• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Kızlar ben iki ayrı doktora gidiyorum. Bitanesine devam edeceğim ama bi kaç hafta sonra teke düşüreceğim. Bir hafta birine diğer hafta ötekine gidiyorum ve ıkı haftada 2 kez kalp atışı dinlemiş oldum. Bu sıklığın bebeğe bi zararı olur mu?

Evet benimki de ilaçlı ama ben kan sulandırıcı kullanmıyorum. Bütün testlerim yapıldı, ben de ısrarla sordum. Doktordan gerek yok cevabını aldım. Şu anda climara patch, lutinus tablet ve progestan iğne kullanıyorum.
Benimde pıhtılaşmam yok coraspini rahime kan akışı sağlansın diye oksaparı da yüksek tansiyon problemimden dolayı verdiler sanırım coraspin leke yapabiliyormuş bana bant yerine estoferm hap verdiler günde 3defa diğerleri aynı zaten

Ben de bu sabah verecektim uyanamadım. Yarın sabah vereceğim. İnşallah hepsi normal çıkar. Yapay vitamin kullanmayı hiç sevmiyorum
Öyle canim vitamin ilacını da içmiyorum bayadir Ara ara içmeye baslicam onuda . Tsh yüksekti oğlumda sürekli ilaç kullanmıştım aynı saatte. Bakalım bunda hiç bişey çıkmaz insaAllah

Arkadaşlar benim doktorum bazı testler istedi bir çoğunu aile hekimliğinde yaptırdım ama toksoplazma ile rubella igm yi yapmıyoruz dediler bunları devlet hastanesinde kadın doğum doktoru mu yazar bilginiz var mı?

Kızlar ben iki ayrı doktora gidiyorum. Bitanesine devam edeceğim ama bi kaç hafta sonra teke düşüreceğim. Bir hafta birine diğer hafta ötekine gidiyorum ve ıkı haftada 2 kez kalp atışı dinlemiş oldum. Bu sıklığın bebeğe bi zararı olur mu?
Bence artık seçim yapmalisin canım ben yaptım çok memnunum şuan doktorumdan. Bugünde devlet Hastanesi'ne almistim randevu kan tahlili icin. Ama ilk muayne ediyorlar. Üst üste muayne olmamak için pazartesi yi beklicem. Ne kadar az gidersek o kadar iyi tabi kanama vs yoksa

Arkadaşlar benim doktorum bazı testler istedi bir çoğunu aile hekimliğinde yaptırdım ama toksoplazma ile rubella igm yi yapmıyoruz dediler bunları devlet hastanesinde kadın doğum doktoru mu yazar bilginiz var mı?
Canım sen devlete al randevu seni ilk muayne ediyor kan tahlillerim sağlık ocağında bunlar yapıldı diceksin geri kalanını onlar yaaprlar. Ama ozelin verdiği kağıdı gösterme yapmıyorlar. Sen normal muayne olmaya gidiyormuş gibi yapcaksin
Ben her ikisini ayrı ayrı yerde yaptırmamak için devletten randevu alıp pazartesi insaAllah yaptiracagim

Bence artık seçim yapmalisin canım ben yaptım çok memnunum şuan doktorumdan. Bugünde devlet Hastanesi'ne almistim randevu kan tahlili icin. Ama ilk muayne ediyorlar. Üst üste muayne olmamak için pazartesi yi beklicem. Ne kadar az gidersek o kadar iyi tabi kanama vs yoksa
Ben haftada bir gidiyorum canım karından bakıyor işte iki kez bakılmış oldu kalp atışına 7 gün arayla alıyorum randevuları

• Beğen
Reactions: Z P
Devlet hastanesine gittim.Kendi doktorumun önerdiği bir doktor vardı.Durumu anlattım.Bütün testlerimi yaptı.5 tüp kan alındı hatta.

Ben haftada bir gidiyorum canım karından bakıyor işte iki kez bakılmış oldu kalp atışına 7 gün arayla alıyorum randevuları
Anladım canım doktorun öyle istiyorsa tabi git kuzum😍Valla iyiki beni her hafta çağırmiyor. Evden çıkmaya üşeniyorum 🙈😂

Back