- 6 Ekim 2020
- 476
- 434
- 18
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.481
Buldum orayı ama yükleyemedim resim surukle yada tikla diyo bisey olmuyoEki Görüntüle 2724356
Burdan canim
Geç mi farkettik acaba bilemiyorum ya biraz tedirgin oldum. Doktor dahiliye git demedi bana sonucunu at yüksek çıkarsa ilaç yazacağım dediTsh benimde öyleydi oğlumda ben ilaç içmeye başlamistim dahiliye gidip
İstanbulda mısınız? Avrupa yakası mı?Kizlar oksapari bulamiyorum ya deli olucam yok depolarda da
Hcg değerleri aynı gün transfer olduğum kişiyle nasıl farklı çıkabiliyorsa bu da farklı olabilir.Belki cihazdandır.Başka bi doktora gitme şansın yok mu?Hemen karalar bağlama.Tabi kötüyü da düşün ben hep öyle yaparım çok hayal kırıklığına uğramamak için ama kötüyü sadece düşünerek belki büyümeye çalışan bebişini üzmeBuldum orayı ama yükleyemedim resim surukle yada tikla diyo bisey olmuyo
Hiç bozma moralini sonuçta kese orda çocuk belki geç tutundu belki yavaş gelişiyor hala seninle yavrun öyle düşün çıkmamış candan umut mu kesilir bence tüp bebek doktorunu ara
27 ekim transfer 6 ekim son adet kan degerlerimi sordu gerek yok keseyi gorduk ama cok kucuk dedi normalde 6+3 olmam gerekirken kese boyutuna gore 4+2 olabilir dediasiri küçük
Değer biraz yüksek ama geç farketmiş değilsin.İlaçla düzelir hemen.İçin rahat olsunGeç mi farkettik acaba bilemiyorum ya biraz tedirgin oldum. Doktor dahiliye git demedi bana sonucunu at yüksek çıkarsa ilaç yazacağım dedi
Transfer tarihine göre 5+5 olması gerekiyor diye biliyorum üzülme tüp bebek doktoruna git için rahat etsin sen üzüntü daha çok zarar verir bebeğine
27 ekim transfer 6 ekim son adet kan degerlerimi sordu gerek yok keseyi gorduk ama cok kucuk dedi normalde 6+3 olmam gerekirken kese boyutuna gore 4+2 olabilir dediasiri küçük
Hayır canım tam zamanı geç farketmedin. Ben de pazartesi yaptircam doktor bana Çarşamba getir sonuçları dediGeç mi farkettik acaba bilemiyorum ya biraz tedirgin oldum. Doktor dahiliye git demedi bana sonucunu at yüksek çıkarsa ilaç yazacağım dedi
Anladım canım. Üzülme ya hakkında hayırlısı olsun. Herşey RabbimdenBuldum orayı ama yükleyemedim resim surukle yada tikla diyo bisey olmuyo
Telefon ile sorabiliyormusun peki canım belki bişey söyler 10 güne kadar fark olması normal demişti doktorumMalesef tup bebek doktoruma gidemiyorum biseyde degiscegini sanmiyorum doktorun tahminine göre olmasi gerekenle olan arasinda 2hafta fark var ve bu cok buyuk bi fark ultrason kagidinda GS 0.43cm yazio
Cleksan yazdir canım o da mı yokKizlar oksapari bulamiyorum ya deli olucam yok depolarda da
Aman geç olmasın kuzum da ilaç kullanayım sorun değil. Ama ben pazartesi devlet hastanesinde tekrarlatacağım yine de cunku sağlık ocağına guvenemedim ya sonuçlar çok geç geldi falan içim rahat etmedi. Doktor muhtemelen bugün ilaç verecek bana kullanmaya başlarım ama tekrar baktıracağım pazartesi günüHayır canım tam zamanı geç farketmedin. Ben de pazartesi yaptircam doktor bana Çarşamba getir sonuçları dedi
Kendi doktoruna sor hemen5bucuk haftalik bile dese belki umudum olurdu ama ne kadar gec tutunmuş olabilirki tup bebek sonucta 4+2 asiri kucuk degilmi yemin ederim oyle mutlu olmustukki suan ne kadar uzgunum anlatamam ben 7 haftaya dogru gidiyoruz derken 4hkaftalik dedi ya ve suratindan anladim yani haftaya bakalom dedi ama umutsuz şekilde
Sen onu kullanıyor musun yaKizlar oksapari bulamiyorum ya deli olucam yok depolarda da
Saglik.ocagindaki testlerde yakındaki araştırma Hastanesi'ne gonderiliyor canım. Ama yinede sen bilirsin tabiki. Bende devlette yaptıracağım . Yapilmayanlarida özelde yaptirirm artikAman geç olmasın kuzum da ilaç kullanayım sorun değil. Ama ben pazartesi devlet hastanesinde tekrarlatacağım yine de cunku sağlık ocağına guvenemedim ya sonuçlar çok geç geldi falan içim rahat etmedi. Doktor muhtemelen bugün ilaç verecek bana kullanmaya başlarım ama tekrar baktıracağım pazartesi günü
İnşallah canımDeğer biraz yüksek ama geç farketmiş değilsin.İlaçla düzelir hemen.İçin rahat olsun
Araştırma hastanesi en yakın 1 saat uzaklıkta var. Keşke en başta devlete gitseydim inşallah bi sıkıntı olmaz bide çok değişken 1 ay önce 2.7 çıkmıştı sonra 2.45 çıktı şimdi 3,31Saglik.ocagindaki testlerde yakındaki araştırma Hastanesi'ne gonderiliyor canım. Ama yinede sen bilirsin tabiki. Bende devlette yaptıracağım . Yapilmayanlarida özelde yaptirirm artik
Malesef tedavi bittikden sonra bakmiyolar gidip muayne olmadan kotu dusunmek istemiyorum ama hic degilse 5 haftalik 5bucuk hafta falan olsa umut ederdim ama 4+2 cok geride 2 hafta tam hadi diyelim cihaz yeterli degil 2 hafta yanlis olmasi mumkun olurmu yada kese 0.43 olurmuHcg değerleri aynı gün transfer olduğum kişiyle nasıl farklı çıkabiliyorsa bu da farklı olabilir.Belki cihazdandır.Başka bi doktora gitme şansın yok mu?Hemen karalar bağlama.Tabi kötüyü da düşün ben hep öyle yaparım çok hayal kırıklığına uğramamak için ama kötüyü sadece düşünerek belki büyümeye çalışan bebişini üzmetıpta neler mümkün.Tüp bebek doktoruna gidemiyorsan bile ara sor.Durumu söyle.Bakalım o ne diyecek?
Muayne olmadan bilgi vermiyolar malesef danismanina yazdim oda 6haftalik olmasi lazim malesef insallah gelisir dedi okadarHiç bozma moralini sonuçta kese orda çocuk belki geç tutundu belki yavaş gelişiyor hala seninle yavrun öyle düşün çıkmamış candan umut mu kesilir bence tüp bebek doktorunu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?