- 12 Mart 2019
- 14.835
- 34.241
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.461
O bantı duymuştum ama bana hiç vermediler progesteron içeren bir bant daha rahat olurEstrofem ve coraspin kullanacağım 12 gun 10. Gün bir bant verdiler onu gobegimin sağ ve sol üst kısmına yapistiracakmisim
Senin canını acitmayan güzel ilaçlar verecek öyle düşün ☺☺☺Anladım canım bizim Merkez'de değilsin ama ben Bahçeci Umuttasin sandim. Her doktorun tedavi yöntemi verdiği ilaçlar farklı bakalım bana ne verecek
Inşallah Vallahi önceki denemelerimde hiç canımı düşünmediler şimdi düşünseler ne iyi olurSenin canını acitmayan güzel ilaçlar verecek öyle düşün ☺☺☺
Cem hocaya soyleyin siz. Belki insafa gelir☺Inşallah Vallahi önceki denemelerimde hiç canımı düşünmediler şimdi düşünseler ne iyi olur
Ben gobekten olandan daha çok korkuyorum kalçadan olanı alıştımCem hocaya soyleyin siz. Belki insafa gelir☺
TÜP bebekte en zor aşama kan testi vereceğin o gün arafta oluyorsun bütün emeklerin gözünün önünden geçiyor iğneler ilaçlar transfer günün doktorun söyledikleri transfer sonrası geçirdiğin günler gördüğün rüyalar herşeyden olumlu birşey çıkarmaya çalışıyorsun o gün hepimiz için hayırlı olur umarım pozitif sonuçlar görelim inşallah emeklerimizin karşılığını alalımKesinlikle ben sadece yumurta toplamaya kadar asil surec zannederdim meger sonrasi daha fenaymis karnim morardi ignelerden maddi manevi psikolojik fizyolojik her acidan cok zor bi de boyle cope atilan bebekleri gorunce icim parcalaniyor cok sukur ki ihtimalimiz ve imkanimiz var ki tup bebek de yaptirabiliyoruz❤
İstanbulda tedavi gören kimler var acaba
Ben☺☺☺İstanbulda tedavi gören kimler var acaba
Normalmiymis peki bu rakam hic bu rakamlari goremedigim icin bilmiyorumBugün kan testimi yaptırdım 39 çıktı doktorum cumartesi tekrar kan testi istedi
Doktorum 15 el başlayıp ikiz doğuran da gördüm 500le başlayıp kimyasal olan da gördüm dedi şimdi konuşmak erkenmiş iki gün sonra belli olurmus ama 16 fan sonra gebe kabul ettiklerini söylediNormalmiymis peki bu rakam hic bu rakamlari goremedigim icin bilmiyorum
Ben bahce o fulya da doç dr mehmet reşit asogluİstanbulda tedavi gören kimler var acaba
Aaa ne güzel. Kaçinci gündü bugünBugün kan testimi yaptırdım 39 çıktı doktorum cumartesi tekrar kan testi istedi
10. GünAaa ne güzel. Kaçinci gündü bugün
Insallah bizlerinde süreci sizinki gibi ilerlerSevgili canlar... Ekim ayı benim için aşktır... 23 Ekim 2019 dondurulmuş Transefer ile gebe kalıp, iki tatlı kuş dünyaya getirmiş biri olarak.. Ekim ayının sizede şans getirmesini yürekten diliyorum... Bizim de böyle bir topiğimiz vardı.. Pozitif sonuç alan arkadaşlarla yola devam edip haziran temmuz da doğum yapacak tüp bebek anneleri başlığı altında süreci sonuna kadar birlikte yaşadık. Duam sizlerle,
Sağlıkla artsın degerin tebrik ederimBugün kan testimi yaptırdım 39 çıktı doktorum cumartesi tekrar kan testi istedi
Gözün aydın canım kaçıncı günün bugün ?Bugün kan testimi yaptırdım 39 çıktı doktorum cumartesi tekrar kan testi istedi
Canım ne oldu sonucun hayırlı haberlerini bekliyorum1 saat sonra randevum var kizlar kan verecegim bugun 11.gunum dua edin bana nolur aman gecmek bilmiyor resmen 11 gun bekledim 1 saat duramiyorum
Ben canmİstanbulda tedavi gören kimler var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?