• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Bende bugün kalbini dinledim estrofemi artık bırak dedi ama diğerini 1 ay daha kullan dedi acaba yanlış mı anladım diye mesaj attım yok kullanma dedi
Demekki kisiye gore degisebiliyor ilac kullanim dozlari ve suresi, neyse hocalarimiz ne derse o, onlari dinleyelim gorelim🌺

Arkadaşlar 10. Haftadayım kadın doğum doktoruna gittim oksaparı ne zaman keseceğimi sordum doğuma kadar kullan riske atma dedi pıhtılaşma testi Bile kesin sonuç sağlamıyormuş o yüzden çoğu tüp bebek merkezi doğuma kadar kullandırır dedi benim tüp bebek merkezim 4 ay demişti kafam karıştı sizler ne zamana kadar kullanacaksınız bi de ben sabah akşam prolutex kullanıyorum iğne yemekten kafayı yedim
Oglumda 8.5 ayıma kadar kullandım canım yani doğumdan 1 hafta önceydi sanırım oksapari bıraktığımda. Şimdi de doğuma kadar devam ediceksin dedi malesef kaçış yok

Kalp atışını duyunca estrofemi bıraktırıyorlar gittiğim iki merkez de. Bana da 11 hafta bitene kadar diğer ilaçlara devam et dediler
Buyuk ihtimal bende kullanırım 3 aya kadar. Lekelenme olanlara devam ediyorlar sanırım. Senin hala devam ediyormu. Benim gece yine geldi. Proluton vurdurdum hemn geçti. Ne zamana kadar böyle vurdurcam bilmiyorum

Buyuk ihtimal bende kullanırım 3 aya kadar. Lekelenme olanlara devam ediyorlar sanırım. Senin hala devam ediyormu. Benim gece yine geldi. Proluton vurdurdum hemn geçti. Ne zamana kadar böyle vurdurcam bilmiyorum
Önceki merkezim de 12 haftaya kadar devam ettirmişti canım. İki haftadır sürekli kahverengi akıntım var. İçeride büyük bir kanama alanı vardı. Onu atıyormuşum. Kahverengi oldukça korkma dedi doktor

• Beğen
Reactions: Z P
Önceki merkezim de 12 haftaya kadar devam ettirmişti canım. İki haftadır sürekli kahverengi akıntım var. İçeride büyük bir kanama alanı vardı. Onu atıyormuşum. Kahverengi oldukça korkma dedi doktor
Benim de keseden geliyordu. Proluton vurulun3 gün etkisi oluyormuş. 3cu günün gecesi yine geldi kahverengi leke. Dün proluton günüydü hemen kesildi çok şükür. Ne zamana kadar böyle devam eder bilmiyorum

Benim de keseden geliyordu. Proluton vurulun3 gün etkisi oluyormuş. 3cu günün gecesi yine geldi kahverengi leke. Dün proluton günüydü hemen kesildi çok şükür. Ne zamana kadar böyle devam eder bilmiyorum
Kanama neden oluyormus ya doktor birşey dedimi her kanamada iğne mi olacaksn 9 ay devam etse 9 ay iğne mi olacaksn hiç anlamıyorum başka çözümü yokmu

• Beğen
Reactions: Z P
Kanama neden oluyormus ya doktor birşey dedimi her kanamada iğne mi olacaksn 9 ay devam etse 9 ay iğne mi olacaksn hiç anlamıyorum başka çözümü yokmu
Yok canım sanırım. Kese den geliyor dedi proluton onu duzelticek dedi. Tüp bebek doktorum da 5 günde 1 yeter dedi ama ben smdiki doktorumu dinliyorum cuma ve sali vuruluyorum

Gunaydin kizlar 10 da randevum var dua edinde kalp atisini duyayim🤲
Şans ya doktora gidicegimi bekliyomus kahve rengi cok az lekelenmem olmus sabah 😕
Olsun kuzum hiç takma sen hayırlı haberlerle gel insaAllah 🧡🧡Bizimde geliyor çok şükür bebeğimiz iyi. Seninde iyi Allah in izniyle.

Back