• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

yok 2yıl uzun bir süre ben transfer öncesi tahlil yaptırdın sandım. benimki taze transfer oldugu için tahliller yeniydi. evet aşırı pahalı ben de özele gittim devletle ugraşmamak için 4tane şeye 420 ödedim. mecbur yani başka çare yok
Evet canm benimde iste 6 tanesi yapilmadi 600 lira demis.
Sansa yarina randevu buldum insallah devlet sorun cikarmazda yaptirirm yarin

• Beğen
Reactions: Z P
Sağlık ocağını arayıp o numarayı isteyin veriyorlar, e nabıza düşmez sağlık ocağındakiler
Hep meşguldü canım arabayla çıktık aldık hemen. Ya biraz uzak da yürüyerek üşeniyodum annem götürdü sağolsun. Aldım sonuclarimi

Evet islerini zorla yaptiriyolar sanki guler yuz okadarmi zor.
Allahtan benim elimde kagit var onu verip gosteririm insallah yaparlar ya randevu bulunmuyoki alalim
Ozelin verdiği kağıdı görünce daha çok sinirleniyorlar. Ama bazıları çok iyi oluyor insaAllah işin rast gider canim

Hep meşguldü canım arabayla çıktık aldık hemen. Ya biraz uzak da yürüyerek üşeniyodum annem götürdü sağolsun. Aldım sonuclarimi
İyi bakalım. Ben bi kısmını sağlık ocağında kalanı özelde yaptırdım devlete gitmeyi gözüm yemiyor açıkçası. Kanama devam ediyor mu sizin bu arada? Benim kanamam prolutonla kesilmiyor 2-3 günde bir bazen art arda geliyor çok yorucu olmaya başladı

• Beğen
Reactions: Z P
İyi bakalım. Ben bi kısmını sağlık ocağında kalanı özelde yaptırdım devlete gitmeyi gözüm yemiyor açıkçası. Kanama devam ediyor mu sizin bu arada? Benim kanamam prolutonla kesilmiyor 2-3 günde bir bazen art arda geliyor çok yorucu olmaya başladı
Evet canım bugün yine gelmiş. Benim kesiliyordu artık kesilmiyor. Ama alıştım artık hani panik olmuyorum görünce. Hayırlısı insaAllah duzelir kuzum

Kizlar ben aile hekiminde doktorun istedigi testleri yaptirdim ama bazilarini yapmiyolar
Toksoplazma HIV filan bunlari nerde yaptirdiniz devlet hastanesine randevumu alip gittiniz nasil bulucam randevuyu ozamana kadar kontrol surem biticek.
Ayrica dahiliye ye mi alicaz randevuyu kadin dogumami
Devletin aciline git canım gebeyim bunları yaptırmak istiyorum de yapıyorlar. Ben bir defa öyle yaptım

Evet canım bugün yine gelmiş. Benim kesiliyordu artık kesilmiyor. Ama alıştım artık hani panik olmuyorum görünce. Hayırlısı insaAllah duzelir kuzum
Gün içinde sürekli mi geliyor sizin? Benim bi kerede geliyor gün içinde daha gelmiyor, hiçbir şey anlamadım kanama alanı vs de yok. Bir de bazen regl gibi sancım oluyor başından beri o gün kesin geliyor. Allah yüzümüze baksın inşallah ya. Her hafta dr gidesim geliyor 😂

Gün içinde sürekli mi geliyor sizin? Benim bi kerede geliyor gün içinde daha gelmiyor, hiçbir şey anlamadım kanama alanı vs de yok. Bir de bazen regl gibi sancım oluyor başından beri o gün kesin geliyor. Allah yüzümüze baksın inşallah ya. Her hafta dr gidesim geliyor 😂
Benim sabah gelmiş yine baktım yine gelmiş ama cok az. Doktor çocuğunu kucağına alma demişti. Ya bazen öyle bişey oluyorki almak zorunda kalıyorum. Ağlıyor biseye mecbur sarılınca dayanamıyorum. Birazdan progestan fitil aticam vajinadan . O kesiyor Allah tan

😂😂😂Ya nefret ettim İnanki dışarı çıkmaktan. Hiç gidesim yok 😅😅

Kizlar sadece hafif kansizligim varmış. Gebeliğin 3.cu ayından sonra kan ilacı icicekmisim tsh hepsi normal çıkmış çok şükür . Bı daha doktora gitmeme gerek kalmadı 😂Aydan aya gidicem insaAllah. Pazartesiye kadar ignem var. Pazartesi de ignemi yazdirirsam 10 gün rahatım. Valla evden cikasim hiç gelmiyor bide çok üşüyorum

Idrari aile hekimi yapti sonuclarim yarin cikicakmis 6 tane yapmadigi kaldi onlari devlete yaptirmaya calisicaz
Bende dun 11 de saglik ocaginda idrar ve kan verdim pazarteside vermistim enfeksiyon cikmisti kanda o yuzden dun detayli bakalim dedi aile hekimim ama hangi testleri yapti bilmiyorum barkodu almayida unuttum acaba bugune cikarmi ya 3 bucuk gibi gitmeyi dusunuyorum o zamana cikar insallah

Benım için dua edin arkadaşlarım hastanede yatıyorum sabah wc kalktığımda pıhtı şeklinde ciddi bi kanamam oldu bebeğimin kalp atışı var ama kese etrafında kanama alanı varmış hala da devam ediyor kanamam gözlemliycekler rabbim bebeğimi benden almasın🤲🏻

Back