• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Öyle canim vitamin ilacını da içmiyorum bayadir Ara ara içmeye baslicam onuda . Tsh yüksekti oğlumda sürekli ilaç kullanmıştım aynı saatte. Bakalım bunda hiç bişey çıkmaz insaAllah
Tsh 3 olduğunda ilaç başlatıyorlar mı canım. Benim 2.7 çıktı ama ilaç vermedi doktor bugün tekrar bakıldı sağlık ocağında 2 gün sonra çıkacak sonucu

Tsh 3 olduğunda ilaç başlatıyorlar mı canım. Benim 2.7 çıktı ama ilaç vermedi doktor bugün tekrar bakıldı sağlık ocağında 2 gün sonra çıkacak sonucu
3.4 veya ,3.7ydi canım benim. İlaç başlamıştım. İnsaAllah bunda öyle bir sıkıntı yoktur. Hiç extradan ilaç içiçek halim yok . Bide o çıkmasa basima

😂😂Dur çocuk dogsunda sende tutarsın merak etme 😂İnsaAllah ozamanlarda hastaneye para harcamicaz Allah in izniyle. Hep çocuğa gidicek. Yatıp kalkıp dua edin emsin çocuklar 😂😂
3.4 veya ,3.7ydi canım benim. İlaç başlamıştım. İnsaAllah bunda öyle bir sıkıntı yoktur. Hiç extradan ilaç içiçek halim yok . Bide o çıkmasa basima
Bakalım benim de 3 üzeri çıkarsa verir heralde çünkü çok önemliymiş. İnşallah çıkmaz kuzum ya. Senin bu hamilelikte yükselmedi mi

Kızlar bilgisi olan cevap verirse sevinirim. Geçen hafta cuma değerim 706 çıktı tupbebek doktorum 21 gün sonra kalp atışını dinlemek için çağırdı ben yarın özelde bir kadın dogumcuya gidip hem lutinus vajinal tableti yazdırmak hem keseyi görmek istiyorum sagliklimi diye. Bu lutinus ozeldeki SGK ile anlaşmalı hastane yazarsa alabilirmiyim aylik ilaç 500 u buluyor en azından ondan kurtulmuş olurum

Kızlar bilgisi olan cevap verirse sevinirim. Geçen hafta cuma değerim 706 çıktı tupbebek doktorum 21 gün sonra kalp atışını dinlemek için çağırdı ben yarın özelde bir kadın dogumcuya gidip hem lutinus vajinal tableti yazdırmak hem keseyi görmek istiyorum sagliklimi diye. Bu lutinus ozeldeki SGK ile anlaşmalı hastane yazarsa alabilirmiyim aylik ilaç 500 u buluyor en azından ondan kurtulmuş olurum
Yazar alirsin canim.
Pozitifi aldiktan sonra kac gun geciyo keseyi gormeye gittiginde

Bende anadolu yakasindayim canm bende aricam🙂 central hospital fatma hanim varmis ondan memnun herkes ama.oda pahali galiba
Hadi ya ne kadar acaba bi araştırayım. Central da doğum yapan bikac tanıdığım vardı memnun kalmışlardı. Geçenlerde kanama olunca medipole gitmistik 220 tl ydi orda

Ben de haftaya tüp bebek doktoruma gittikten sonra doktor arayışına başlıycam. Anadolu yakasinda doktor önerisi olan var mı kızlar?
Ben prof. Dr. tolga ergin’e gidiyorum bagdat caddesinde klinigi var. Ama memorial’da da randevu aliyor. Ben koronadan dolayi cok hastaneye gitmek istemedigim icin muayenanesine gidiyorum. Muayene ucreti 750 tl ancak benim ozel sigortam oldugu icin 65 tl oduyorum. Eger sigortan varsa tavsiye ederim internetten de arastirabilirsin

Ben o gruba hic isinamadim🙈 surekli buraya geliyorum🤣
Çok kalabalık çünkü :) bende genelde okuyorum. Gerekli oldugunda yaziyorum. 😊. Bi kaç gün önce yazan arkadaşı hatirlarsin saçma sapan şeyler söyledi densiz. Bazı gıcıklarda var hakkaten

Ben prof. Dr. tolga ergin’e gidiyorum bagdat caddesinde klinigi var. Ama memorial’da da randevu aliyor. Ben koronadan dolayi cok hastaneye gitmek istemedigim icin muayenanesine gidiyorum. Muayene ucreti 750 tl ancak benim ozel sigortam oldugu icin 65 tl oduyorum. Eger sigortan varsa tavsiye ederim internetten de arastirabilirsin
Benmde özel sigortam var çok güzel hastaneleri karşılıyor ama uzak her muayene gidemem diye burda yakına gidyrm oda maşallah tavırlı falan

Çok kalabalık çünkü :) bende genelde okuyorum. Gerekli oldugunda yaziyorum. 😊. Bi kaç gün önce yazan arkadaşı hatirlarsin saçma sapan şeyler söyledi densiz. Bazı gıcıklarda var hakkaten
Ya sorma zaten o isinamadim o gruba. Dedigin gibi bilgi olsun diye arada okuyorum sadece. Bir baktim sacma sapan seyler yazmis dayanamadim normalde hayatta bulasmam kimseye. Ama dokundu iste boyle istedigi anda cocugu olabilenler biraz simarik olabiliyor galiba🙈 bizi anlamalari cok zor

Back