- 6 Mart 2024
- 4.905
- 6.483
- 78
Koyulması gerekiyor testin . 40 dk derken o nasıl oluyor .Sol daki cuma günü erken gebelik ve ortadaki bu sabah ama 40 dk lk çiş ile yaptim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koyulması gerekiyor testin . 40 dk derken o nasıl oluyor .Sol daki cuma günü erken gebelik ve ortadaki bu sabah ama 40 dk lk çiş ile yaptim
Beklediğim cevap sksjsjBunda var gibi sanki ovitrelle etkisi değilse![]()
Yani yeni tuvalete gitmiştim testler geldi sonra tekrar gittim test yapmak icinKoyulması gerekiyor testin . 40 dk derken o nasıl oluyor .
Sabah ilk çişi naptınYani yeni tuvalete gitmiştim testler geldi sonra tekrar gittim test yapmak icin![]()
Testler gelmemişti kalktım tv actim uzandım testler geldi kargo dan hahahahSabah ilk çişi naptın![]()
Allah seniiiiTestler gelmemişti kalktım tv actim uzandım testler geldi kargo dan hahahah![]()
Ahahahah yaa var gibi 40dk lık dediğinde ama hiç beklememiş vücudunda ya işte ondan silik çıkmış olabilirTestler gelmemişti kalktım tv actim uzandım testler geldi kargo dan hahahah![]()
Tamamadir bekleyebilirsem yarı sabahaAllah seniiiiyarın sabah ilk çişinle tekrarla
Ya çok güzel iyiki ilaçları falan bırakmadın. Okudum çünkü burda az bi kanama olup regl sanıp ilaç bırakıyorlar doktorları çok kızıyorBu arada doktora gittim kızlar rahim ağzındaymış kanamam rahim içinde değilmiş çok şükürKanaması olan varsa hemen korkmasın benim gibi
Ben de ovıtrella yaptımTamamadir bekleyebilirsem yarı sabaha![]()
Yarım doz ovitrelle yaptım ama ovitrelle yapınca ben hiç çift çizgi görmedim 5 6 günden sonra bu asilama da da diğer zamanlarda yaptığımda da oyleydiBen de ovıtrella yaptım10 gün sonra çıkan sonuca guvenmıstım .
Olsundu tutunacak bi umut sonuçta morali yüksek tutYarım doz ovitrelle yaptım ama ovitrelle yapınca ben hiç çift çizgi görmedim 5 6 günden sonra bu asilama da da diğer zamanlarda yaptığımda da oyleydikendimi çok guxel kandırıyorum hahaha ama daha 3.gun ovitrelle yapali
Çok emek var canım gerçekten yaa ama kanama da olunca insanın morali çok bozuluyor gerçektenYa çok güzel iyiki ilaçları falan bırakmadın. Okudum çünkü burda az bi kanama olup regl sanıp ilaç bırakıyorlar doktorları çok kızıyor
Ahahaha bekle bekle dizi film bişeyler izlee zaman geçsinTamamadir bekleyebilirsem yarı sabaha![]()
Ay görünüyor valla bi tame daha yapsaydın test maşallah inşallah varCanım ya benim hala kanamam var, bugün yeni test yaptım yinede, 2.çizgi çok silikte olsa var gibi geldi ama görmek istediğimdende olabilir. Var mı sizce dee
3. Gün embriyosu olduğu içşn çok normal canım çatlatma iğnesi değilse hamilesin zatenBu sabah 40 dk lik cjs 7 gün
Ahhahha guzel bise soylin diye her yolu deniyorumdur
Birde canım dün akşam üzerine doğru alt karında inalimaz derecede baskı ve yoğun gaz sıkışması vardı gece sabaha kadar zor yattim 5 kere uyandım
ben bugün diye hatırladım nedense hadi bakalım kalmamış bir şeyYarın 5. Gün şekerim yarın vericem![]()
Evet canım az kaldı bunu da biraz önce yaptım bir buçuk saatlik idrarlaben bugün diye hatırladım nedense hadi bakalım kalmamış bir şey![]()