- 12 Mart 2019
- 14.899
- 34.311
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.021
Evt canm dedim gel ev berbat hic yemek yok dedimOlsun kız gelsinİş degildr akşam yemek önemli.
Kizlar kendinizi yormadan günlük işlerinizi yapabilirsiniz ilk 3 gün değil 3 ay çok önemli kendinizi kasmadan yemeğinizi yapin bulasiklarinizi yıkayın veya makinaya atın Allahın izniyle birşey olmaz makina viledayi ben 4 ay boyunca yapmadım sonrası yavaş yavaş kendimi yormadan yapıyorum eşleriniz de bu zamanda yardımcı olsun InsaAlah kucağınıza almakta nasip olurBenim eşim bir günde bozar o temizliğihiç bir hükmü yok yani.. Bir de bulaşık makinasi yemek vs hep bana bakacak en kötü ihtimalle onları hergun yapmam gerekecek
Aynen canım süpürme işiyle Vileda ısı cidden biraz zorluyor insanı. Ben evi topluyorum toz alıyorum çamaşır katlama bulaşıkları halledip yemek yapıyorum. Kaynanam silip süpürür çamaşır asar. 3 aya kadar insaAllah baya dikkat etmek lazım evlatlarımızdan hiç bişey önemli değil.Kizlar kendinizi yormadan günlük işlerinizi yapabilirsiniz ilk 3 gün değil 3 ay çok önemli kendinizi kasmadan yemeğinizi yapin bulasiklarinizi yıkayın veya makinaya atın Allahın izniyle birşey olmaz makina viledayi ben 4 ay boyunca yapmadım sonrası yavaş yavaş kendimi yormadan yapıyorum eşleriniz de bu zamanda yardımcı olsun InsaAlah kucağınıza almakta nasip olur
kuzum benim dr sen kıymetli bebek kategorisindesin oyüzden sık sık görüşcez dedi. 2haftayı geçmiycek şekilde görüşelim diyor. kan sulandırıcı falan da kullanıyoruz ya oyüzden kanama alanı falan oluşursa bile çabuk haberimiz olsun diyo.Kizlar bir dahaki kontrole ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz. Ben aralığın sonu gibi düşünüyorum kan tahlillerimi güzel cikarsa
Bend 1 hafta sonra gidicem kan tahlillerimi yaptirip goturmeye canim sonrasida artik doktor ne zaman gel derseKizlar bir dahaki kontrole ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz. Ben aralığın sonu gibi düşünüyorum kan tahlillerimi güzel cikarsa
Aydan aya cagrir kuzum. İnsaAllah hamileliğimiz güzel gider de aydan aya gideriz. Sürekli sık gitmek istemiyorum. Mahalle covid dolu insan korkuyor yaBend 1 hafta sonra gidicem kan tahlillerimi yaptirip goturmeye canim sonrasida artik doktor ne zaman gel derse
kuzum benim dr sen kıymetli bebek kategorisindesin oyüzden sık sık görüşcez dedi. 2haftayı geçmiycek şekilde görüşelim diyor. kan sulandırıcı falan da kullanıyoruz ya oyüzden kanama alanı falan oluşursa bile çabuk haberimiz olsun diyo.
Şimdi sana bu 1 hafta nasıl gecicek off ,Bend 1 hafta sonra gidicem kan tahlillerimi yaptirip goturmeye canim sonrasida artik doktor ne zaman gel derse
ben şimdilik 2haftada bir gidicem ya. zaten ödemeyi aylık yapıyorum. 350tl ödüyorum 1ayda istedigim kadar gidebilirm en azından 2kez gideyim. zaten 12. haftada dikiş olayımda var benim. belki 4aydan sonra herşey yolunda olursa ayda bire çeviririm. geçen salı gittim şimdi haftaya çarşamba falan gidicem progestan dex iğnem bitiyor onun için reçete falan yazılcak proluton depota geçicem. sizden çok duydum ağrısını acısınııııııDoğrudur kuzum ben en son pazartesi muayne oldum. Bebek iyidi. Aydan aya gelirsin dedi. Daha kan tahlil sonuclarim da çıkmadı. Ne zaman çıkarsa artık tüp bebek doktoruma aticam hepsi iyi çıkarsa gitmeme gerek kalmicak insaAllah
Evet ya annemde pozitif cikmis bugunAydan aya cagrir kuzum. İnsaAllah hamileliğimiz güzel gider de aydan aya gideriz. Sürekli sık gitmek istemiyorum. Mahalle covid dolu insan korkuyor ya
Alıştık kuzum onada. Şuan vücut anlamıyor onu da artık. 350 de baya veriyosun kuzum. Ben gitmedim tüp bebek doktoruma. Gerek duymadım. Bide doktor covid olmuştu gitmek nasip olmadı. 80 90 veriyorum muayne ücreti çok mMemnunum doktorumdan.ben şimdilik 2haftada bir gidicem ya. zaten ödemeyi aylık yapıyorum. 350tl ödüyorum 1ayda istedigim kadar gidebilirm en azından 2kez gideyim. zaten 12. haftada dikiş olayımda var benim. belki 4aydan sonra herşey yolunda olursa ayda bire çeviririm. geçen salı gittim şimdi haftaya çarşamba falan gidicem progestan dex iğnem bitiyor onun için reçete falan yazılcak proluton depota geçicem. sizden çok duydum ağrısını acısınıııııı
çok geçmiş olsun kuzumEvet ya annemde pozitif cikmis bugun
Ay kalbi duydumya ben rahat gecer sonrasi leke de durursa tamamdirŞimdi sana bu 1 hafta nasıl gecicek off ,
Sagol canim iyi sukur hafif atlatiyo suandaçok geçmiş olsun kuzum
Durur durur hepimiz de aynı dert var artık ben takmıyorum hiç. Rabbim sifamizi versin inşaAllah.Ay kalbi duydumya ben rahat gecer sonrasi leke de durursa tamamdir
benim de tüp bebek doktorum degil. zaten tüp bebeği türkiyede yaptırmıştım. orda başka çok yakın tanıdık prof doktorun asistanı olmuş şuanki doktorum o yönlendirdi zaten takibini bu yapsın dedi. aynen özel olduğu için ücretler yüksek. rahime dikişin ücreti bile 4000tl dedi. doğumun fiyatını sormaya korkar oldum kendisineAlıştık kuzum onada. Şuan vücut anlamıyor onu da artık. 350 de baya veriyosun kuzum. Ben gitmedim tüp bebek doktoruma. Gerek duymadım. Bide doktor covid olmuştu gitmek nasip olmadı. 80 90 veriyorum muayne ücreti çok mMemnunum doktorumdan.
Amin canimmDurur durur hepimiz de aynı dert var artık ben takmıyorum hiç. Rabbim sifamizi versin inşaAllah.
Geçmiş olsun kuzummmEvet ya annemde pozitif cikmis bugun
Sağ ol canım benimGeçmiş olsun kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?