- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.650
- 683
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.441
Pozitif sonuçlar gelsin1 saat sonra randevum var kizlar kan verecegim bugun 11.gunum dua edin bana nolur aman gecmek bilmiyor resmen 11 gun bekledim 1 saat duramiyorum
Oo seninki baya fazlaymis canm bize bi igne bi fitil veriyolar sana iki igne vermisler.
Peki bu adetle baslicaksiniz dimi hemen
[/QUOTEevet canim başlayacağız . Doktor bey kalçadan vurulan canı acitiyo biliyorum o yüzden senin canını az açılacağız dedi. Kalçadan haftada 1 tane vurunacakmisim
Hadi insallah yuksek rakam gormen dilegiyle1 saat sonra randevum var kizlar kan verecegim bugun 11.gunum dua edin bana nolur aman gecmek bilmiyor resmen 11 gun bekledim 1 saat duramiyorum
Pozitif sonuçlar gelsin
Ben de dün akşamdan itibaren transfere hazırlığa başladım, 16-17 gün sonra transfer planlıyoruz, çok heyecanlıymış bu süreç. Umarım donmuş bebeler sağlıklı bir şekilde çözünür ve sımsıkı tutunur. Heeeerkes pozitifle dönsün
Kendimi işe verdim odağım değişsin diye, koşa koşa ofise geldim :)Su gibi gecsin insallah bu donemin derin derin nefesler al rahatlat kendini kasma olacagi varsa olacak icini rahat tut hep olumlu dusun❤
NE Kadar doğruKendimi işe verdim odağım değişsin diye, koşa koşa ofise geldim :)
Ben bu tüp bebek işini bu kadar zor bilmezdim, gerçekten yaşayınca anlaşılıyormuş. Çok şanslı bebekler tüp bebekler, onları bu kadar isteyen, bunca zahmete katlanan aileleri var
Kesinlikle ben sadece yumurta toplamaya kadar asil surec zannederdim meger sonrasi daha fenaymis karnim morardi ignelerden maddi manevi psikolojik fizyolojik her acidan cok zor bi de boyle cope atilan bebekleri gorunce icim parcalaniyor cok sukur ki ihtimalimiz ve imkanimiz var ki tup bebek de yaptirabiliyoruzKendimi işe verdim odağım değişsin diye, koşa koşa ofise geldim :)
Ben bu tüp bebek işini bu kadar zor bilmezdim, gerçekten yaşayınca anlaşılıyormuş. Çok şanslı bebekler tüp bebekler, onları bu kadar isteyen, bunca zahmete katlanan aileleri var
İlk denemede tuttu Benim fakat 8.haftada kalp atışı durdu kürtaj oldum malesef. Sonra 2.dondurulmuş transferim negatif oldu. 3.taze transferinden bir kızım oldu. Bende niyeyse taze transferler tutuyor:)) şmdi bu denemem donmuş transfer bakalım tutacak mi hayirlisi :)Maşallah ilk denemeniz den mi
Hadi guzel.haberlerle gel insallah1 saat sonra randevum var kizlar kan verecegim bugun 11.gunum dua edin bana nolur aman gecmek bilmiyor resmen 11 gun bekledim 1 saat duramiyorum
Cok tesekkur ederizSevgili canlar... Ekim ayı benim için aşktır... 23 Ekim 2019 dondurulmuş Transefer ile gebe kalıp, iki tatlı kuş dünyaya getirmiş biri olarak.. Ekim ayının sizede şans getirmesini yürekten diliyorum... Bizim de böyle bir topiğimiz vardı.. Pozitif sonuç alan arkadaşlarla yola devam edip haziran temmuz da doğum yapacak tüp bebek anneleri başlığı altında süreci sonuna kadar birlikte yaşadık. Duam sizlerle,
Ya insallah canim bende 11 12 gun sonra olucamPozitif sonuçlar gelsin
Ben de dün akşamdan itibaren transfere hazırlığa başladım, 16-17 gün sonra transfer planlıyoruz, çok heyecanlıymış bu süreç. Umarım donmuş bebeler sağlıklı bir şekilde çözünür ve sımsıkı tutunur. Heeeerkes pozitifle dönsün
Aynı klinik olduğu için size de aynısını verirler büyük ihtimalle☺
Aa cok iyimis ozaman keske bizede oyle verselerS Seldadogan
[/QUOTE
Bir de bana bant verdiler. Size de verdiler mi?
Hadi bakalım göreceğiz haftaya belli olur ama göbekten olan iğneler korkutmuyor değil yapamam ben onuAynı klinik olduğu için size de aynısını verirler büyük ihtimalle☺
Bahceciye doç dr mehmet reşit asogluHadi bakalım göreceğiz haftaya belli olur ama göbekten olan iğneler korkutmuyor değil yapamam ben onusizin doktorunuz kimdi
Anladım canım bizim Merkez'de değilsin ama ben Bahçeci Umuttasin sandim. Her doktorun tedavi yöntemi verdiği ilaçlar farklı bakalım bana ne verecekBahceciye doç dr mehmet reşit asoglu
Estrofem ve coraspin kullanacağım 12 gun 10. Gün bir bant verdiler onu gobegimin sağ ve sol üst kısmına yapistiracakmisimHayır hiçbir denememde bant vermediler S Seldadogan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?