- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
- Konu Sahibi karamel Latte
- #1.481
Kacinci gun embriyosu canim gozun aydinBugün kan testimi yaptırdım 39 çıktı doktorum cumartesi tekrar kan testi istedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacinci gun embriyosu canim gozun aydinBugün kan testimi yaptırdım 39 çıktı doktorum cumartesi tekrar kan testi istedi
Sabah kan verdim sonucum daha cikmadi ama idrar testi yaptim iki testtede ikinci cizgi silik cikti bi umitelendim ama hayirlisiCanım ne oldu sonucun hayırlı haberlerini bekliyorum
5. GünKacinci gun embriyosu canim gozun aydin
Ne zaman transfer olmustu canim hayirli olsun simdiden ❤Sabah kan verdim sonucum daha cikmadi ama idrar testi yaptim iki testtede ikinci cizgi silik cikti bi umitelendim ama hayirlisi
Canım ne oldu sonucun hayırlı haberlerini bekliyorum
Evet canim 28 eylulde transfer oldum bugun 11. GunumNe zaman transfer olmustu canim hayirli olsun simdiden ❤
Simdi geriye donuk baktim 11 gun olmus canim harika
Bizi bizden başkası anlayamaz yürek korkumuz 9 ay sürdü ama çok şükür hepimiz sağlıklı bir şekilde süreci tamamladık. Kopmazsınız merak etme halen bebeklerden fırsat buldukça yazıyoruz. Rabbim hepinizin muradını versin ikiz gebelik olursa süreç hakkında bilgi veririm şimdiden yüreğinize ferahlık vereyim tutacak yavrularınız çok güçlü olacaklar ve sizleri hiç yormayacaklar.Cok tesekkur ederiz
Insallah bizde bu mutlulugu yaşariz ve hic kopmayiz bize ugur getirsin diye açtim bu topigi ve inaniyorum oyle olucak
İnşallah canım Ekim ayı gerçekten çok uğurlu bayağı kalabalık bir gruptan çok büyük bir yüzde pozitif oldu. Ekim ayı gerçekten çok güzel gelmişti.Insallah bizlerinde süreci sizinki gibi ilerler ekim ayı bizlerede yavrularımızi getirir
Merhaba dr senden testler isteyecek. O testlerden sonra tekrar adet olmayı bekleyeceksin ve iğnelerle basliyacaksin. Bu iğneler yumurta geliştirici. Daha sonra operasyonla yumurtalarim alınacakmerhaba hanimlar dogru yeremi yaziyorum bilmiyorum ama sali gunu tupbebek icin basvurucam hafta icinde adet olucam hemen baslamak istiyorum beni neler bekliyor sizlerden bilgi alabilirim degilmi
Canım benim inan ki çok güzel şeyler yazmışsın Allah razı olsun güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz Rabbim yavrularına sağlık sıhhat versin inşallahBizi bizden başkası anlayamaz yürek korkumuz 9 ay sürdü ama çok şükür hepimiz sağlıklı bir şekilde süreci tamamladık. Kopmazsınız merak etme halen bebeklerden fırsat buldukça yazıyoruz. Rabbim hepinizin muradını versin ikiz gebelik olursa süreç hakkında bilgi veririm şimdiden yüreğinize ferahlık vereyim tutacak yavrularınız çok güçlü olacaklar ve sizleri hiç yormayacaklar.
Değerin düşük çıkmış ama hemen korkma bu şekilde olup toparlananlarda var inşallah İki gün sonra artmış olur5. Gün
Hoş geldin aramıza canım Seni de listeye ekliyorum beni ikinci denememde pozitif sonuç almıştım İstediğini sorabilirsin şimdiden hayırlı olsun TedavinMerhaba ekim ayında transfer olanlardan biri de benim daha dün oldum. Ve değişik duygular içindeyim. Içimizde pozitif sonuç alıp bizi bilgilendirebilecek arkadaşlar varsa seve seve dinleriz.
Çok saolun canım peki beklediğiniz süre zarfında belirtin oldumu ve olduysa kaçıncı gün oldu. Neler yasadinHoş geldin aramıza canım Seni de listeye ekliyorum beni ikinci denememde pozitif sonuç almıştım İstediğini sorabilirsin şimdiden hayırlı olsun Tedavin
Ayy hadi insallahhh iyi dileklerin ve pozitif enerjin icin cok tesekkurler ❤❤İnşallah canım Ekim ayı gerçekten çok uğurlu bayağı kalabalık bir gruptan çok büyük bir yüzde pozitif oldu. Ekim ayı gerçekten çok güzel gelmişti.
Değerin kaç olduğu önemli değil artıp artmadığı önemliDeğerin düşük çıkmış ama hemen korkma bu şekilde olup toparlananlarda var inşallah İki gün sonra artmış olur
Belirtilere takılma herkeste olmayabiliyor ve kullandığımız ilaçlardan dolayı tutunma belirtisini ayırt edemiyoruz Benim 5. günüm de ağzımda bi tat oluşmuştu sonra bir Göğsümün ucuna iğneler batmaya başladı çok kötüydü o şekilde tuttu galiba demistimÇok saolun canım peki beklediğiniz süre zarfında belirtin oldumu ve olduysa kaçıncı gün oldu. Neler yasadin
Aslında değerin kaç olduğu da önemli inşallah artar İki gün sonra pozitif düşünmeye devam edinDeğerin kaç olduğu önemli değil artıp artmadığı önemli
Böyle yazarak beni strese sokabileceğinizi hiç düşünmüyorsunuz değil mi?Aslında değerin kaç olduğu da önemli inşallah artar İki gün sonra pozitif düşünmeye devam edin
Bu cevabı yazacağını düşünüyordumBöyle yazarak beni strese sokabileceğinizi hiç düşünmüyorsunuz değil mi?