• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Benimde pıhtılaşmam yok coraspini rahime kan akışı sağlansın diye oksaparı da yüksek tansiyon problemimden dolayı verdiler sanırım coraspin leke yapabiliyormuş bana bant yerine estoferm hap verdiler günde 3defa diğerleri aynı zaten
Hakkımızda hayırlısı olsun. O kadar zahmet çekiyoruz, Allah dualarımızı kabul etsin, hayırlı evlatlar nasip etsin herkese 🙏🏻

Kendi doktoruma gidemicem daha kontrol sürem doldu 750 lira veremem artik😂
Yani karışmak istemedim ama gercekten çok saçma. O parayla çocuğuna biseyler alırsın. İki dakikalik bir muayne. Ben 80 90 veriyorum muayenye çok da memnunum doktorumdan. 400 lira tüp bebek doktorumun bana saçma geliyor şahsen. Neye aliyorlar okadar parayı. Bence tüp Bebek doktorları daha anlayışlı davranmalı zaten yeterince çok para harciyoruz

Yani karışmak istemedim ama gercekten çok saçma. O parayla çocuğuna biseyler alırsın. İki dakikalik bir muayne. Ben 80 90 veriyorum muayenye çok da memnunum doktorumdan. 400 lira tüp bebek doktorumun bana saçma geliyor şahsen. Neye aliyorlar okadar parayı. Bence tüp Bebek doktorları daha anlayışlı davranmalı zaten yeterince çok para harciyoruz
Aynen oyle canim vicdansizlar😂
Aklimda kalmasn icim rahat etsin ilk muayaneme gideyim dedim gittim ama sure doldu daha gitmem.
Kiz bizim burda 80 90 muayene yok en az 120 😂

Aynen oyle canim vicdansizlar😂
Aklimda kalmasn icim rahat etsin ilk muayaneme gideyim dedim gittim ama sure doldu daha gitmem.
Kiz bizim burda 80 90 muayene yok en az 120 😂
Valla en uygununu ben buldum diyebilirim 😂Evet geneli 120 den başlıyor.

Arkadaşlar benim doktorum bazı testler istedi bir çoğunu aile hekimliğinde yaptırdım ama toksoplazma ile rubella igm yi yapmıyoruz dediler bunları devlet hastanesinde kadın doğum doktoru mu yazar bilginiz var mı?
Kaçıncı haftadasın tokso testi 12. Hafta diye biliyorum

Öyle canim vitamin ilacını da içmiyorum bayadir Ara ara içmeye baslicam onuda . Tsh yüksekti oğlumda sürekli ilaç kullanmıştım aynı saatte. Bakalım bunda hiç bişey çıkmaz insaAllah
Folik asiti içmek lazım canım. Hatta bu hafta kapanıyor o kapanması gereken boşluk. Şimdiye kadar içtiğin fayda edecek.

kokudan dolayı kusmam oldu canım bulantı da sadece sabahları idrarımda yanma falan yok 😀😀 iye deglm😀😀
Herkesin idrar yolu iltihabı belirtisi Farklı oluyormuş. Bende direkt yanma başlar. Arkadaşın kızının ateşi yükseliyordu. Arkadaşımda kusma başlıyordu. Bana da doktor anlattı.
Gebelik boyunca her gün iki litre suyu geçmemiz gerekiyormuş. 2021Haziran annelerinde iki arkadaşın peş peşe idrar yolu iltihabı çıktı

Back