- 12 Mart 2019
- 14.913
- 34.322
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.001
Bos gebelik suphesi vardi cnimOnun neyi vardı kuzum
Geldim kizlar
Hersey yolunda kalp atisini duyduk cok sukur gumbur gumbur atiyodu
Kanama alani yok lekelenme olabilir oksapardan dolayi doktorunla gorus 1 hafta yat hic bisey yapma dedi ☺
Senin ilkinde de olmultu di mi? Ne zaman kesildiBenim de keseden geliyordu. Proluton vurulun3 gün etkisi oluyormuş. 3cu günün gecesi yine geldi kahverengi leke. Dün proluton günüydü hemen kesildi çok şükür. Ne zamana kadar böyle devam eder bilmiyorum
Sagol kuzumNe demiştim sanaartık rahatla biraz.Rahat bi hamilelik geçireceksin.Strese sokma bebişi de.Hadi gözünaydın
Bünye meselesi valla.Benim teyzemin adeti düzenli değilmiş zaten.Hamileyken lekelenme kanaması da devam etmiş.Tabi o zaman böyle çok doktora gitmek nerde doğumdan doğumaSagol kuzumsoyledm benim tek belirtim yok cok korktum dedim hayir olmamasi daha iyi herkeste olmaz dedi ☺
Insallah bizde onlardan oluruz☺Bünye meselesi valla.Benim teyzemin adeti düzenli değilmiş zaten.Hamileyken lekelenme kanaması da devam etmiş.Tabi o zaman böyle çok doktora gitmek nerde doğumdan doğumahamile kaldığını karnı büyümeye başlayınca anlamış.Düşün o kadar belirtisiz
Benim kese de falan sıkıntı yoktu oğlumda. 5 6 haftalıkken gelmişti leke. 8de de geldimi pek hatirlamiyorum ama hemen kesilmişti. Boyle ilacın etkisi geçer geçmez gelmiyordu hiç.Senin ilkinde de olmultu di mi? Ne zaman kesildi
Aaa insaAllah öyle değildir ya. Rabbim kimseyi hayal kırıklığı yasatmasin.Bos gebelik suphesi vardi cnim
Amin canim aminAaa insaAllah öyle değildir ya. Rabbim kimseyi hayal kırıklığı yasatmasin.
Çok şükür canım hadi gözün aydınGeldim kizlar
Kanama alani yok lekelenme olabilir oksapardan dolayi doktorunla gorus 1 hafta yat hic bisey yapma dedi ☺
Sagol canimm amiinÇok şükür canım hadi gözün aydın
Sagol canimm amiin
Kaynanami gondermistim bidaha cagirdim1 hafta bişey yapma kuzum sende yat gitsin. Sanki ev işi cokmu önemli
Olsun kız gelsinKaynanami gondermistim bidaha cagirdim
Gözün aydın cnm kalbide duydun artık cinsiyeti bekleme zamanı geldiGeldim kizlar
Maşallah canım hadi gözün aydın bende dün ilaç yazdırmak için doktora gittim kalp sesini de dinletti çok güzel bir duyguymuş inşallah sağlıcakla kucağımıza almakta nasip olur lekelenmeyi kafanı takma çoğumuzda oluyor dinlenince geçer inşallahGeldim kizlar
Insallah canimMaşallah canım hadi gözün aydın bende dün ilaç yazdırmak için doktora gittim kalp sesini de dinletti çok güzel bir duyguymuş inşallah sağlıcakla kucağımıza almakta nasip olur lekelenmeyi kafanı takma çoğumuzda oluyor dinlenince geçer inşallah
Ay evet insallah o gunleri goruruz hayirlisiylaGözün aydın cnm kalbide duydun artık cinsiyeti bekleme zamanı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?