- 5 Ocak 2025
- 93
- 113
- 8
- 27
İlkten bı noluyo dedim ama herkeste olmasada oluyomusEvet canım benim olmuştu bir iki gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlkten bı noluyo dedim ama herkeste olmasada oluyomusEvet canım benim olmuştu bir iki gün
Promesteri transferden önce yaptılar bana da neye uğradığımı şaşırmıştım ayy. o ağrıyla girmiştim transferi sonrası daha iyi olurduValla yaşamadım yavru ceylanım kafada bişey olmayınca piskolojikmen bile etkilenmiyorsun .
Göbüş morardı onuda iğnenin havasını almadan bastıgımdanmıs çözdük
Ama varya o yok mu o lanet ilaç Promester transferden sonra yaptılar hemen beni kitledi ateş yaptı çok . Eşime dedim ben bunu bida kullanmam götür beni
onda da hemen koşa koşa gittik değiştirttik prolütexle ucuz die promester yazdım diyor bide utanmaz sen benim kıcım ne kadar değerli bilionmu didim tabi içimden öle yüzüne dümdük değil
Günlerce fıstığımın üstüne yatamadım oturamadım dönemedim ne berbat bi iğneymiş o dağılmadı 10 gun çektim resmen
Senden naber bida aradılar mı
Evet evet kesinlikle oyleDinleme kendını hepsi ilaçların etkisi
Dün oldum kız bende pazartesi yani 13:30 daİnsan boş kalınca dinliyor ama ya elde olmadan sizin ne günüydü transfer kaçıncı gundesiniz
Bende çok çabuk lekelenme oluyor muayenede bileİlkten bı noluyo dedim ama herkeste olmasada oluyomus
Bende çok çabuk lekelenme oluyor muayenede bileİlkten bı noluyo dedim ama herkeste olmasada oluyomus
Canım test günün ne zamanDün oldum kız bende pazartesi yani 13:30 da
10 şubat dediler bana bide bu cuma yarım ovitrella yapmam söylendi hormonlarının yararlanacağız dedilerBende çok çabuk lekelenme oluyor muayenede bile
Canım test günün ne zaman
Sana çatlatma igenesinden 10 gün sonra ayarladilar demekki10 şubat dediler bana bide bu cuma yarım ovitrella yapmam söylendi hormonlarının yararlanacağız dediler
Nasıl yani transfer sonrası ovitrelle mi10 şubat dediler bana bide bu cuma yarım ovitrella yapmam söylendi hormonlarının yararlanacağız dediler
Bazen oluyor bebiş . Vuruyorlar hatta arada bida vuruyorlarNasıl yani transfer sonrası ovitrelle mi
Banada garip geldi ama her Dr un prosedürü farklı tabiNasıl yani transfer sonrası ovitrelle mi
Büyük ihtimalle bnde öyle düşündüm ama nedamet cedrodite test gününüSana çatlatma igenesinden 10 gün sonra ayarladilar demekki
Evet evet işte 27 transfer 31 de ovitrelle yapilacak dedilerNasıl yani transfer sonrası ovitrelle mi
Vardır öyleyse bir bildikleri iyi bakalım şifa olsunEvet evet işte 27 transfer 31 de ovitrelle yapilacak dediler
Ben ilk kez duydum ama oluyormuş demek kiBazen oluyor bebiş . Vuruyorlar hatta arada bida vuruyorlar
Anlamadım ne dediğiniziBüyük ihtimalle bnde öyle düşündüm ama nedamet cedrodite test gününü
Ben bile anlamadım ne yazdığımı sizin hangi gün test yapmanizi soyledilerAnlamadım ne dediğinizi
Birsey olmuyorsa çokta zorlamamak lazım diye düşünenlerdenim.Süreci atlamak tabi ki çok zor oldu transferden sonra o 12 gün beklemek hayal kurmak sonrasında koca mi 0 sonucu almak .. çok çok üzücü bazen herşey yolunda gidiyor iyi doktor iyi hastane iyi tedavi iyi moral motivasyon ama nasipte yoksa olmuyor
Kader gayrete aşıktır.Birsey olmuyorsa çokta zorlamamak lazım diye düşünenlerdenim.