• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Sagol kuzum 🥰 soyledm benim tek belirtim yok cok korktum dedim hayir olmamasi daha iyi herkeste olmaz dedi ☺
Bünye meselesi valla.Benim teyzemin adeti düzenli değilmiş zaten.Hamileyken lekelenme kanaması da devam etmiş.Tabi o zaman böyle çok doktora gitmek nerde doğumdan doğuma🤣hamile kaldığını karnı büyümeye başlayınca anlamış.Düşün o kadar belirtisiz😘

Geldim kizlar 🙂
Hersey yolunda kalp atisini duyduk cok sukur gumbur gumbur atiyodu 🥰🥰🥰
Kanama alani yok lekelenme olabilir oksapardan dolayi doktorunla gorus 1 hafta yat hic bisey yapma dedi ☺
Maşallah canım hadi gözün aydın bende dün ilaç yazdırmak için doktora gittim kalp sesini de dinletti çok güzel bir duyguymuş inşallah sağlıcakla kucağımıza almakta nasip olur lekelenmeyi kafanı takma çoğumuzda oluyor dinlenince geçer inşallah

Maşallah canım hadi gözün aydın bende dün ilaç yazdırmak için doktora gittim kalp sesini de dinletti çok güzel bir duyguymuş inşallah sağlıcakla kucağımıza almakta nasip olur lekelenmeyi kafanı takma çoğumuzda oluyor dinlenince geçer inşallah
Insallah canim😊 gercektn cok farkli cok tuhaf bir an🥰

Back