• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kız keşke benim 3 tutsa ne büyük bir şans degilmi 2 de var 5 olurdu bakarmiydim tabiki bakardım ben istedim bir göz Allah verdi iki göz daha ne isterim çok mutlu olurdum asla kiyamazdim ben hanfendinin msjlarini görmedim lütfen yapmayın Maria hanım Allah büyük bir kapı açar ona siginin inan rızkını da verir doğrusu şaşırdım kalbini durdurmak demek nasıl birşey Allah yardımcısı olsun tabi belki çıkmaza girmiştir arkadaşlar dua edelim inşallah doğruyu bukucaktir
Kesinlikle valla benim hep dua sağlıkla çok çocuğum olsun 🥰 ne olsa da Allahın verdiğine kıyamam

Bana 15 dk ayaklari dizlere kadar çekip yatırdılar ben yaklaşık yarım saat öyle yattim yarım saatte normal bide ben suyuust üste içmedim sabah evde 7.30 ile tuvalete gittigimleydim.transferden bir saat sonra iste lavaboya gidip hazırlanıp ciktik
Olsun için nasıl rahat ediyorsa öyle yap🥰

Amin inşAllah benimde sen gibi iki kızçem olsa keşkem ♥️🥰
Gerçekten mi valla kızlar babaya bağlı onu diyeyim babaları 5 dk eve geciksin kapıda bekliyorlar bide nerde kaldin diye kiziyorlar büyüdüler yine aynı biri 14 biri 12 bastı teyzesi abla oldular çok istediler bir kardeş ama nasip kısmet sizlerinki olsun hayırlısı ile ben zaten ilerde neden dememk için denedim bazen geçti benden diyorum yaş ilerledi eşim yapma Allah aşkına hemen yaslandim moduna girme diye kiziyor bana 😊

Kesinlikle valla benim hep dua sağlıkla çok çocuğum olsun 🥰 ne olsa da Allahın verdiğine kıyamam
Aynn canım insan kıyamaz inşallah sizden müjdeli çoğul gebelik haberleri alicam burdan msjlara bakarken bazen gülüyorum eşim kime gülüyorsun diyor delirdinmi yaw kızlar yazmış diyorum onları okuyorum😃

Gerçekten mi valla kızlar babaya bağlı onu diyeyim babaları 5 dk eve geciksin kapıda bekliyorlar bide nerde kaldin diye kiziyorlar büyüdüler yine aynı biri 14 biri 12 bastı teyzesi abla oldular çok istediler bir kardeş ama nasip kısmet sizlerinki olsun hayırlısı ile ben zaten ilerde neden dememk için denedim bazen geçti benden diyorum yaş ilerledi eşim yapma Allah aşkına hemen yaslandim moduna girme diye kiziyor bana 😊
Gerçekten iki kızım olsun abla kardeş birbirlerine sırdaş dost olsun babalarının başında ben bela yetmıyor bide onlar bela olsun 🤣🤣🤣🤣

Aynn canım insan kıyamaz inşallah sizden müjdeli çoğul gebelik haberleri alicam burdan msjlara bakarken bazen gülüyorum eşim kime gülüyorsun diyor delirdinmi yaw kızlar yazmış diyorum onları okuyorum😃
Ahaha ne güzel her zaman gülelim😂 amin inşallah ikizlerim olur 🥰

Ya dün gece sağ kasık ta batmalar oldu bugün de öyle şimdi de psikolojik değildir inşallah amin belirti içi. Çok erken çünkü 🥲

Ya dün gece sağ kasık ta batmalar oldu bugün de öyle şimdi de psikolojik değildir inşallah amin belirti içi. Çok erken çünkü 🥲
Benim ilk gebeliğim de ikinci günden şiddetli kaşık ağrılarım ve batmalarım vardı. Kesin tutmadı demiştim ama hamileymişim🥰 kötü düşünme

Back