• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Valla yaşamadım yavru ceylanım kafada bişey olmayınca piskolojikmen bile etkilenmiyorsun .

Göbüş morardı onuda iğnenin havasını almadan bastıgımdanmıs çözdük

Ama varya o yok mu o lanet ilaç Promester transferden sonra yaptılar hemen beni kitledi ateş yaptı çok . Eşime dedim ben bunu bida kullanmam götür beni 🤣🤣🤣
onda da hemen koşa koşa gittik değiştirttik prolütexle 🤣 ucuz die promester yazdım diyor bide utanmaz sen benim kıcım ne kadar değerli bilionmu didim tabi içimden öle yüzüne dümdük değil 🤣

Günlerce fıstığımın üstüne yatamadım oturamadım dönemedim ne berbat bi iğneymiş o dağılmadı 10 gun çektim resmen

Senden naber bida aradılar mı
Promesteri transferden önce yaptılar bana da neye uğradığımı şaşırmıştım ayy. 🤣🤣 o ağrıyla girmiştim transferi sonrası daha iyi olurdu 😅

Süreci atlamak tabi ki çok zor oldu transferden sonra o 12 gün beklemek hayal kurmak sonrasında koca mi 0 sonucu almak .. çok çok üzücü bazen herşey yolunda gidiyor iyi doktor iyi hastane iyi tedavi iyi moral motivasyon ama nasipte yoksa olmuyor
Birsey olmuyorsa çokta zorlamamak lazım diye düşünenlerdenim.

Back