• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Ben prof. Dr. tolga ergin’e gidiyorum bagdat caddesinde klinigi var. Ama memorial’da da randevu aliyor. Ben koronadan dolayi cok hastaneye gitmek istemedigim icin muayenanesine gidiyorum. Muayene ucreti 750 tl ancak benim ozel sigortam oldugu icin 65 tl oduyorum. Eger sigortan varsa tavsiye ederim internetten de arastirabilirsin
Öneri için teşekkür ederim. Özel sigortam yok maalesef sizinki baya uyguna geliyormuş ne güzel 🙂

Öneri için teşekkür ederim. Özel sigortam yok maalesef sizinki baya uyguna geliyormuş ne güzel 🙂
Ozel sigorta yoksa cok pahali hic gerek yok canim. Ben is yerinden dolayi sigortaliyim. Bir de dogum icin bireysel sigorta yapmistirdim. O yuzden uyguna geliyor. Ama cok iyi doktorlar var diger hastanelerde de. İnsallah icine sinen bulursun.

Ya sorma zaten o isinamadim o gruba. Dedigin gibi bilgi olsun diye arada okuyorum sadece. Bir baktim sacma sapan seyler yazmis dayanamadim normalde hayatta bulasmam kimseye. Ama dokundu iste boyle istedigi anda cocugu olabilenler biraz simarik olabiliyor galiba🙈 bizi anlamalari cok zor
Aynen ya bende okuyorum o grubu ama ordakiler tüp bebek annelerini anlayamiyorlar tabi🤦 hiç ısınamadım bende o gruba ☺️

Ohh sen coktan bizi biraktin gittin desene😂
Cok sukur bugun görduk canim cok kucuk diye dinletmedi attigini görduk sadece 10 gun sonra bidaha gidicem insallah🥰
Oo çok sevindim. İnşallah sağlıkla tamamlarız bu süreci hepimiz. Eliferdem diye bi arkadas vardı o napti acaba o da duydu mu bari

Selam kızlaaaaar 🎉🎉🎉🎉 Bugün daha fazla dayanamadım gittik doktora bebitoyu gördük ❤ pit pit pit kalp atisini da gördük cok sükür. Cok heyecanlandim agladim. Yarinda dogumgunum hayatimin en güzel hediyesi yaaa annesi kurban 😂😍 Kanama alani kalmamis dedi doktor. Siyaha yakin bi kalinti geldi en son sabah insallah gelmez artik. Cok sükür hersey yolunda yani.
Cok kücük diye dinletmedi bizde istemedik zaten. Yalniz bizim hesapladigimiz haftada degil. Blastokist transferine gore bakmistik netten oradan 1 hafta geride. Doktor cok tutmuyo o tarihler dedi.
Yaa kizlar insallah saglikla büyürler 🙏❤ cok heyecanlandim ilk defa o duyguyu tam hissedebildim kalbi pit pit pit ne kadarda hizli kiyamam 😍
Rabbim isteyen herkese ama önce bu duyguyu tatmayan herkese nasip etsin 🙏

Oo çok sevindim. İnşallah sağlıkla tamamlarız bu süreci hepimiz. Eliferdem diye bi arkadas vardı o napti acaba o da duydu mu bari
Kuzucan beni unutmadığına sevindim 😍😍Çok şükür iyi gidiyoruz şuan ❤️İnsaAllah hayirlsiyla bitirirz bu gunleride

Selam kızlaaaaar 🎉🎉🎉🎉 Bugün daha fazla dayanamadım gittik doktora bebitoyu gördük ❤ pit pit pit kalp atisini da gördük cok sükür. Cok heyecanlandim agladim. Yarinda dogumgunum hayatimin en güzel hediyesi yaaa annesi kurban 😂😍 Kanama alani kalmamis dedi doktor. Siyaha yakin bi kalinti geldi en son sabah insallah gelmez artik. Cok sükür hersey yolunda yani.
Cok kücük diye dinletmedi bizde istemedik zaten. Yalniz bizim hesapladigimiz haftada degil. Blastokist transferine gore bakmistik netten oradan 1 hafta geride. Doktor cok tutmuyo o tarihler dedi.
Yaa kizlar insallah saglikla büyürler 🙏❤ cok heyecanlandim ilk defa o duyguyu tam hissedebildim kalbi pit pit pit ne kadarda hizli kiyamam 😍
Rabbim isteyen herkese ama önce bu duyguyu tatmayan herkese nasip etsin 🙏
Amiiin hayirli olsun canim🥰 bende gordum bugun cok sukur 🤭 bizede gosterdi sadece dinletmedi 🤗

Herkesin idrar yolu iltihabı belirtisi Farklı oluyormuş. Bende direkt yanma başlar. Arkadaşın kızının ateşi yükseliyordu. Arkadaşımda kusma başlıyordu. Bana da doktor anlattı.
Gebelik boyunca her gün iki litre suyu geçmemiz gerekiyormuş. 2021Haziran annelerinde iki arkadaşın peş peşe idrar yolu iltihabı çıktı
benim direkt idrarım yanar bide ben kendim saglıkçym zaten öyle bişey olsa direkt farkediym allah korusun valla ben 3 lt su içiyorum zaten genel alşkanlgm su 🙈🙈🙈

Back