• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Hanımlar iyi günler bir sürü ilac kan sulandırıcı iğne vs herşey bir yana da promester ignem var her gün kalçam fena daha 2. Yi vuruldum😑 siz kullaniyormusunuz bunun için yaptığınız bişey varmı soğuk kompres duydum ama bu kadar 🤦‍♀️

Hanımlar iyi günler bir sürü ilac kan sulandırıcı iğne vs herşey bir yana da promester ignem var her gün kalçam fena daha 2. Yi vuruldum😑 siz kullaniyormusunuz bunun için yaptığınız bişey varmı soğuk kompres duydum ama bu kadar 🤦‍♀️
O iğne varya insana zulüm onu bırakın prolutex yazsın söyleyin doktorunuza 1 ay gecmedı agrıları . Vicks le masaj yapın

O iğne varya insana zulüm onu bırakın prolutex yazsın söyleyin doktorunuza 1 ay gecmedı agrıları . Vicks le masaj yapın
Çok teşekkür ederim proluton kullaniyodum eski gebeligimde haftada 1 ama 1 haftada anca iyilesiyodu o daha berbat biseydi bunu olunca aa dedim bu fena değil galiba sabah oluyorum gündüzden bişey yok öğlenden sonra artıyor git gide bide her gün her gün n'olacak böyle dedim bı konuşayım gittigimde😬

Çok teşekkür ederim proluton kullaniyodum eski gebeligimde haftada 1 ama 1 haftada anca iyilesiyodu o daha berbat biseydi bunu olunca aa dedim bu fena değil galiba sabah oluyorum gündüzden bişey yok öğlenden sonra artıyor git gide bide her gün her gün n'olacak böyle dedim bı konuşayım gittigimde😬
Promesteri kullanamadım . Prolutex göbekten Hergun 1 tane yapılıyor hıc öyle ağrısı falan da olmuyor

Proluton demiyorum prolütex diyorum
siz doktorunuza söyleyin prolutexle promesterin arasında 1000 tl fark var die yazmıyorlarmış paranın önemi yok diyin yazdırın . Valla o ağrı cekılmez yuruyemıyordum Promester yüzünden

Benim raporlu ilaçlarda 5+5 2 kutu progesteron iğne var ama henüz baslamadilar transfer sonrasi (pazartesi başlayacağız sanirim

Siyah palto ağzında pas tadı tatsızlık Var mı benim ağzımın hiç tadı yok 😐😟
🤣yok kuzum ya bende hiç bisey yok 🤣bi regl gunlerımde bılıorum 2 gun göğsüm sızlıyor bide hapşırık geldı mı kasılıyorum kendı kendımı sıkınca açıyor kasıgım

Kızlar yarın benim test günüm 7 ve 8 gün regl ağrım bel ağrısı sırt ağrısı ara ara batmalar oluştu göğüslerim dolgunlaşmış ama bir ağrı sızı yok dokununca biraz ama bugün ara ara regl ağrısı gibi bide sırtım belim dediğim gibi ama 7 ve 8 gün gibi değil bide sürekli idrara çıkıyorum çok su içiyorum diye düşünüyorum ama içtiğim gibi gidiyorum tutamıyorum sizce belirtimi yoksa rgl geliyo ondanmı resmen kan vermek istemiyorum negatif görürüm diye

Promesteri üç günde bir vurdurduğum halde işkenceydi yavaş vurmalarını söyle her defasında topaklanma morartma olmuyor ağrı da daha az oluyor yavaş uygulanınca hep uyar vuran kişiyi 😟ben öyle yapıyordum şükür 8.hafta itibariyle o iğne işi bitti benim

Kızlar yarın benim test günüm 7 ve 8 gün regl ağrım bel ağrısı sırt ağrısı ara ara batmalar oluştu göğüslerim dolgunlaşmış ama bir ağrı sızı yok dokununca biraz ama bugün ara ara regl ağrısı gibi bide sırtım belim dediğim gibi ama 7 ve 8 gün gibi değil bide sürekli idrara çıkıyorum çok su içiyorum diye düşünüyorum ama içtiğim gibi gidiyorum tutamıyorum sizce belirtimi yoksa rgl geliyo ondanmı resmen kan vermek istemiyorum negatif görürüm diye
Korkmayın sımdıden sıkıntıya girmeyin

Korkmayın sımdıden sıkıntıya girmeyin
İnanki stresliyim ve olmam gerek biliyorum ama elimde değil şimdide öğrendim ki kv de gelcekmis böyle herseyi sorgulayan yorumlayan strese sokan biri değil ama ben eşimle tek olmak istiyorum insan üzülür ağlar mutlu olur ağlar eşime sarılırım yani bazen insan kendisine özel olsun istiyor bazi şeyler bide bu süreçte üst katimda olmasına rağmen bir destekte bulunmadı kardeşim yardımcı oldu bana bu yüzden istemiyorum gelmesini

Ben 2 ay her gün kullandım promester, sürekli kolonya pansumanı ve sıcak kompres yapmak gerekiyo ya. Soğuk değil de sıcak kompres daha çok işe yarıyo, yağlı iğne olduğu için dağıtıyo sanırım. Bir de yapılır yapılmaz pamuğu bastırıp beklemeyi dene bi süre. Yapanın eline de bağlı, benim sağlık ocağındaki hemşire çok dikkatli yapıyodu, hafta sonu acilde kötü oluyodu. Umarım alışırsın da hafifler ağrısı 🌸

Benim iğnesiz ya ama ilk transferde kullanmıştım çok kötüydü 😩

Promesteri üç günde bir vurdurduğum halde işkenceydi yavaş vurmalarını söyle her defasında topaklanma morartma olmuyor ağrı da daha az oluyor yavaş uygulanınca hep uyar vuran kişiyi 😟ben öyle yapıyordum şükür 8.hafta itibariyle o iğne işi bitti benim
Cnm kim karar verdi bırakmanı tüp bebek Dr un mu kadın doğum uzmanı mı bnm Dr 12. Haftaya kadar ilaçlara devam demişti tüp bebek dru

Cnm kim karar verdi bırakmanı tüp bebek Dr un mu kadın doğum uzmanı mı bnm Dr 12. Haftaya kadar ilaçlara devam demişti tüp bebek dru
Tabi ki tüp bebek dr um karar verdi 8.haftaya kadar dedi 8.haftaya girmeden bir gün önce son bi tane daha vurdurdum bitti herkesin yöntemi farklı benim de mesela günlük kullandığım ilaç fitille birlikte folik dahil 13tü bir ara azaltılmıştı bazıları bazı haftalar bitirmem söylenmişti ta ki karaciğer enzimlerim kötü duruma gelince şuan fitil dışında her şeyi bıraktırdı doktorum

Back