• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bu arada doktora gittim kızlar rahim ağzındaymış kanamam rahim içinde değilmiş çok şükür 🙏🏼Kanaması olan varsa hemen korkmasın benim gibi
Ya çok güzel iyiki ilaçları falan bırakmadın. Okudum çünkü burda az bi kanama olup regl sanıp ilaç bırakıyorlar doktorları çok kızıyor

Ben de ovıtrella yaptım 🤣 10 gün sonra çıkan sonuca guvenmıstım .
Yarım doz ovitrelle yaptım ama ovitrelle yapınca ben hiç çift çizgi görmedim 5 6 günden sonra bu asilama da da diğer zamanlarda yaptığımda da oyleydi😂😂😂kendimi çok guxel kandırıyorum hahaha ama daha 3.gun ovitrelle yapali

Yarım doz ovitrelle yaptım ama ovitrelle yapınca ben hiç çift çizgi görmedim 5 6 günden sonra bu asilama da da diğer zamanlarda yaptığımda da oyleydi😂😂😂kendimi çok guxel kandırıyorum hahaha ama daha 3.gun ovitrelle yapali
Olsundu tutunacak bi umut sonuçta morali yüksek tut

Ya çok güzel iyiki ilaçları falan bırakmadın. Okudum çünkü burda az bi kanama olup regl sanıp ilaç bırakıyorlar doktorları çok kızıyor
Çok emek var canım gerçekten yaa ama kanama da olunca insanın morali çok bozuluyor gerçekten😔 Çok şükürki bırakmamışımm gerçekten🙏🏼💃🏻💃🏻

Bu sabah 40 dk lik cjs 7 gün
Ahhahha guzel bise soylin diye her yolu deniyorumdur 😂😂
Birde canım dün akşam üzerine doğru alt karında inalimaz derecede baskı ve yoğun gaz sıkışması vardı gece sabaha kadar zor yattim 5 kere uyandım
3. Gün embriyosu olduğu içşn çok normal canım çatlatma iğnesi değilse hamilesin zaten ♥️ çatlatma iğnesi bende 13. Gün negatif olmuştu

Eklentiler

• IMG_1372.webp
    IMG_1372.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 48
Back
X