- 14 Aralık 2024
- 584
- 327
- 18
- 31
8 toplandi 7 si olgun cikti isleme sokulduKaç yumurta toplandı peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 toplandi 7 si olgun cikti isleme sokulduKaç yumurta toplandı peki
Opuden 2 gün önce basılmıştı 666 idiKızlar opudan önce son e2 değeriniz kaçti hatırlayan var mı ?
8 toplandi 7 si olgun cikti isleme sokuld
8 toplandi 7 si olgun cikti isleme sokulduOpuden 2 gün önce basılmıştı 666 idi
Çok iyi sağlıklı olgun yumurtalar gelicek lütfen kendini üzme.benim 13 yum toplandı 8 olgun çıktı 7 tane dollendi 5adet 3.gun ebriyom var simdiBenimde şuan 1600 lerde bir değer pazar opu olacak
Cok guzel bir degerBenimde şuan 1600 lerde bir değer pazar opu olacak
Geçmiş olsun canım. Ben de kabızlık yapmamıştı kızımda da ama bayılacak gibi oluyorum hemşireler de dedi ama evet cidden çok zor napcam bilmiyorum neyse gebelik olursa hemşireler söylerim belki onu keserler fitil ve iğneden devam derler belkiProgestan beni mahvetti aşırı kabızlık yaptı hemoroid oldum onun yüzünden hâlâ çok kötüyüm izin alabilirseniz alın benim derslerim kabusa dönmüştü
Geçen defa da 2200 lerde biseydi acaba az mı diye düşündüm deCok guzel bir deger
Benim de aksine gecenkinde daha dusuk 880 di. Ama 9 olgun toplanmisti. Bu sefer degerim yuksek diyordum mesela 2 eksik cikti olgunsayisi hic kalbinizi bozmayin cok guzel gecsin pazara hir sey kalmadiGeçen defa da 2200 lerde biseydi acaba az mı diye düşündüm de
Benim ilk gebelikte öyleydi canım ağızdan aldığım beni perişan ediyordu hatta ben direk bayılıyordum. Sonra vajinadan almaya başladım geçti. Doktoruna hunu söyleyebilirsin. Çoğumuz vajinadan fitil alıyoruzArkadaşlar çarşamba transferim var. Bugün progestan hap fitil ve iğneye başladım. Hemşire prpgestan hap halsizlik tansiyon düşükşüğü yapabilir dedi. İlk kızımda da yapmıştı. Bugün içtim şuan bayılacak gibiyim gözlerimi açamıyorum sizlerde de böyle etki mi yapıyor? Eğer gebelik olursa hapa devam ediliyor öğretmenim böyle nasıl ders anlatacağım kara kara düşünüyorum çalışan hanımlar siz bu süreçte ne yaptınız
Benim 2 gün öncesinden 962di normalde o 4 yumurta dolu demek. Ama benim 9 tame dolu çıktı 6 tane döllendiKızlar opudan önce son e2 değeriniz kaçti hatırlayan var mı ?
Ay evet ya çok hızlı geçti sanki bu kez anlayamadım. Hiç duygusal davranmadim birde hemoroidim bana tedaviyi unutturduBenim de aksine gecenkinde daha dusuk 880 di. Ama 9 olgun toplanmisti. Bu sefer degerim yuksek diyordum mesela 2 eksik cikti olgunsayisi hic kalbinizi bozmayin cok guzel gecsin pazara hir sey kalmadi
Öyleyse değere çok takilmayayim demi inşallah senin transferinde çok güzel geçer bolca dua edelimBenim 2 gün öncesinden 962di normalde o 4 yumurta dolu demek. Ama benim 9 tame dolu çıktı 6 tane döllendi
Ya bende şöyle düşünüyorum Epson 666 di e2 13 toplandı 8 olgun çıktı benim.buna göre 666 da çok düşük degilmj normal şartlardaGeçen defa da 2200 lerde biseydi acaba az mı diye düşündüm de
Cevabın için teşekkür ederim canım ben hem ağızdan hem fitil olarak alıyorum. Ama gebelik olursa diyeceğim doktoraBenim ilk gebelikte öyleydi canım ağızdan aldığım beni perişan ediyordu hatta ben direk bayılıyordum. Sonra vajinadan almaya başladım geçti. Doktoruna hunu söyleyebilirsin. Çoğumuz vajinadan fitil alıyoruz
Ikinciler cok kolay oluyor hem igne kismi hem psikolojik kismi. Bunda bile deneyim cok onemliymis onu anladim keske gonul isterdi ki tek opuyla siyirabilelim ama nasip boyleymis demek ki.Ay evet ya çok hızlı geçti sanki bu kez anlayamadım. Hiç duygusal davranmadim birde hemoroidim bana tedaviyi unutturdu
Evet evet ben artık dönüp arkama bakmıyorum geçenki tedavi benim için bir tecrübeye de sadece yaşadığım stres sıkıntı bir yandan okula gidip geliyordum derslere yetişmeye çalışıyordum şimdi en azından yarıyıl tatili daha rahatım süreci biliyorum o yüzden korkmuyorumIkinciler cok kolay oluyor hem igne kismi hem psikolojik kismi. Bunda bile deneyim cok onemliymis onu anladim keske gonul isterdi ki tek opuyla siyirabilelim ama nasip boyleymis demek ki.
En guzelini yapiyorsunuz, biz endise edip kaygilandikca yumurta sayimiz mucizevi bir sekilde cogalmiyor sonucumuz degismiyor malesef hatta belki stres yaptikca negatif bile etkileniyor olabilir. Ilkinde ozendigim pek cok seye bu sefer takilmadim ki su an gidisatim ilkinden kotu olmasina ragmen pisman degilim. Bazi seyler bizim kontrolumuzde degil malesefEvet evet ben artık dönüp arkama bakmıyorum geçenki tedavi benim için bir tecrübeye de sadece yaşadığım stres sıkıntı bir yandan okula gidip geliyordum derslere yetişmeye çalışıyordum şimdi en azından yarıyıl tatili daha rahatım süreci biliyorum o yüzden korkmuyorum
Evet öyle biraz kader kısmı da var tabiki teslim olmak gerek.. ama ikinci tedavi elhamdülillah ilki gibi aşırı sstresli ve duygusal değil öyle olsa kaldıramam heralde. İnstadan tüp bebek tedavisi gören çiftleri izler ağlardım Birkac influencer var Allah'tan şimdi umrumda değil lernEn guzelini yapiyorsunuz, biz endise edip kaygilandikca yumurta sayimiz mucizevi bir sekilde cogalmiyor sonucumuz degismiyor malesef hatta belki stres yaptikca negatif bile etkileniyor olabilir. Ilkinde ozendigim pek cok seye bu sefer takilmadim ki su an gidisatim ilkinden kotu olmasina ragmen pisman degilim. Bazi seyler bizim kontrolumuzde degil malesef