 4tane şeye 420 ödedim. mecbur yani başka çare yok
Yok canım çıkmadı gittim sağlık ocağına aldım sonucu. Orda gözükmüyor labimde gözüküyor dedi. Tüp bebek doktoruma gondercem birazdan cekipteÇıkıyor canım ben hep e nabızdan bakıyorum
Gittim sonucumu almaya canimm . Birazdan doktoruma aticam sonucuİlinize bağlı halk sağlığı merkezi lab sonuçlarından bakabilirsiniz . Aile hekimliği tahlilleri halk sağlığı merkezinde çıkıyor
Hep meşguldü canım arabayla çıktık aldık hemen. Ya biraz uzak da yürüyerek üşeniyodum annem götürdü sağolsun. Aldım sonuclarimiSağlık ocağını arayıp o numarayı isteyin veriyorlar, e nabıza düşmez sağlık ocağındakiler
Ozelin verdiği kağıdı görünce daha çok sinirleniyorlar. Ama bazıları çok iyi oluyor insaAllah işin rast gider canimEvet islerini zorla yaptiriyolar sanki guler yuz okadarmi zor.
Allahtan benim elimde kagit var onu verip gosteririm insallah yaparlar ya randevu bulunmuyoki alalim
İyi bakalım. Ben bi kısmını sağlık ocağında kalanı özelde yaptırdım devlete gitmeyi gözüm yemiyor açıkçası. Kanama devam ediyor mu sizin bu arada? Benim kanamam prolutonla kesilmiyor 2-3 günde bir bazen art arda geliyor çok yorucu olmaya başladıHep meşguldü canım arabayla çıktık aldık hemen. Ya biraz uzak da yürüyerek üşeniyodum annem götürdü sağolsun. Aldım sonuclarimi
9 ayım bu korku ile geçtiAy ben de ikizler olmasin diye korkuyorum
Evet canım bugün yine gelmiş. Benim kesiliyordu artık kesilmiyor. Ama alıştım artık hani panik olmuyorum görünce. Hayırlısı insaAllah duzelir kuzumİyi bakalım. Ben bi kısmını sağlık ocağında kalanı özelde yaptırdım devlete gitmeyi gözüm yemiyor açıkçası. Kanama devam ediyor mu sizin bu arada? Benim kanamam prolutonla kesilmiyor 2-3 günde bir bazen art arda geliyor çok yorucu olmaya başladı
Devletin aciline git canım gebeyim bunları yaptırmak istiyorum de yapıyorlar. Ben bir defa öyle yaptımKizlar ben aile hekiminde doktorun istedigi testleri yaptirdim ama bazilarini yapmiyolar
Toksoplazma HIV filan bunlari nerde yaptirdiniz devlet hastanesine randevumu alip gittiniz nasil bulucam randevuyu ozamana kadar kontrol surem biticek.
Ayrica dahiliye ye mi alicaz randevuyu kadin dogumami
Benimde 23e geliyor sanırım doğum9 ayım bu korku ile geçti1 gün ile yırttık biz 23 Haziran da doğum yaptım yengeç oldular
Darisi banaa9 ayım bu korku ile geçti1 gün ile yırttık biz 23 Haziran da doğum yaptım yengeç oldular
Randevu aldim şansa yarina varmis gidip bakicam canim sagolDevletin aciline git canım gebeyim bunları yaptırmak istiyorum de yapıyorlar. Ben bir defa öyle yaptım
Ya insallah yarin haber veririm yedigim azariOzelin verdiği kağıdı görünce daha çok sinirleniyorlar. Ama bazıları çok iyi oluyor insaAllah işin rast gider canim
Gün içinde sürekli mi geliyor sizin? Benim bi kerede geliyor gün içinde daha gelmiyor, hiçbir şey anlamadım kanama alanı vs de yok. Bir de bazen regl gibi sancım oluyor başından beri o gün kesin geliyor. Allah yüzümüze baksın inşallah ya. Her hafta dr gidesim geliyorEvet canım bugün yine gelmiş. Benim kesiliyordu artık kesilmiyor. Ama alıştım artık hani panik olmuyorum görünce. Hayırlısı insaAllah duzelir kuzum
Benim sabah gelmiş yine baktım yine gelmiş ama cok az. Doktor çocuğunu kucağına alma demişti. Ya bazen öyle bişey oluyorki almak zorunda kalıyorum. Ağlıyor biseye mecbur sarılınca dayanamıyorum. Birazdan progestan fitil aticam vajinadan . O kesiyor Allah tanGün içinde sürekli mi geliyor sizin? Benim bi kerede geliyor gün içinde daha gelmiyor, hiçbir şey anlamadım kanama alanı vs de yok. Bir de bazen regl gibi sancım oluyor başından beri o gün kesin geliyor. Allah yüzümüze baksın inşallah ya. Her hafta dr gidesim geliyor
Gün içinde sürekli mi geliyor sizin? Benim bi kerede geliyor gün içinde daha gelmiyor, hiçbir şey anlamadım kanama alanı vs de yok. Bir de bazen regl gibi sancım oluyor başından beri o gün kesin geliyor. Allah yüzümüze baksın inşallah ya. Her hafta dr gidesim geliyor
AhahaYa insallah yarin haber veririm yedigim azari
Bende dun 11 de saglik ocaginda idrar ve kan verdim pazarteside vermistim enfeksiyon cikmisti kanda o yuzden dun detayli bakalim dedi aile hekimim ama hangi testleri yapti bilmiyorum barkodu almayida unuttum acaba bugune cikarmi ya 3 bucuk gibi gitmeyi dusunuyorum o zamana cikar insallahIdrari aile hekimi yapti sonuclarim yarin cikicakmis 6 tane yapmadigi kaldi onlari devlete yaptirmaya calisicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?